Rotan stoelen besteld. Ze zitten super en zijn ook nog heel mooi Dit bedrijf is zeker een aanrader.

Meer van verwacht

De vernis is op verschillende plaatsen beschadigd.

Geen goede ervaring, geen ster

Een schilderij besteld van €199:90 tot nu toe niets ontvangen, na telefonisch contact is belooft terug gebeld te worden, nooit meer iets gehoord. Geen goede service naar mijn mening. Bij deze, annuleer ik mijn bestelling.

Prachtige wandcirkels

De wandcirkels zijn erg mooi en met een spot er op komen de kleuren heel mooi uit.

Goed en niet goed

Had het bestelde snel in huis ,ze hebben concurrerende prijzen,maakte reclame met inclusief bevestiging maar kreeg het paneel met een rond gat op elke hoek om het te bevestigen op de muur,dat wilde ik natuurlijk niet en kon het wel zonder problemen naar een antwoord nummer retour sturen. Ben nu nog in afwachting van de retour betaling maar de termijn daarvoor 10 dagen is nog niet verstreken dus daar wacht ik nog even op maar zal wel goed komen. Kortom wel positief maar hadden graag wat duidelijker moeten zijn in de beschrijving van het bestelde artikel,had een hoop gescheeld.

Goede kwaliteit en snelle levering!

De bestelling is snel geleverd. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Het is heel makkelijk op te hangen en het hangt heel mooi plat op de muur. Zeker een aanrader.

Een aanwinst in huis!

Een prachtige klok. Jammer dat de achterkant niet mooi glad is afgewerkt. Daardoor is het stof wat erop zit niet goed te verwijderen.

Kei goed

Ik had een walking olifant cirkel schilderij besteld. Bestelling was er in 2 a 3 dagen en het is een prachtige aanvulling op mijn wand,

Goed geleverd maar te duur

Ik had gedacht Dat de foto op kunstof of glas.was (glimmend). Met andere woorden vind ik veel te veel betaald.

Mooie afbeelding

Mooie afbeelding jammer dat je de bevestiging er zelf op moet maken voor toch iets wat redelijk aan de prijs is

vrolijkt je huiskamer op

de plaat was mooi. Ik zou het plezieriger gevonden hebben als de plaats van het bevestigingsplaatje op je juiste plek als was aangegeven door Sweet Living Shop. Dat had een hoop meetwerk gescheeld

zoals het hoort , goede omschrijving van het product , makkelijk bestelproces en de volgende in huis

Goede kwaliteit

Prachtige rotanstoelen gekocht, snel geleverd

Na 2 dagen bleek de verf er al af te gaan . Doorgegeven aan de Sweet Living shop en er wordt aan gewerkt voor een oplossing .

Mooie fauteuil en goede levering!

Bij aankoop van deze mooie fauteuil telefonisch goed te woord gestaan. De fauteuil was binnen 24 uur binnen zoals vermeldt staat op de website. Zeer fijn materiaal van goede kwaliteit, echt super tevreden!

Mijn aankoop was een klok van Thomas Kent London met diameter van 60 grootte met gouden kleur aan binnenkant. Ze hangt perfect en is mooi en goed leesbaar. Voor mij een geslaagde aankoop en snelle levering.

Tijdig en verzirgd

Tijdige en zorgvuldige levering. Jammer dat er geen bevestigingselastieken bij zaten.

Snelle levering en mooi product

Geweldig!

Via de webshop meubelen besteld en lampen. Alles ging volgens afspraak met de levering, zeer tevreden over de kwaliteit van de artikelen! Via de e-mail contact gehad, de medewerker(s), zijn vriendelijk, meedenkend en reageren vrij snel.

Mooi schilderij

Schilderij is mooi bij beschrijving staat met ophangsysteem echter zat deze niet op het schilderij maar was los bijgevoegd dat was jammer vandaar 4 ipv 5 sterren

Uitstekende ervaring

Supersnelle en correcte bezorging

Mooi kussen

Mooie kussen. Leuke print. Dik stof

Geweldig mooi

Het was even gedoe om em op de muur te krijgen. Maar onze ganzen hangen prachtig tegen de muur. Mooie kleuren echt een sieraad aan de wand.

Alles is zoals je mag verwachten. De producten komen overeen met het ingeschat kwaliteitsniveau, de levering soepel en zeker goed verpakt. Prijs is okee!

Jumaweg 6

9291 MD Kollum