Mooie lampen en snel geleverd

In de drukke periode tussen kerst en oud en nieuw hebben we 2 mooie eetkamer lampen gevonden. Snel besteld en de volgende dag al geleverd! De lampen hangen prachtig, kwaliteit is goed en informatie voorziening ook top!

Fantastische lampen al duurde het wel enige tijd

Bij de bestelling had ik al gelezen dat de lampen niet op voorraad waren. Het duurde dan ook enige tijd voordat ik ze ontving. Uiteindelijk ben ik er erg blij mee. De communicatie hierover kan wat mij betreft nog wel enige verbetering. Bv. een mail toen de lampen binnen waren en naar mij verzonden werden. Maar kan ze zeker aanbevelen.

Zoals het hoort

Ik had een wandschilderij voor mijn ouders voor kerst besteld. De bestelling werd na 1 dag geleverd. Bij het uitpakken bleek het schilderij beschadigd. Zonder problemen een nieuw schilderij gekregen. Ik zou zo weer iets bestellen. Top gewoon!

Prima en.snelle service!

Snelle levering en goed product!

Keurige levering de volgende dag en goed product

heldere website, snelle bezorging! (binnen twee dagen rond de kerst)

Goede beschrijving op de website, klopte met de kleur, grootte en kwaliteit van het product. Snel bezorgd, betalen kan via Klarna, ook heel fijn.

alles tiptop in orde!vlugge levering en proper ingepakt afgeleverd!

positieve ervaring op alle gebied!

Fijne website en prettig in de communicatie rondom levering.

Sweet Living Shop heeft een fijne webshop, overzichtelijk assortiment en over de levering wordt op een prettige manier gecommuniceerd.

Prachtige wanddecoraties gekocht

Snel geleverd en we zijn er blij mee.

Gewoon top!

De levering was super snel et het product voldoe. Aan alle verwachtingen en lijkt precies op de beschrijving en foto op de site

Betrouwbaar

Telefonisch goed bereikbaar. Je wordt snel teruggebeld. Aardige mensen. Kwaliteit is goed. In mijn pakket zat een heerlijke chocoladereep als cadeautje. Erg aardig en verrassend.

Zit nu 5 dagen te wachten op mijn pakket,, blijkbaar staat het pakket ergens in een donkere ruimte

Kan er nu niet veel over zeggen, baal er wel van

Perfecte site en snelle levering

De site is overzichtelijk en wat je zoekt is makkelijk te vinden. De hele manier van bestellen en betalen is makkelijk en snel te doen. Ook de levering was snel.

Goed product , snel en correct geleverd .

Stoel ziet er precies zo uit als op afbeelding . Snel en correct geleverd . Zit lekker en past goed bij mijn interieur . Ben een tevreden klant .

Toppie!!!

Leuke kleding, mooie prijsjes, goede en snelle service!

Mooie kwaliteit en snelle levering!

Het product wat ik gekocht had was zeer goed verpakt met een duidelijke gebruiksaanwijzing! En ondanks de feestdagen snel geleverd! Zeer tevreden!!

Alles volgens afspraak.

Vlotte levering en alles naar wens!

Snelle levering en goede service

Wij kregen zoals afgesproken de levering de volgende dag, het bleek alleen de verkeerde kleur. Na 1 telefoontje kon ik ons pakket gratis retourneren, maar voor die tijd werd zonder discussie direct de juiste toegestuurd.

Goede service en mooi product

Goed geleverd en product ziet er uit als verwachting.

Nadat ik twee fauteuils online had gezien, had ik deze besteld. Mooie prijs omdat ze elders duurder waren. De volgende dag geleverd in Brabant en ze zitten werkelijk fantastisch. Wij zijn er super blij mee en staan super bij het interieur.

Mooie muurcirkel, goede kwaliteit, makkelijk op te hangen!

Heel blij met de mooie muurcirkel! Goede kwaliteit, mooie kleuren. Hij hangt op onze schouw en geeft meteen sfeer aan de woonkamer!

100 % meegevallen

Mand gekocht op deze voor mij onbekende site, ben dan meestal een klein beetje huiverig. Het is me 100 % meegevallen, duidelijke site, makkelijk bestelproces, levering volgens afspraak, je wordt goed op de hoogte gehouden van je levering, product was goed verpakt zodat het niet kon beschadigen tijdens transport. De mand is super mooi, ben er erg blij mee en staat mooi in m’n interieur. Site en mand echt een aanrader!

Vlotte service

Communicatie verliep heel vlot en vriendelijk met een directe oplossing.

Alles is volgens afspraak geleverd

SNELLE AFHANDELING KEURIG BEZORGD

ARTIKEL PRECIES ZOALS OMSCHRIJVING STAAT GOEDE PRIJS EN KWALITEIT.

Jumaweg 6

9291 MD Kollum