Subliem

Snelle levering. Goede kwaliteit product.

Het product zag er precies zo uit als op de foto en had hem de volgende dag al in huis, top!

Had een mooie lamp besteld, zag er precies zo uit als op de foto, levering was snel. De lamp was helaas te groot voor de ruimte. Maar het retourneren ging ook heel eenvoudig en kostenloos. Top service!

Goede service, vlotte levering.

Goede service, vlotte levering.

Zeer tevreden over product én shop.

Betrouwbaar en snel !

Mooi produkt en snel geleverd

bestelling netjes en snel geleverd. eigenlijk gewoon zoals het hoort.

Goede, duidelijke site, vlotte levering en mooie producten

Zoals hierboven omschreven.

Duidelijke site en snelle levering

Duidelijke site en snelle levering

Erg goed

Vriendelijke medewerksters geven snell antwoord en helpen je erg goed . En etg geduldig

Snelle levering, prima verpakt, supermooie kwaliteit, erg blij mee

De shop is prima. Kwaliteit super

Zou wel met de vervoersmaatschappij praten. Ons pakket is in de niet waterdichte containerbak neer gezet. Geen briefje in de bus of mailtje hier over gekregen. Toevallig kwamen we het tegen toen de container naar buiten moest. Weten niet hoe lang het pakket hier heeft gestaan.

Top levering

Website erg duidelijk. Daardoor konden we precies de juiste keus maken. Erg blij mee.

Geweldig product, supersnelle service en betaalbaar

Vandaag ons prachtig rond schilderij ontvangen. Super snelle service, wat is ie mooi! Wij zijn dik tevreden want ook de prijs was heel redelijk.

Parfait

J'avais déjà 2 fauteuils lounge en rotin. Je cherchais un repose-pieds dans le même modèle... Impossible de le trouver en France ou sinon à des prix exorbitants. En cherchant bien, SLS était le seul à proposer des envois internationaux... Et un produit conforme à sa description. Envoi rapide, livraison nickel. Merci :)

Perfecte levering

Kwalitatief prima in orde

Super tevreden

Netjes de levertijd in acht gehouden, netjes verpakt en zeker ook de bezorging is perfect gegaan

Heel mooi

Heel mooi Heel snel bezorgd Mooier dan we dachten Zijn er blij mee

Top product, vlotte service

Drie mooie barkrukken besteld. Product werd snel geleverd en zijn prachtig. Dankzij gratis verzenden én gratis retour een veilige keuze, maar retour zenden hebben we niet nodig gehad dankzij de kwaliteit

Blij met de bestelde krukjes.

teleurstellend

tegenvaller : stoel had niet de kleur zoals op de foto, retourzenden en geld retour ging vlot

Geweldig!

Ik bestelde de stoelen voor mijn moeder. Zij had ze binnen 2 werkdagen in huis en is er heel blij mee. Ze staan leuk, zitten lekker kortom: geweldig!!

Snelle levering, product naar wens!

Mijn bestelling was super snel geleverd en voldeed volkomen aan mijn verwachtingen. Ziet er mooi uit en mijn muurcirkel staat prachtig!

Mooi product, snel geleverd. Top!

Snelle levering goede kwaliteit.

De stoel was precies wat ik gehoopt had! Blij mee.

Goede kwaliteit

Mooi schilderij. Precies als op de foto

Snelle levering! Stoelen zitten heerlijk!

Jumaweg 6

9291 MD Kollum