Super snel thuis bezorgd. Super blij met het gekochte artikel.

Prima, snelle levering

Mooie klok gekocht. In het echt is deze nog vele malen indrukwekkender! Vragen over de klok werden snel en goed beantwoord en de levering was vlug.

Online besteld, snelle levering!

Online mijn bestelling geplaatst, zeer snelle levering, via de mail netjes op de hoogte gehouden over het verloop. Heel tevreden!

Goeie ervaring met sweet living shop

Snelle levering, volgens afspraak. Goed verpakt. Hele mooie stoel, net zo mooi als op de website. Makkelijk in elkaar te zetten.

Goede producten en een snelle levering!

Mooi product en een snelle levering! Prima!

Zeer goede service en kwaliteit

Online besteld op dinsdagavond en donderdagvoormiddag al geleverd. Netjes afgezet aan de deur!! Heel goede kwaliteit van de stoelen. Bedankt, en heb al veel reclame gemaakt!!

Helemaal goed.

Alles ging zoals het is beschreven.

Vriendelijke klantenservice en prima hulp Heel fijn!

Alles boven verwachting

Snelle levering en producten boven verwachting.

De kwaliteit van de producten is erg goed

Snelle levering en kwaliteit! Kom zeker terug!

Super service en geweldige producten

Hele gave tuinstoelen gekocht, goed verpakt, en zoals belooft op de site ook de volgende dag in huis! Ze zijn nog mooier als op de foto!

geen 2de keer...

levering na 2 of 3 dagen, betaling na levering. heel mooie zwarte rieten zeteltjes... maar na 3 dagen reeds afbladderende verf:(

Mooie fotowandcirkel.

Wij ontvingen de door ons bestelde wandccirkel al na een dag. Er bleek echter een deukje in te zitten. Na contact met de klantenservice kregen we direct een nieuwe wandcirkel toegestuurd. Deze hangt nu in onze huiskamer en is een mooie aanwinst. We zijn er erg blij mee.

Mooie stoel

Vertraging in levering, correct gecommuniceerd. Mooie stoel en bankje.

Prima levering, mooi product!

Barkruk besteld, snel geleverd en mooie kwaliteit! Zeer tevreden!

Supersnelle bezorging

Heel overzichtelijke, duidelijke site. Erg groot assortiment

Alles goed geregeld !!

Mooi bedrijf … netjes geleverd!! Helemaal blij mee!!

Goede service, maar rotan laat hier en daar al wat los

Hele mooie stoelen, voldoen zeker aan hoe ze op de website beschreven staan, maar rotan laat hier en daar al wat los. Is misschien normaal bij dit soort producten, maar twijfel daardoor wel wat aan de duurzaamheid.

Snel geleverd , zeer goed verpakt Zeer mooie stoel

Snel geleverd , zeer goed verpakt Zeer mooie stoel

Duidelijke webshop, veel keus. Snelle levering. Goed verpakt.

Twee prachtige rotan loungestoelen mogen ontvangen. De communicatie over het moment van levering was er niet waardoor de bezorger ineens voor de deur stond. Gelukkig was er iemand thuis!

snelle service, goed afgehandeld

De website was makkelijk in gebruik, bestelling mooi snel geleverd en materialen waren goed en veilig verpakt. Zeer tevreden en heel blij met de aankoop

Makkelijk te bestellen. Snel geleverd. Ik zal jullie service nog eens gebruiken!

SUPER snel en prachtige stoelen

Ik heb op vrijdagmiddag 2 stoelen besteld ,die zaterdagochtend al geleverd werden. Direct genieten dus !!!

Professioneel

Mijn wasmand kwam snel en netjes verpakt na 2 dgn binnen. Heel blij mee