Mooi en ziet er goed uit

Het schilderij was goed verpakt en er zat er zat een goede omschrijving bij al met al een aanrader .

Snelle levering en een fijn product

Bestellen ging eenvoudig. Ik had nog een vraag mbt de levertijd, eenvoudig met een telefoontje afgehandeld. Zeer vriendelijk personeel en ik kreeg direct een tevreden antwoord. Ga zo door !

Voldoet aan alle verwachtingen, heerlijke stoelengte.

Contact verliep ook zeer prettig.

Prima service en contact!!

Prima product, snelheid van levering en telefonisch contact. Uiteindelijk veel het product te groot uit en retour gestuurd.

Ik heb nu twee keer een bestelling gedaan waarbij de levering snel was. De producten waren volgens verwachting en het glaswerk goed verpakt.

Ik zit prinsheerlijk in mijn prachtige, snel gekeverde rotan loungechair!

Mooie stoel, snel geleverd, goed ip de hoogte gehouden. Kortom: Top!!

Keurig verzorgd en snelle levering

Helaas is het deksel van wasmand scheef gemonteerd. Dit had voor verzending geconstateerd moeten worden

Voldoet aan verwachting

Snel geleverd, goed ingepakt.

Geweldig!!!!

Superduidelijje website, snel besteld en geleverd! En perfecte productomschrijving!

Prachtige stoelen, supersnel geleverd

Ben erg blij met mijn aankoop die heel snel geleverd is. En dat in deze zonnige periode waarbij je snel gebruik wilt maken van je aankoop voor in de tuin.

makkelijk besteld, snel geleverd

Mooie rotantuinstoelen voor een prima prijs

prina

goed en snel geleverd in goede conditie ontvangen

snelle levering en prima kwaliteit

we zijn uitermate tevreden met de levering van onze muurcirkel. Hij werd snel geleverd en was goed verpakt zodat er geen beschadigingen aan konden plaatsvinden

Mooie spullen, snel geleverd!

Bovenstaande zegt genoeg

Snelle levering en goede service

Mooie barstoelen besteld en zoals op de foto ook geleverd . 1 stoel had wat fabrieks schade maar werd zonder problemen omgeruild. Dus zal zeer zeker vaker bestellen hier.

Prima communicatie en levering

Besteld on line, snel verkregen, goed verpakt, product is zoals getoond.

Kan niet beter

Op een zondag had ik een grote rieten opbergmand voor m'n moeder besteld. Maandagmorgen ontving ik al een zeer vriendelijke mail dat de mand woensdag terug in stock zou zijn. Woensdag opnieuw een vriendelijke mail dat de mand onderweg was. En donderdag heb ik ze ontvangen (Antwerpen). M'n moeder is er zeer tevreden mee. Kwaliteitsproduct!

Dit was de eerste en direct een goede ervaringen met de Sweet living shop.

Goede ervaring.

Mooie wasmand

Vanwege drukte duurde het even, maar heb nu mooie, stevige wasmand

Geweldig!

Schilderijen zijn snel geleverd, van mooi materiaal gemaakt en heldere afbeeldingen.

mooie producten

goede hulp bij klantenservice en correcte levering

Snelle levering en net zo mooi als ik dacht

Ik zocht een mooie hangstoel voor mijn dochter en dit is een mooi exemplaar compleet met touw en ophangbeugel en kussens. En een snelle levering, heel fijn!

Geweldig!

Heel tevreden !

Mooie artikelen en deze werden goed en volledig geleverd.

Vriendelijke groeten Kim De Backer

Snelle levering, goed verpakt, mooi product

Snelle levering van een goed verpakt product. Uitgebreid assortiment, mooie producten.

Jumaweg 6

9291 MD Kollum