Uitstekend!!

Ik vind desite van Sweet living shop overzichtelijk en leuk om de producten te bekijken. Ik heb een rotan stoel besteld deze had ik met twee werkdagen binnen, op vrijdag besteld en dinsdag kom die binnen. Netjes verpakt en ik ben er super blij mee!! Ik kom er zeker bij terug!

Geweldig..1 dag besteld..volgende dag in huis.

Het is een mooie stoel..was goed verpakt..en snel in huis..ik ben er blij mee. Wat ik ook een groot voordeel vind..is afgerond. Dank voor de goede service. Met groetjes..Heleen Sweben

Fijne webshop snelle en goede levering

Het schilderij was er binnen een week al.

Prima artikel

Keuze gemaakt, besteld en ontvangen! Blij met de keuze voor de aankoop van een nieuwe fauteuil bij de sweet living shop. Wat je besteld krijg je en snel ook.

Super!!

Snelle levering en geweldig mooie kwaliteit

Prima service prima product

Bestellen , levering lekker vlot

Kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering

Snelle levering Goed materiaal

Kapot geleverd produkt

Als ik iets besteld , verwacht ik een goed verpakt produkt! Nu heb ik 10 procent korting geaccepteerd omdat ik met mijn handicap die grote doos niet kon wegbrengen om te retouren Jammer, want ik wilde nog meer leuke dingen bestellen Vriendelijke groet Ria

Goede product, snelle levering

Een hele mooie lamp, heel snel verzonden

What you see is what you get!

Snelle levering en what you see is what you get.

Probleemloos

Snelle levering, goede verpakking en uiteindelijk een fantastische stoel die aan alle wensen voldoet.

Heel goed.

Alles goed verpakt en bezorgd!De stoelen waren zijn prachtig dus zou op geen enkele manier iets ten nadele weten te zeggen dan blij met mijn bestelde artikelen!

Alles prima.

Alles vlot verlopen.

Product zeer goed verpakt en producten van goede kwaliteit, een aanrader!

snel geleverd, precies zoals op de foto!

Mooie stoelen, de kleuren zijn precies zoals op de foto! Snel geleverd!

Uitstekend!

Ik heb 2 mooie muurcirkels besteld en deze werden de volgende dag al geleverd. Mooie kwaliteit van afbeelding op de wandcirkels en een juiste duidelijke uitleg voor de ophangbevestiging. Een kale keukenmuur ziet er nu prachtig uit.

Super mooi kussen met print.

Goede ervaring.

Mooie producten van goede kwaliteit

Mooie producten van goede kwaliteit

Betrouwbaar, snelle levering!

Ik had gedacht dat het wel even kon duren voor ik m’n bestelling in huis zou hebben, niets was minder waar! Slechts een paar dagen duurde het! Zo doen wat ze beloven!!

Muurcirkel besteld

Muurcirkel besteld via de site van Sweet living. Bevestiging ontvangen via de mail, binnen 3 dagen in huis! Mooie site!

Mooi artikel goed verpakt

Helaas iets later bezorgt dan verwacht, maar na het uitpakken van de goed verpakte muurcirkel helemaal verliefd op dit prachtige schilderij!

Ziet er op internet beter uit dan in het echt

De afbeelding ziet er op internet mooier uit dan in werkelijkheid

Jumaweg 6

9291 MD Kollum