Prima product

Goede ervaring, snelle levering en product is prima.

Netjes en Accuraat geholpen

Na een extra vraag over de bestelling in goed overleg de levering ontvangen volgens afspraak. Goed product

Keurig!

Schilderij besteld. Ik had een vraag en kreeg via de mail snel reactie. Goede service en goed verpakt

Erg mooi en snelle levering

Erg mooi

Prachtige kwaliteit

Mooie kussens , prijs zeker waard

Mooie webshop, veel keus. Reageren snel op vragen via mail. Na mijn keus te hebben gemaakt de loungestoel binnen 48 uur bezorgd omdat post.nl wat vertraging heeft, nette levering. Alleen was de stoel iets beschadigd en werd het netjes opgelost met korting. Ben zeer tevreden echt een aanbeveling.

Goede ervaring

Duidelijke site, snelle levering en prima kwaliteit prijs verhoudingen. Zeker een aanrader

Prachtige wandcirkel.

Prachtige wandcirkel. Je wordt blij als je er naar kijkt. Fleurt de kamer op. Binnen een dag bezorgd, zorgvuldig verpakt.

een aanrader om artikelen te bestellen

bestelde artikel voldoet volledig aan mijn verwachtingen met een zeer vlotte levering en degelijk verpakt

Tot op heden prima. Een compleet beeld heb ik na de levering.

Website is uitstekend en goed overzichtelijk. Tot zover dus tevreden. Omdat de levering nog niet heeft plaatsgevonden kan ik die dus nog niet beoordelen.

Precies zoals op website staat is het product in echt ook

Fijne snelle levering van bestelling.

Ik heb een prachtig mooie kloek gekocht en ik ben heel blij mee, is snel aangekomen en goed ingepakt. De mooie designkloek is zeker een eyeCatcher.

Mooie grote mand

Mooie grote mand om spullen in op te bergen. Goed stevig en netjes en snel bezorgd.

Mooie stoel

Van begin tot het eind prima verzorgd en geregeld!

Zeer zorgvuldig verpakt, snelle verzending, prima!

Jammer dat de schoolplaat tegen viel, werd wel moeite genomen om het op te lossen

Schoolplaat die ik thuis gestuurd kreeg, was niet zo mooi als in de webshop. Werd wel netjes geholpen door de klantenservice

Snelle levering top product

Op hun zeer overzichtelijke en gezellige webshop kunnen winkelen. De bestelling geplaatst en vervolgens zeer snel keurig verpakt geleverd!

Keurig bezorgd, goed ingepakt en precies zoals op de site staat qua kleur etc.

Top product

Snel geleverd, prima kwaliteit/prijs verhouding

Mooie canvas wereldkaart, mijn zoon is er erg blij mee!

Prima service en levering

Prachtige cirkel voor aan de wand besteld. Ziet er prachtig uit.

Mooie range producten en super klantenservice!

Heel blij met mijn prachtige meubels en wat een snelle levering!

top service

Snelle en fijne reactie.