Tuinset besteld. Geleverd volgens afspraak en de spullen zaten goed beschermd ingepakt

De bestelde stoel is mooi; het schilderij bedrog

Het leek een prachtig groot schilderij op de foto. Ik was zo benieuwd en had er zoveel In in voor het nieuwe appartement! Komt er met de post een heel klein rondje wat blijkbaar het cicelschilderij moet voorstellen Wat een teleurstelling. Ik was al bang dat de bestelde stoel 4 maten te klein zou zijn; maar dat viel mee. Toch heb ik door deze ervaring besloten niet meer op uw site te bestellen

Goed maar kan beter.

Ben tevreden over geleverde maar niet over het bericht van hoe. Ik zou bericht krijgen van hoe en wanneer maar opeens was het er. Dat het bij de buren was is geen probleem daar wij niet thuis waren.

Slecht en slechte service.

Had van te voren gebeld of ze wilde kijken of de meubels in perfecte staat waren. Dus geen gebruikssporen, beschadigingen of productiefouten. Was mij op het hart gedrukt dat zij dit zouden doen. Vervolgens krijg ik het pakket binnen en ja hoor zitten zichtbare flinke lijnresten op de stoel. Ziet er niet uit. Krijg ik als excuus ja stoel was al ingepakt. Niet van te voren gechqqt. Post.nl punt wilde de stoel niet in ontvangst nemen omdat de doos te groot was. Koeriers hebben het razend druk nu de winkels zijn gesloten. Mijn ervaring is: slechte service en komen hun afspraken niet na. Niet voor herhaling vatbaar.

Super snel en mooie meubels

De stoelen waren er binnen 3 dagen en heel netjes verpakt tegen beschadigingen. Stoelen zijn erg mooi en ben er superblij mee

Ik wilde graag weten of het schilderij dat ik wilde kopen buiten kon hangen. Zeer snelle reactie duidelijk helder. Ook snelle levering. En een mooi product.

Correcte service, mooi product, goede prijs

Het was de eerste keer dat we hier iets bestelden maar het is een aanrader. Mooie rieten mand, prijs kwaliteit heel goed. Directie levering binnen de overeengekomen tijde We zijn tevreden!

Goede service, kwaliteit en snelle levering

Goede service, kwaliteit en snelle levering. Tevreden.

Super snel geleverd

Nadat ik de bestelling geplaatst had, volgde de levering zeer snel.

Mooie stoelen, Goed en snel geleverd.

Aanrader,

Snelle levering, goede verpakking.

Tevreden. Het is een cadeau voor iemand, dus de wandcircel zit nog in de stevige verpakking.

Snelle levering en mooie kwaliteit.

Supergoed service, goed verpakt

Super snelle levering, keurig verpakt

Snelle services

Ben heel erg tevreden over mijn bestelling. Geen moment spijt van gehad om bij jullie te bestellen. Heel mooi en netjes verpakt.

Prachtige stoelen, goede kwaliteit, snel geleverd.

Prachtige stoelen, goede kwaliteit, snel geleverd.

Klantvriendelijk

Mijn ervaring met dit bedrijf is gewoon goed! De bestelling die ik al had geplaatst werd omgezet, door een vriendelijke Iris. Prachtige rieten manden, kwaliteit, met zorg ingepakt. Een aanrader.

Snelle levering, prima prijs-kwaliteit verhouding

De webshop is overzichtelijk, je hebt een ruimte keuze voor het materiaal waarop je iets wilt laten afdrukken, de levertijd is (zelfs in coronatijd) snel en het is zeker het geld waar. Ik ga hier vaker bestellen!

Snelle levering .... mooi spul

Prima ervaring met Sweet living shop

Snelle levering. Lamp bleek een beschadiging te hebben zonder problemen retour kunnen sturen en ook snel weer een nieuwe exemplaar mogen ontvangen. Bedankt Sweet living!

Vandaag besteld, volgende dag had ik 2 prachtige rotan stoelen in huis. Super goed verpakt en netjes op tijd bezorgd, zodat ik in mijn nieuwe huisje kan genieten van mijn aankoop bij jullie. Zeker de moeite waard om gauw weer wat uit te zoeken op jullie site. Daarom zou ik heel graag willen winnen, om mijn huisje nog mooier aan te kleden met jullie spulletjes !!! Gr Lian

Mooi product , snel geleverd.

Mooie ronde plaat gekocht. Scherpe foto, mooie kwaliteit en snel geleverd.

Snel, goed verpakt en super tevreden

Too

Snelle afhandeling van mijn bestelling. De verzend was goed ingepakt zodat er geen beschadiging kon optreden tijdens de verzending.

Bestelling en bezorging gingen prima. Netjes een Track & Tracé code ontvangen om de bestelling te volgen. Echt een aanrader! Heel blij met het bestelde artikel.

Prachtig

Mooie , stevige stoel ! Alleen maar positieve reacties !

Jumaweg 6

9291 MD Kollum