Ik heb mijn bestelling nog niet binnen, maar de enquête wel....

Na een week heb ik mijn bestelling nog niet binnen. Het is nog niet verzonden. Ik heb geen idee waarom niet. Dus nee, ik ben niet tevreden.

Voor herhaling vatbaar

Prima service, duidelijke website en snel geleverd

Top service!!

Stoelen heel snel en keurig geleverd, heel blij mee!! Zeer vriendelijke dame aan de telefoon gesproken. Ik weet jullie zeker nog een keer te vinden!!

Fijne klantenservice en goede prijs-kwaliteit verhouding

Onlangs 5 verschillende lampen besteld die erg snel (binnen twee dagen) waren geleverd. Alles zat ook goed verpakt. 2 lampen hiervan heb ik gehouden, voor het retour sturen van de overige lampen kreeg ik snel reactie per e-mail. Ook telefonisch contact gehad wat ook erg duidelijk was. Kortom erg fijne samenwerking, zou er zeker nog vaker iets willen bestellen. Zeer aan te raden!

Super en snel.

Snelle service en erg mooi

Zeer snelle bezorging en een prachtige klok, een eyecatcher aan de muur

Prima product

Fijne levering en prima product

Gweldig

Snelle levering van het product wat ik besteld had .

mooie stoelen. Duidelijk Bezorging prima

Fijne webshop met leuke spullen en snelle levering!

De ideale webshop als je het mij vraagt, voor 17:00 besteld is morgen in huis, achteraf betalen mogelijk, gratis verzending & retour. Erg tevreden over de levering van het pakket, het was er snel en zat keurig verpakt. Ik zou er zo weer bestellen :)

Ik heb precies gekregen wat ik had besteld. Zag er heel goed uit en keurig verpakt.

Snelle levering, goed ingepakt

Goede service en betaalbare producten

Na de bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden van de bestelling. Mooie producten voor een betaalbare kwaliteit en ook nog eens snel geleverd.

Snel, correct, prima kwaliteit

Snelle levering, paar keer telefonisch contact gehad met de service afdeling. Daar krijg je ook iemand aan de lijn. en wat ze beloven komen ze ook na. Al met al prima ervaring

Fijne mand voor een mooie prijs

Zie hier boven

weinig bericht geving

we hadden 2 muurcirkels besteld, waarna we niet konden zien wanneer ze bezorgd werden. Op de dag van bezorging ook geen bericht, staat de bezorger voor de deur en zijn we niet thuis.(ringbel) Waren niet op tijd met beantwoorden van de deurbel en bezorger was weg, wat overigens te begrijpen is. Wij s'avonds in de brievenbus kijken, geen briefje??? Achter het huis gekeken waar het beschut zou liggen, niks?? Volgende ochtend zien we het aan de andere kant onder de poort geschoven, waar het vanaf de vorige middag gelegen heeft, de hele tijd in de regen!!! Slechte service en geen contact!!!

zeer snelle en correcte levering

Beste, helaas moet ik vragen hoe we dit terug kunnen sturen aangezien het de groot is voor de plaats waarvoor ik het gekocht heb! kan er mij doorgestuurd worden hoe dit kan geretourneerd worden, aub. Ik vind hier weinig informatie over! alvast hartelijk dank, mvg Karen Verhaegen

Nieuwe ontdekking :-)

Gebruiksvriendelijke website, leuk aanbod, Supersnelle levering, erg tevreden over de kleur en kwaliteit van het bestelde product

top schilderij

prima levering en hangt prachtig in onze slaapkamer echter wel op gehangen doormiddel van een soort Nanotape heel handijg

Mooie rotan fauteuil

Op tijd geleverd, mooie Rota fauteuil.

De keuze was reuze

Veel schilderijen, overzichtelijk gepresenteerd

Top product met goede service

Prachtig kuntwerk voor aan de muur besteld, werd keurig op tijd bezorgd en wad goed ingepakt. Ophangen was erg simpel en het resultaar is prachtig!

Prachtig

Alles was netjes verpakt

Ik had dinsdagmiddag het artikel besteld en de volgende dag had ik het al binnen!

Jumaweg 6

9291 MD Kollum