Goede service en betaalbare producten

Na de bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden van de bestelling. Mooie producten voor een betaalbare kwaliteit en ook nog eens snel geleverd.

Snel, correct, prima kwaliteit

Snelle levering, paar keer telefonisch contact gehad met de service afdeling. Daar krijg je ook iemand aan de lijn. en wat ze beloven komen ze ook na. Al met al prima ervaring

Fijne mand voor een mooie prijs

Zie hier boven

weinig bericht geving

we hadden 2 muurcirkels besteld, waarna we niet konden zien wanneer ze bezorgd werden. Op de dag van bezorging ook geen bericht, staat de bezorger voor de deur en zijn we niet thuis.(ringbel) Waren niet op tijd met beantwoorden van de deurbel en bezorger was weg, wat overigens te begrijpen is. Wij s'avonds in de brievenbus kijken, geen briefje??? Achter het huis gekeken waar het beschut zou liggen, niks?? Volgende ochtend zien we het aan de andere kant onder de poort geschoven, waar het vanaf de vorige middag gelegen heeft, de hele tijd in de regen!!! Slechte service en geen contact!!!

zeer snelle en correcte levering

Beste, helaas moet ik vragen hoe we dit terug kunnen sturen aangezien het de groot is voor de plaats waarvoor ik het gekocht heb! kan er mij doorgestuurd worden hoe dit kan geretourneerd worden, aub. Ik vind hier weinig informatie over! alvast hartelijk dank, mvg Karen Verhaegen

Nieuwe ontdekking :-)

Gebruiksvriendelijke website, leuk aanbod, Supersnelle levering, erg tevreden over de kleur en kwaliteit van het bestelde product

top schilderij

prima levering en hangt prachtig in onze slaapkamer echter wel op gehangen doormiddel van een soort Nanotape heel handijg

Mooie rotan fauteuil

Op tijd geleverd, mooie Rota fauteuil.

De keuze was reuze

Veel schilderijen, overzichtelijk gepresenteerd

Top product met goede service

Prachtig kuntwerk voor aan de muur besteld, werd keurig op tijd bezorgd en wad goed ingepakt. Ophangen was erg simpel en het resultaar is prachtig!

Prachtig

Alles was netjes verpakt

Ik had dinsdagmiddag het artikel besteld en de volgende dag had ik het al binnen!

Zeer goede service en heel attent met een klein probleem oplossen.

Waar is mijn pakket zou 2 dagen duur en wacht al 2 werken

Weet ik nog niet maar gaat ergens iets mis

Goede webshop!

Mooi schilderij

Snel en keurig geleverd

Tevreden

Over het artikel, en over de bezorging.

Uiteindelijk wordt alles goed geregeld

Beschadigd schilderij snel en vakkundig opgelost

Snelle en nette levering

Het product was stevig ingepakt en snel geleverd.

Duidelijk en snel

Mooie lamp, foto's op de website staan er duidelijk op zodat je het juiste beeld heb. De bestelling is snel geleverd en je wordt op de hoogte gehouden waar je bestelling zich bevind.

Goede kwaliteit en snelle levering van Rotan hanglamp ( rond ).

De rotan hanglamp ziet er mooi en stevig uit en past bij ons interieur ( landelijk / scandinavisch). Brengt een gezellige sfeer boven onze eethoek.

Kwaliteit en levering prima.

levering en verpakking goed het gekochte item is van prima kwaliteit

Zeer mooie heldere wandcirkel.

Mooie heldere wandcirkel. Had alleen qua prijs- kwaliteit steviger/ ander materiaal verwacht. Heb de 80 bij 80 cirkel voor 89,95 euro.

Stoelen besteld en tafel. Tafel niet meer voorradig. Alternatief aangeboden. Vlotte bezorging

Mooi product

Het product was precies zoals beschreven. Het schilderij was wel bij de voordeur gezet toen wij niet thuis waren.

Jumaweg 6

9291 MD Kollum