Prima ervaring !

Mooie mand en snelle levering !

Héél goed.

Zeer snel en héél goed gegaan.

Matig

De levering is heel snel en was ik blij mee. Maar prijs kwaliteit verhouding vind ik de vlinderstoelen met grey wash tegenvallen. De stoelen zijn van matige kwaliteit, helemaal voor die prijs!

Uitstekende kwaliteit en service

Zeer tevreden over Sweetlivingshop. Doen hun naam eer aan! De rotan stoel is van uitstekende kwaliteit voor een mooie prijs. En geeft zoveel sfeer en warmte in je huis. En wordt super snel en ook nog een gratis geleverd. Ècht chapeau voor de kwaliteit en de snelheid van de service!

Aanrader voor iedereen, kortom geweldig!

Betrouwbare site. Super mooie artikelen. Hoogwaardig niveau, kortom uitermate goede kwaliteit!

Uitstekend.

Snel geleverd, duidelijke verzendstatus en een goed product!

Supersnelle levering, compleet met alle ophangspullen. Heel erg blij met onze zeezicht cirkel. Een echte blikvanger.

Mooi het systeem hangt netjes ! En is mooi erg mooi . Vlug bezorgd .top

Kwaliteit

Ik ben heel blij met mijn 2 stoelen en de tafel lamp. Alleen duurde de levertijd wel lang. Voor de rest wel tevreden.

Besteld snelle levering een zeer mooi product

Duidelijke website, snel besteld, goed geregeld, product netjes ingepakt en snel afgeleverd, super tevreden!

Snelle service, website werkt niet perfect.

Erg snelle service en goed klantencontact. Echter had ik iets besteld via de website dat achteraf niet op voorraad bleek te zijn. Wel werd er mij een alternatief aangeboden en deze bevalt ook zeker goed!

Goede snelle service

Goede em snelle service.

Wens is uitgekomen!

Na de snelle levering, de kast uitgepakt en op zijn plek gezet. Past helemaal in het Industriele interieur. Zware, degelijke kwaliteit, hand gemaakt.

Mooi schilderij

Wél een kunst om goed de ophanging op de juiste plaats te bevestigen. Omdat het rond is zou het mooi zijn dat er een vlakverdeling op de achterkant is gedrukt.

Duidelijke webshop, goede informatie, snelle levering van een zeer goed en mooi product.

Artikel zoals beschreven

Fijne site

Alles netjes geregeld en op tijd.

Perfecte service

Ik had een mooie wasmand gekocht, helaas was deze niet stabiel. Ik kreeg meteen een antwoordnummer om gratis te retourneren! Super!

SUPER!!

Snelle levering, product volgens omschrijving. Kwaliteit.

Goede website, bezorging op tijd en goed verpakt

Goede ervaring

Product snel geleverd. Goed verpakt.

Mooi

Mijn schilderij is netjes verpakt thuis bezorgd doet aan de verwachtingen staat heel mooi op mijn muur

Geweldig !

Wij zijn erg blij met ons hert in de mist. Staat super mooi in de huiskamer .

Top.

Pakket ontvangen. Helaas was het product wat ik bestel had niet meer leverbaar maar in overleg heb ik een soortgelijk product ontvangen en ik ben tevreden!

Jumaweg 6

9291 MD Kollum