Snelle levering, goede kwaliteit

Onlangs een rotan voetenbankje voor bij onze oude rotanstoel besteld. Past er perfect! Hoede kwaliteit, levering ging heel snel

Prima als je op retourgeld kunt wachten

Prima werkende website. Product was ook wat ik had gedacht. De kleur stond alleen helaas niet. Retouren was gratis dat is top. Kon alleen op de site nergens vinden hóe te retouren. Moest hen eerst bellen. Duurde wel heeel lang voor het geld teruggestort was. Dát was wel aangegeven maar duurde wel lang. Vandaar geen 5 sterren. Maar goed, uiteindelijk is het er.

Snel en handig

Super service

Besteld en 2 dagen later al in huis. Super blij mee

prima servicee

Ander artikel aanbevolen en met een retour garantie besteld.

De volgende dag mijn bestelling al in huis. Stoel was keurig verpakt en hij staat echt super!

Goede service en snelle levering!

Bestelling zeer snel in huis

Mooie spullen voor een goede prijs. Bestelling snel in huis. Ben erg tevreden met mijn mooie stoel, krijg veel leuke reacties.

Vlotte levering, mooi verpakt en zeer tevreden over de stoel

Goed product en snelle levering.

Ik heb twee rotan manden besteld. Mooie kwaliteit, goed verpakt, snel geleverd. Zeer tevreden.

mooi schilderij van olifanten

het is een mooi scchilderij precies wat ik er van verwachte,

Goede shop

Doet wat het beloofd

Geweldig!!

Super snelle service en levering. Heel erg tevreden!!

Makkelijk duidelijk en super snel

Super mooie puzzel. Binnen 3 weken binnen. Erg tevreden.

Keurige netjes en snel

Heb een goede ervaring eraan over gehouden Zeker tevreden

Snelle levering mooi product

Mooie producten

We hebben voor ons nieuwe huis en paar producten bij Sweetlivingshop besteld. We vinden de stoelen echt top, daarnaast hebben we ook een hanglamp, vloerlamp en schilderij besteld. Bedankt en wij komen zeker terug.

Tegenvaller

Op de afbeelding bij Sweet Living zag het er veel mooier uit dan in werkelijkheid . Wij hadden verwacht dat het plexiglas was maar het is schuim waar de foto op gedrukt is en dan is het niet zo mooi als verwacht . Maar Sweet Living doet beslist niet moeilijk om iets terug te sturen en dat gaat ook gratis via antwoord nummer .

Snelle levering en super mooie lamp!

Perfecte levering, goed verpakt en mooie kwaliteit

mooi schilderij ,mooie kleuren en goed om op te hangen. Was niet moeilijk. Alleen hebben geen dag of tijd gekregen van bezorging.

Niets mis mee, netjes en op tijd geleverd, ziet er goed uit!

Keurige supersnelle levering

Het afscheidscadeau voor mijn collega die met pensioen ging, werd de volgende dag al geleverd.

Snelle levering goed product

Snelle levering en een goed en mooi product

Snelle service!

Leuke ervaring, snelle levering! Sweetliving is één van mijn favoriete sites geworden!

Jumaweg 6

9291 MD Kollum