Goed!

Schreve lamp geleverd, daarna netjes een rechte opgestuurd. Het is nog de vraag of ze de verzendkosten ook vergoeden. Goede snelle service.

Mijn ervaring is super goed

Kan niets bedenken wat afbreuk doet aan de regel hierboven ingevuld. Alles prima en correct geregeld, goed verpakt, duidelijke instructie hoe op te hangen. Volgende keer kies ik weer voor uw bedrijf.

Ontzettend blij.

Aankoop keukenklok. Precies wat wij volgens het plaatje verwacht hadden..Aanwinst voor onze keuken/huis. Zeer goed verpakt en keurig afgeleverd. Top!

Prachtige lampen

we hebben er even op moeten wachten maar de kwaliteit en de uitstraling van de lampen die wij hadden besteld zijn prachtig.

Wat een prachtige en stevige stoel!

Heel blij met de mooie stoel! Hij zit heerlijk, is stevig en werd heel snel geleverd ondanks de drukte bij PostNL.

Prima geregeld

Keurig verpakt,en netjes op de hoogte gehouden van de bestelling!

Bestellen ging goed. Helaas had de bestelling een kleine vertraging. Ik heb zelf contact gezocht over de levering van de bestelling. Ik had liever gezien dat ik zelf even op de hoogte was gehouden. Super tevreden over het product!

snel en zorgvuldig

Bestelling ging super makkelijk. Levering had enige vertraging maar dat kwam door een onjuiste huisnummering. Dat werd snel door de klantenservice opgemerkt en via een mailbericht kon dit worden gecorrigeerd.

Leuke website met makkelijke zoekfuncties. Goede levering en het toestel voldoet aan alle verwachtingen.

Mooi product!

Een mooi rond wandschilderij gekocht, werd keurig thuis geleverd in goede verpakking. Hangt inmiddels aan de muur en ik ben zeer tevreden over de snelle levering en de kwaliteit!

Snel, goed en mooi.

Snel bezorgt, goed verpakt.

Super snelle levering. Blij met mn muurcirkel van de Schotse Hooglander.

De site is erg overzichtelijk en heeft een ruim assortiment. Mogelijkheden tot betalingen, retouren en leveren zijn er, dat is heel erg fijn. De hangstoel die ik besteld had was snel thuis en goed ingepakt. Er is goed contact geweest wanneer de stoel verzonden was en wanneer ik deze thuis mocht verwachten. De stoel is precies zoals afgebeeld. Kortom, vlot, duidelijk, snel en secuur :)

Super mooie stoel, kwam wel erg stoffig aan.

De stoel de volgende dag al in huis, super snel Hjj zat wel vol met stof, dus moest eerst een poetsbeurt hebben.

Alles naar wens!

Prima bestelling en levering! Voor mij hoeft er geen haast of druk te zijn om de leveringen te krijgen..... RUSTIG aan voor iedereen is al meer dan genoeg! Met dank! Beste wensen!

Perfecte service!

Snelle levering, mooi product!

Voldoet aan de verwachting

Ik ben blij met mijn product. Goede kwaliteit en snel geleverd. Bedankt!

Handige site en mooie items!

Mooi canvas schilderij gekocht, goed verpakt en snelle levering!

Supermooie mand / snel geleverd

Hele mooie lectuurmand. Zeer stevig. Binnen een dag geleverd. Ga zeker nog een keer wat bestellen. Mooie spullen !

Goede kwaliteit en service.

Mooi en degelijk materiaal. Een eyecatcher in de woonkamer! Snelle levering, zelfs in België.

Snelle levering in goed verpakt

Prachtig schilderij compleet met ophangsysteem Snelle levering Goed verpakt en verzonden Boven verwachting

Precies zoals verwacht, snelle levering. Top

Vlotte bezorging, prachtige muurschilderij

Goede en snelle service!