Leuke print in een mooie ronde vorm

Bestelling was er snel

De kwaliteit was zeer goed en de bestelling kwam erg snel

Top service!

Besteld op woensdag en op donderdag de prachtige mand thuisbezorgd door Daan express service! Zeer tevreden!

Mooi product, goede prijs Snelle levering

Grote rieten plantenmand besteld, mooi produkt en snelle levering!

Uiitstekend

Vlugge leverînr

Uitstekende kwaliteit, snelle service en goede verzending van het Melkmeisje in het rond.

Het was uitproberen hoe het zou staan. Het melkmeisje in het rond.. Ik wist niet of het wat was dus bestelde hem voorzichtig. Via andere site zelfde besteld in het vierkant zodat ik toch wat achter de hand had. De ronde uitgepakt, en in 1 woord: SCHITTEREND! de andere gelijk weer terug gestuurd ;-)

Fijne stoelen

Ik heb vier eetkamerstoelen besteld, de kwaliteit is goed en ondanks de Black Friday drukte snel geleverd gekregen.

Belle mais...

La suspension est très belle et de bonne qualité mais le système électrique est de mauvaise qualité ainsi que les attaches. C'est dommage Livraison très rapide pour la Belgique

Leuke shop

Snelle levering van vlinderstoel. Prima communicatie rondom drukte vanuit sweet living shop

We zijn blij met de snelle correcte levering.

Snelle levering en zeer mooie stoel. Via de website deze gekozen. Foto en stoel komen helemaal overeen. Echt tof.

Erg tevreden

Het product ziet er uit zoals op de website. Verder kregen we nog een vriendelijke mail dat de verzendtijd mogelijk wat langer kon duren ivm sinterklaas. Het pakket werd desondanks toch binnen de gestelde levertermijn bezorgd. Ik beveel deze webshop zeker aan!

superservice!

Ik ben zeer tevreden over Sweetlivingshop.nl. De klantenservice is vriendelijk en ze zijn flexibel in de levertijden.

Snel geleverd en goed product!

Ondanks de drukte rondom de feestdagen ontving ik mijn bestelling snel. De stoel die ik had besteld was goed verpakt en er zat zelfs een klein zakje chocoladepepernoten bij! Heel leuk gedaan. De stoel zelf voelt heel stevig en zit een stuk comfortabeler dan verwacht. Ik ben blij met mijn aankoop en zou Sweet Living Shop zeker aanraden. :-)

Mooi schilderij met snelle levering.

Onlangs mijn eerste bestelling geplaatst bij Sweet Living, maar dit is zeker voor herhaling vatbaar. Je krijgt echt wat je ziet. Ik ben super blij met mijn rond schilderij, en het bijgeleverde ophangsysteem is erg prettig in gebruik. Ik had op zaterdag mijn bestelling geplaatst en op maandag had ik het al in huis! Helemaal blij mee! Op naar het volgende mooie sierstuk!

Fantastische

Besteld een mooi rond schilderij. Dat het werd bezorgt zag het er zo mooi uit dat we er even stil van werden. Nu het hangt past het perfect bij ons interieur. We werden ook keurig te woord gestaan toen we even belden. Alle lof voor dit bedrijf

prima geregeld

Stoel besteld, tussendoor een vertragingsbericht ontvangen door de drukt bij de post. Prima service, Sweet living shop kan ik aanbevelen bij iedereen.

goede en snelle service

Mooie producten en een snelle en goede service!

Fantastic

Het is een hele mooie schilderij, hele mooie kleuren. Maar het bezorgen via DHL is slecht, ze bezorgen het bij de buren, doen ging briefje in de brievenbus waar het pakje is, en ze proberen het zelf niet om te bellen, terwijl er iemand in huis is.

Snelle levering van een prachtig product

Genoeg artikelen om uit te kiezen, snelle levering en niet duur.

Mooie wanddecoraties besteld , ondanks de drukte nog redelijk snel in huis. Vooral prettig om op de hoogte gehouden te worden van de korte vertraging

Precies zoals op de site staat!! Geweldig!

Eenvoudig kunnen bestellen, en snel geleverd. Materiaal zoals verwacht en zoals op de site staat. Ben er Super blij mee!!! Een mooi sieraad in mijn huis.

Steeds op de hoogte gehouden wanneer mijn bestelling verzonden was en wanneer deze zou toekomen. Enkel de levering was een ramp. Ons pakket is in de verkeerde straat geleverd. Gelukkig waren deze mensen zo eerlijk en hebben ze ons op de hoogte gebracht.

De muurcirkel is heel erg mooi en precies wat we er van verwacht hadden. Snelle levering. Wij zijn zeer tevreden.

Jumaweg 6

9291 MD Kollum