Een prachtige stoel zoals op de site omschreven op korye termijn bezorgd, hekemaal super!!

Een mooie stoel lekker snel bezorgd, precies als op de site omschreven. Levering was op 5 december dus het presentje de chocolade pepernoten was een schot in de roos. Erg leuk dat kleine extraatje!

Lampen komen in het echt overeen met het plaatje op de site

Snelle en correcte bezorging

Mijn bestelde lamp werd snel bezorgd en alles was in orde. Enige verbeterpunt: ik had geen bericht gekregen dat het pakket onderweg was.

Prima webshop

Goede afhandeling van bestelling en retouren Prima verpakt, goede kwaliteit Communicatie via de mail vlot en vriendelijk

Goede kwaliteit en snelle levering

Het wandpaneel ziet er erg mooi uit. Goede nette kwaliteit en hij werd heel snel geleverd. Zeker een aanrader!

Keurig en correct bedrijf!

Fijn bedrijf! Mijn bestelling kosteloos retour kunnen sturen, en binnen 10 dagen het geld retour!

Keurig op tijd geleverd, mooi product

Prima webshop, snelle levering

Snelle levering, niks op aan te merken

Geweldig!

Goede service & snelle levering. Product voldoet aan de omschrijving

Snel levering

Moi mandje ik Ik ben blij ermee !

Rotan zetel

Zeer snelle levering , mooi product !!! Heel blij met onze nieuwe zetel !

Snelle levering en zonder verzendkosten.

Duidelijke beschrijving op het internet. Ben er heel blij mee.

Snelle levering en prima service!

Mijn bestelling is supersnel geleverd, helaas moest het terug omdat het niet bij de rest van ons interieur stond. Na mijn retourmelding is de bestelling weer opgehaald en had ik mijn geld binnen een paar dagen weer retour gestort op mijn rekening.

Goede service.eOedeservien klant vriendelijk

Super mooie stoel, heel snel geleverd!

Helemaal tevreden, mooi materiaal en stevige stoel. Nog mooier dan verwacht en onze dochter is er super blij mee. Bedankt!

uitstekend

heel goede service

Zeer tevreden!

Goed verpakt en snelle levering. Voldoet precies aan verwachting.

top

Niks op aan te merken. Snel in huis , leuke producten en prima kwaliteit.

Super kwaliteit en snelle levering

Ik heb dinsdagavond besteld en donderdag ochtend kwam de postbode mijn mooie muurcirkel al brengen. Helemaal enthousiast heb ik hem meteen bij de andere twee opgehangen. Staat super gaaf dus erg blij.

Prima webshop

Makkelijk bestellen en snel geleverd. Wel een opmerking ten aanzien van de lamp zelf, want hier en daar zitten wat oneffenheden (want handgemaakt??) en de opening beneden is scheef. Dat zal in de prijs verdisconteerd zitten maar toch had ik het graag van tevoren geweten.

Bestelling volgende dag bezorgd. Producten goed omschreven op website. Helemaal tevreden, blij met aankoop.

Redelijk

Ik heb jullie een mail gestuurd omdat er geen bevesteging bij het schilderij zat en of jullie die willen nasturen. Ik heb geen mail of bericht terug gehad,vind dit echt niet kunnen. Ik geef nu een ruimvoldoende en hoop dat jullie alsnog mijn mail netjes behandelen en de gevraagde producten nasturen anders zal ik niet meer bij jullie bestellen en ook geen reclame voor jullie maken bij mijn vrienden (mond op mond reclame is toch echt de beste)

Goeie service

Reageren snel op de mail en goed geholpen

super mooi!

Het zeeaanzicht staat prachtig bij onze nieuw geverfde muur. Erg blij mee.

Snelle service en mooie mand

Snelle service. En de mand ziet er precies uit zoals op de website. Heel blij mee

Jumaweg 6

9291 MD Kollum