Geweldige vlotte bezorging!

Ik heb een rotan loungestoel besteld en deze werd de volgende dag keurig en veilig ingepakt bezorgd...ik ben er superblij mee en zal in de toekomst zeker nog vaker van jullie prachtige producten en diensten gebruik maken!

Goede klantenservice

In eerste instantie was ik zeer sceptisch. Dankzij de klantenservice en goede service is dit compleet bijgesteld. Onze schilderij was geleverd zonder ophangpunten. De klantenservice heeft deze keurig nagestuurd. De kwaliteit is uitstekend van het geleverd product. Ik ga vaker bestellen.

Goed product snel geleverd

Redelijke prijs voor een heel mooi rotan stoeltje. Ook nog eens gratis bezorgd binnen 3 dagen na bestelling in huis! Top!

Keurig verzorgd

Onwijs mooie lamp besteld voor een mooie prijs. De lamp was zorgvuldig ingepakt en snel verzonden.

zeer goede shopervaring

na bestelling supersnelle levering goed verpakt

Het is een mooi schilderij.maar een tip misschien aan de achterkant een merkje zetten voor het ophangen.

Staat prachtig in onze huiskamer

Product was goed verpakt en zeer snel bezorgd met eenvoudig ophangsysteem erbij.

Binnen 4 dagen had ik mijn schilderij in huis. Jammer genoeg een klein deukje, maar niet zo erg om het terug te sturen.

Snelle levering en zorgvuldig verpakt

Een hanglamp besteld en binnen een paar dagen werd deze netjes bezorgd. Omdat het materiaal van rotan was zat het in een grote doos en was de lamp ook nog helemaal appart verpakt met karton voor extra bescherming. Super! En heel blij met mijn lamp!

Leuke lamp en snel gestuurd

Hele leuke bamboe lamp besteld en deze lamp is heel snel geleverd. We zijn er heel blij mee.

Prachtige lamp, perfecte service

Een mooie hanglamp besteld bij andere aanbieders was deze een stuk duurder. De lamp was precies zoals op de afbeeldingen en dus helemaal zoals verwacht. Levering ging vlot en volgens planning. Hier een tevreden klant!

Order niet compleet

Onze order was niet compleet. Maar kregen gelijk een aardige dame aan de telefoon die het snel heeft opgelost. Heel erg fijn! Mooie producten gekregen. Blij mee!

snel verzonden. Goed verpakt.

zeer snelle verzending en het was goed verpakt. Heel blij met mijn aankoop.

Top bezorgt

Super op tijd en een zeer fijne en nette bezorger

Snelle levering !

Geen opmerkingen. Vlotte levering

Uitstekende kwaliteit en service

Ik heb een industriële hanglamp besteld. Deze was de volgende dag al in huis. Tevens heel blij met de lamp. Hij is ontzettend mooi en heeft een goede kwaliteit. En dat alles voor een leuke prijs!

Snelle levering, mooi product

Makkelijk te bestellen, snelle levering, mooie kwaliteit

Super tevreden!

Snelle levering en mooie fauteuils

Goede en snelle service

De service is erg goed en reageren erg snel op de email.

Geweldig...

Rond schilderij.. Staat top. Helemaal blij.

Mooi maar wel prijzig

Mooi maar prijzig voor stuk bedrukt kunstof levertijd ook niet binnen 1 dag jammer

Levering volgens afspraak

Mooi product en levering volgens afspraak.

een dikke 10

mijn bestelling is keurig afgeleverd zeer netjes verpakt en alles naar wens gekregen

Jumaweg 6

9291 MD Kollum