Mooie klok

De klok is erg mooi, maar hij zat totaal niet stevig, beschermd verpakt in de doos van verzending. Gelukkig is hij goed aangekomen...

Teleurgesteld

Maandag 27 april een Stoel en voetenbankje besteld maar tot op heden niets gehoord! Bellen lukt niet en op mail wordt niet gereageerd. In mijn account staat wachten op levering maar waarom is er geen duidelijkheid wanneer dit gebeurt. Ik heb alle begrip voor het feit dat het coronavirus hier invloed op heeft maar een reactie van jullie kant zou ik toch zeer op prijs stellen, het gaat hier tenslotte niet om een paar euro’s.

zeer mooie mand ontvangen, helaas te groot voor mijn bestemming

kende Sweet Living Shop niet, via internet gevonden, mooie artikelen op overzichtelijke site. Een opmerking wil ik wel maken, zijn telefonisch zéér slecht bereikbaar, wellicht voor velen geen probleem maar ik wil soms enige telefonische toelichting voor ik besluit neem tot koop, dat had mij in dit geval een onnodige zending bespaard.

Prima service en keurig afgeleverd

Prima service en mooi product

Levertijd ok maar afwerking geleverd materiaal valt tegen

Idem van hierboven

Super snelle levering. Heel erg mooi dienblad

Helemaal blij met het bestelde rieten dienblad. Overdag besteld. ,s avonds al verzonden

gewoon online besteld en geleverd: geen bijzonderheden

Ik heb alles zelf opgezocht en daarna online besteld. Hierna netjes bevestiging gekregen en op tijd geleverd. Wat voor ons jammer was (maar dit kan natuurlijk bij een natuurprodukt) we hadden de nis opgemeten en die was een bepaalde afmeting, met de mand die we bestelden hadden we 2 cm over moeten houden maar we hebben de mand er eigenlijk in moeten proppen. Maar hij staat!

leuk assortiment en snelle levering

leuk assortiment en snelle levering

Goede levering Snelle levering Leuke stoelen

Dacht even mijn bestelling komt niet maar door de Corona was de levering paar dagen vertraagd! Gelukkig nog binnen een week.👍🏻

prima product, prima levering

op zoek naar mand voor salontafel. Juiste maat. Prima kwaliteit. Perfecte levering

Super geslaagd!

Erg blij met onze aankoop en, ondanks de Corona en Koningsdag, toch heel snel geleverd. Een pluim!

Klasse

Strakke uitstraling rotan tuinstoelen! Goede kwaliteit.

Zéér tevreden met mijn rotanstoel en bankje!

Prima service! Vlotte communicatie!

Voor herhaling vatbaar

klantvriendelijk, professioneel en aanrader

Minpunten

Heb onlangs 2 prachtige spiegels besteld via Bol. Com . Helemaal tevreden mee. Daarna heb ik weer een spiegel besteld bij sweet living zelf maar die heb ik retour gestuurd. Heb toen zelf de retourkosten betaald maar die kon ik terug declareren. Is nu inmiddels ruim een maand geleden en heb nog steeds mijn retourkosten niet gehad en dat vind ik een minpunt. Zo ga ik daar niets meer bestellen.

Binnen 3 dagen geleverd en goed verpakt. Heel erg tevreden

Geweldige service !

Ik en mijn man zijn zeer tevreden over deze shop ! Door de huidige omstandigheden duurde het wel wat langer voordat de rotan stoel kwam maar dit was niet te wijten aan deze shop. Toen de stoel geleverd was , bleken de poten beschadigd te zijn, en dit was volgens ons ook zeker niet de schuld van deze shop maar aan de manier hoe de vervoerder was omgegaan met het pakket ! Toen ik met de klantenservice hierover contact opnam, waren ze zeer begripvol dat ik best wel teleurgesteld was , waarop zij ons een passende korting aanboden. Super goede service dus en zou zeker bij deze shop spullen bestellen !!!

Prima service, mail ivm vertraging postbezorging

Twee rieten stoelen besteld, zitten heerlijk en helemaal onze stijl. Service en bezorging prima; mail omdat ivm corona de bezorging wat vertraagd was.

Heel goed!

Mooi meubel, snelle levertijd en correcte service.

Prachtig schilderij!

Snel geleverd en ik vind het een erg mooi schilderij

Slecht bereikbaar

Maandag 2 rotanstoelen besteld , en zie bij mij account staat bij wacht op verzending. Maar staat niks bij wanneer ik het kan verwachten.? Hoop dat het nog voor het weekend lukt? Ben ook behoorlijk boos kan niet chatten of bellen , op e-mail ook tot nu tot reactie. Ik zal mijn review wijzigen als ik de stoelen binnen krijg of bericht wanneer .

Snelle reactie. Super

👍🏻

Mooie rotan schommel, ik wilde de schommel aan 2 haken bevestigen waardoor de lijnen ingekort moesten worden. Dat was nog wel een klusje maar het ziet er mooi uit!

Unieke producten

Veel bijzondere producten, die ik nergens anders kan vinden, Leuk! Ga vaker bestellen!

Jumaweg 6

9291 MD Kollum