Goede kwaliteit

Goede kwaliteit rotan, vlotte service en snel geleverd!

Snelle afhandeling van mijn bestelling

Prima bedrijf

Fijne afhandeling met de klantenservice en ben tevreden met mijn product.

Goed opgelost

Wij hebben hier 2 stoelen besteld maar na 2 weken nog niets ontvangen. We hebben contact proberen op te nemen maar dat ging wat moeizaam. Eindelijk kregen we contact en binnen paar dagen waren de stoelen in huis en kregen 10% korting omdat we zo lang moesten wachten en eerst geen contact kregen. Al met al super opgelost dus

Vlotte bezorging goed verpakt.

Positief

Zeer netjes bedrijf!

De producten worden netjes afgeleverd en zijn van hoge kwaliteit. Contact gehad met de klantenservice over de verschillende afmetingen, dit werd zeer professioneel gedaan. Andere webshops kunnen hier nog wat van leren.

Top webshop

Heb recent een stoel besteld bij Sweet living shop. Product naar tevredenheid en precies zoals omschreven. Bezorging en termijn ook zoals vermeld op de site. Kortom zeer tevreden.

Super service en snelle respons op vragen

De levering kwam zoals afgesproken. Vragen over de levering werden super snel beantwoord!

Snelle bezorging

Via FONQ Besteld, dag later verzonden en de dag daarna in huis

vlotte service

bestelling geplaatst en de volgende dag keurig thuisbezorgd door post NL

☹️maten kloppen niet

Voor in mijn nieuwe tv kast een mand gekocht die precies mooi zou moeten passen, nl hoogte 26 cm. In mijn kast past 27,2 cm dus superblij dat ik iets moois én passend had gevonden (dan maar iets meer geld uitgeven😏) Helaas was de mand te hoog hebben we van deze mooie, nieuwe mand de deksel af moeten “slopen”, natuurlijk netjes er af gehaald, waardoor ik de mand nu nét kwijt kan.... Echt teleurgesteld 😔

Stevige en goede kwaliteit rotan tuinstoelen

Bedankt voor de snelle levering

Contact opgenomen ivm vraag voor nieuwe speelgoedmand welke geschikt is. Top advies gekregen en volgende dag gelijk al geleverd! Zeker een aanrader ;) Bedankt en zeker tot een volgende keer.

Mooie tuinstoelen besteld, nu maar hopen op lente!

Duurt veel te lang voor je geld terug gestort is

Ik heb een product retour gestuurd en 2maande daarna pas geld terug gestort gekregen

Buitengewoon goede service.

Heldere website. Snelle bezorging. Helaas viel het product tegen. Goed advies t.a.v. de retourzending. Kosten retourzending worden vergoed. Beloofd is dat de aankoopprijs en verzendkosten binnen 14 dagen gerestitueerd worden. Het klinkt betrouwbaar. In ieder geval hoop ik het.

Super snelle service en mooie producten!

Ik heb een hele mooie lamp besteld en uiteraard wil je dan dat deze zo snel mogelijk geleverd wordt. De volgende dag werd hij gelijk bezorgd, goed verpakt en een heel mooi product!

Hartelijk dank voor de goede en vlotte afhandeling van onze bestelling. Ons motto is altijd: heb je een klacht laat het ons weten, ben je tevreden vertel het anderen en dit laatste zullen wij zeker doen.

Goede en snelle service

Gewoon goed.

Prachtig schilderij!

Makkelijk te bestellen,schilderij als verwacht conform afbeelding

Mooie schoolplaat voor aan de wand gekocht.

Mooie schoolplaat Orang Oetang binnen gekregen. Ik ben er erg blij mee.

goede afwikkeling van zaken

4 rotan stoelen besteld, snel geleverd gekregen

Fantascsitsch

Prachtige stoelen!

nog steeds mijn geld niet terug

Ik ben heel teleurgesteld. De tafel kwam heel laat. Beslist.nl heeft zelfs nog nagevraagd waar de tafel bleef. Is de tafel er eindelijk is het blad beschadig. Na contact met Sweet Living Shop kreeg ik de toezegging dat ik 10% terug zou krijgen. Het zou een paar dagen duren. Intussen ruim een week verder en nog steeds geen geld terug gezien. Spijt me maar mijn beoordeling kan niet goed zijn.

Jumaweg 6

9291 MD Kollum