Duurt veel te lang voor je geld terug gestort is

Ik heb een product retour gestuurd en 2maande daarna pas geld terug gestort gekregen

Buitengewoon goede service.

Heldere website. Snelle bezorging. Helaas viel het product tegen. Goed advies t.a.v. de retourzending. Kosten retourzending worden vergoed. Beloofd is dat de aankoopprijs en verzendkosten binnen 14 dagen gerestitueerd worden. Het klinkt betrouwbaar. In ieder geval hoop ik het.

Super snelle service en mooie producten!

Ik heb een hele mooie lamp besteld en uiteraard wil je dan dat deze zo snel mogelijk geleverd wordt. De volgende dag werd hij gelijk bezorgd, goed verpakt en een heel mooi product!

Hartelijk dank voor de goede en vlotte afhandeling van onze bestelling. Ons motto is altijd: heb je een klacht laat het ons weten, ben je tevreden vertel het anderen en dit laatste zullen wij zeker doen.

Goede en snelle service

Gewoon goed.

Prachtig schilderij!

Makkelijk te bestellen,schilderij als verwacht conform afbeelding

Mooie schoolplaat voor aan de wand gekocht.

Mooie schoolplaat Orang Oetang binnen gekregen. Ik ben er erg blij mee.

goede afwikkeling van zaken

4 rotan stoelen besteld, snel geleverd gekregen

Fantascsitsch

Prachtige stoelen!

nog steeds mijn geld niet terug

Ik ben heel teleurgesteld. De tafel kwam heel laat. Beslist.nl heeft zelfs nog nagevraagd waar de tafel bleef. Is de tafel er eindelijk is het blad beschadig. Na contact met Sweet Living Shop kreeg ik de toezegging dat ik 10% terug zou krijgen. Het zou een paar dagen duren. Intussen ruim een week verder en nog steeds geen geld terug gezien. Spijt me maar mijn beoordeling kan niet goed zijn.

Prachtige stoel

Levering was goed, alleen de verf van de rotan stoel is er op sommige plaatsen af

snel geleverd

netjes geleverd en voldoet helemaal

Nette service

Beschadigd

Klok was beschadigd. Maar direct met oplossing gekomen. Naar tevredenheid van ons. Snel geregeld

Mijn bestelling kwam op een top aan! Zeer netjes verpakt. Het product is beter dan ik verwacht had. Erg blij mee!

Prima webwinkel

Stalen schaal besteld. Deze prima verpakt ontvangen.

Goede prijs en snelle levering!

Drie barkrukken besteld en zoals afgesproken de volgende dag in huis, goed geregeld!

Prima en volgens afspraak

Makkelijk bereikbare website, snelle afhandeling, goede service,

fantastisch geregeld snelle levering

geweldig

Zeer goede service

Bedrijf werkt klantgericht. Snelle reactie op mail/tickets met servicegerichte oplossing.

Goed vervoerd.

Voor 17:00u besteld, maar niet de volgende dag geleverd zoals mee geadverteerd wordt! Zeer jammer.

Heel tevreden!

Snelle levering, goede communicatie over bestelling en levering. Gratis verzenden en retour. Product goed verpakt.

Jumaweg 6

9291 MD Kollum