10

Altijd goed

Wij boeken heel vaak een trein/hotel reis via weekendje weg Goedkoop en super makkelijke webside Altijd goede hotels,steeds zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja
1

verlopen cadeaubon niet verlengd

Verzoek aan klantenservice om enige coulance te tonen voor een verlopen cadeaubon wordt botweg geweigerd. Hoppa 50 euro in de pocket voor Weekendjeweg.nl Ik begrijp dat er wellicht een vergoeding voor administratiekosten in rekening zouden worden gebracht maar dit voelt als diefstal. Bah!

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Karin, Hartelijk dank voor uw bericht. Onze oudere Weekendjeweg.nl Cadeau Card heeft een geldigheidsduur van 5 jaar, bij de nieuwe kaarten die worden uitgegeven is dit 3 jaar. Dit staat tevens op de kaart vermeld. Wanneer deze periode is verstreken komt de kaart inderdaad te vervallen. Wij begrijpen uw teleurstelling, echter moeten wij ons wat betreft de Weekendjeweg.nl Cadeau Card aan deze richtlijnen houden en kunnen wij hier niet in tegemoet komen. Met vriendelijke groet, Merel van Weekendjeweg.nl

10

Fantastisch

Treinreis plezierig; Hotel dichtbij station en midden in het centrum! Prima hotel met alles erop en n eraan! Voor herhaling vatbaar.

 • Aanbevelen? Ja
8

Uiteindelijk prima

Bij aankomst in het hotel bleek onze reservering niet te zijn overgekomen. Wel hadden we de treintickets via spoorwinkel. Hotel heeft het prima opgelost. Wel een kamer gekregen en die werd ook ge-upgraded. Super uitzicht op de eradmusbrug! Prima hotel met goed ontbijt

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer vriendelijk en goed geholpen met reservering

Zie hierboven zeer prettig te woord gestaan. Vriendelijk behulpzaam. Top

 • Aanbevelen? Ja
8

Efficient, snel

Vakkundig

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede prijs/kwaliteitverhouding

Goed

 • Aanbevelen? Ja
1

De prijs via weekendjeweg is hoger dan via het vakantiepark zelf. Je hebt er dus niets aan.

We wilden een weekendje weg boeken en hadden bonnen. Helaas merkte we dat de prijzen via weekendjeweg.nl veel hoger zijn dan via de vakantieparken zelf. Hierdoor ben je met of zonder bonnen alsnog hetzelfde geld kwijt. Belachelijk. Iemand betaald voor die bonnen en weekendje weg krijgt het geld dus blijkbaar dubbel.

 • Aanbevelen? Nee
2

Te duur en geen flexibiliteit

De prijzen van weekendje weg liggen ver boven de prijzen van de accommodaties op de site. Daarnaast heel raar dat als je twee nachten blijft je 2x boekingskosten moet betalen. Hier een paar keer een vraag over gesteld en je krijgt gewoon geen antwoord. je Je kan de arrangementen die hotel aanbiedt niet benutten zoals fietshuur of diner.

 • Aanbevelen? Nee
4

Ik hoop dat ik nooit meer een bon van weekendjeweg.nl krijg.

Het lijkt leuk als je een bon krijgt, maar het is meestal duurder als je met deze bon boekt en vaak blijft de cadeaukaart ergens in de kast liggen totdat deze bijna verlopen is en nog even snel geboekt moet worden of wordt vergeten en is dan niet meer geldig.

 • Aanbevelen? Nee
5

Niet meer zo als het geweest is

Tijdens de boeking van een hotel had ik een vraag en belde daarom maar en moest maar liefst 9 minuten wachten. Toen ik dan eindelijk medewerkster Annemarie aan de telefoon kreeg vertelde ik haar meteen dat ik 9 minuten moest wachten waarop ze antwoordde dat het nu eenmaal druk was op deze dinsdagmiddag en vervolgde met: "Zegt u het maar" . Hiermee wordt mijn opmerking niet serieus genomen en ik zei haar dat ze dat aan haar leidinggevende kon doorgeven en die weer aan de directie, want als er niemand klaagt en de medewerksters er niets mee doen, verandert er niets. Toen weekendjeweg.nl nog jong was, heb ik veel klanten aangebracht omdat ik zo enthousiast was over de de prijzen en de vriendelijkheid van de medewerksters. De prijzen zijn niet aantrekkelijk meer en de cadeaubonnen zijn gelukkig bijna op, want nog één keer in een hotel en dan houd ik het voor gezien. Er zijn immers zoveel aantrekkelijkere concurrenten! Kopie opgeslagen! dd. 29-10-2019 Wim Stal, Den Haag

 • Aanbevelen? Nee
5

hoge reserveringskosten

Ik werd zeer verrast door het feit dat ik € 9.90 reserveringskosten mag betalen bij het maken van een hotelreservering. De reservering maak ik geheel zelf, komen geen andere mensen aan te pas Deze kosten bedragen maar liefst, in mijn geval, 10% !!!! van de waarde van de kado-kaart. Het maken van de boeking verloopt geheel digitaal en is met 5 minuten geregeld. En ja, ik begrijp dat het hele systeem ontwikkeld moe(s)t worden en onderhouden. maar € 9.95 boekingskosten is erg erg erg hoog en misschien zelfs wel veel te veel.

 • Aanbevelen? Nee
10

Duidelijk en zonder verborgen verassingen

Een hotel geboekt via weekeindje weg is duidelijk en zonder verborgen verassingen achteraf! Goed geprijsd en een fijn verblijf!

 • Aanbevelen? Ja
10

moeiteloos

hotel boeken was peanuts.

 • Aanbevelen? Nee
4

Te hoge prijs voor kamer gerekend, rechtstreeks bij hotel is goedkoper

Effectief houd ik van een cadeaukaart van 150 euro grofweg 100 euro over

 • Aanbevelen? Nee
9

zeer prettige ervaring

Mijn ervaring met Weekendjeweg is zeer prettige. Al jaren boek ik mijn hotel bij hun.

 • Aanbevelen? Ja
4

Te hoge prijs voor kamer gerekend, rechtstreeks bij hotel is goedkoper

Effectief houd ik van een cadeaukaart van 150 euro grofweg 100 euro over

 • Aanbevelen? Nee
1

veel extra kosten

Net hotel geboekt en gekeken op website van GR8 hotel. Daar de prijs 20% lager en GEEN reserveringskosten. De weekendjeweg ontvangen kortingscode van €7,- was ook nergens in te vullen. Advies aan anderen; kijk eerst naar andere websites voor je boekt!

 • Aanbevelen? Nee
10

geweldig

vanwege valpartij konden we niet reizen we konden omboeken fantasties.

 • Aanbevelen? Ja
9

Twee superdagen gehad in Den Haag en Scheveningen.

Alles super geregeld. Met de trein en een mooi hotel in Den Haag. Babilon, zeer vriendelijk personeel, mooie en schone kamer en een super ontbijt. Mijn zoon en ik hebben enorm genoten. Zullen wij zeer zeker nog een keer doen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel goed super gemakkelijk

Alleen een beetje veel cijfers en letters invullen. Voor de rest oke

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goed geholpen bij problemen met boeken bij weekendweg ivm kortingvoucher verwerken

Ben blij dat de mogelijkheid er was. Ookprima dat je teruggebeld wordt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goede service.

Zeer goede service .

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed

Prima

 • Aanbevelen? Ja
5

Goede service

De site op internetis moeizaam in te vullen. Bij bv geboorte datum kreeg ik geen keuze mogelijkheden, ook niet bij het aantal nachten.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Erica, Hartelijk dank voor uw bericht. Wat vervelend dat het reserveren niet soepel is verlopen, excuses voor het ongemak. Helaas weten wij niet wat de reden hiervan is, wij hebben hierover een melding gemaakt bij onze technische afdeling. Wij hopen dat het inmiddels is gelukt om een reservering te plaatsen. Wanneer dit niet het geval is maakt ook ons service center de reservering graag voor u in orde, hiervoor kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Weekendjeweg.nl

Kiyoh Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina