Pluspunten
Het is een hele mooie hotelkamer! Schoon en erg netjes. Het hele gebouw was perfect keurig en schoon! Complimenten aan het schoonmaak personeel
VerbeterpuntenPersoneel balie mag wel vriendelijker mensen benaderen. Er zijn regels dat weet ik maar : klantvriendelijkheid kan zeker beter! Dat geldt precies ook voor het personeel van het ontbijtbuffet. Lopen schagerijnig rond dat heb ik nog nooit meegemaakt. Dat is wat ons enorm heeft gestoord, echt jammer het kan zo prettig zijn.
Pluspunten
Alleen maar positief
Pluspunten
Erg te spreken over de service nadat we door omstandigheden moesten annuleren. Top!
VerbeterpuntenOp dit moment zou ik het niet weten
Pluspunten
Keurige afwikkeling.. wat ze beloofden deden ze. Helemaal goed!
Pluspunten
heerlijk gegeten ,vriendelijk en behulpzaam personeel
Verbeterpuntenindeling van de tafels in het resterant zou anders kunnen. zodat je niet aan een mini tafel zit en tegen de muur aan kijkt ,en verder niets mee krijgt wat er verder gebeurt in het resterant
Pluspunten
Snel en makkelijk te boeken hotels. Spaarsysteem voor korting op boekingen
Pluspunten
Geeft zeer goede informatie in het algemeen. Weekendje weg stelt zich goed beschikbaar voor de boeker.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
prima adviezen, en adequate afhandeling financieel !
Pluspunten
Goed Goed Goed Alles goed verzorgd en voor herhaling vatbaar
VerbeterpuntenNiet nodig zo doorgaan
Pluspunten
Vijlerhof vonden wij (leuk) oud, gezellig en Limburgs. Prachtige ligging. Het personeel waar wij mee te maken hadden was vriendelijk. Goed ontbijt.
VerbeterpuntenTip voor Vijlerhof: de klantgerichtheid zou actiever mogen. Bijvoorbeeld bij aankomst naast de reserveringsgegevens ook even vragen of de klant een goeie reis heeft gehad. Of een praatje maken. Misschien een kopje koffie?
Pluspunten
Het hotel ligt dichtbij het station van Zoetermeer; men is voor een bezoek aan Den Haag binnen een kwartier op CS. Verder werden aan individuele wensen van de gast tegemoet gekomen. Vriendelijk personeel en het ontbijt was GEWELDIG!
VerbeterpuntenOnze kamer had een bad en douche, kamer 215. Bij het douchen werd de hele vloer van de badkamer nat. Ik zou zelf het bad weghalen en hier 1 ruime douche met wand van maken.
Pluspunten
Dichtbij metro en tram. Vriendelijk personeel en uitgebreid ontbijt.
VerbeterpuntenVertellen dat je goedkoper kunt parkeren aan de overkant - even omrijden vanwege paaltjes - dan in de parking naast het hotel. Scheelt € 20,-- per dag.
Pluspunten
snelle en accurate reactie. behulpzame medewerkster getroffen.
Verbeterpuntende boekingsite iets overzichtelijker maken. Nu blijft de boeking "hangen" op afrekenen, waardoor het hotel niet geboekt is. Iets duidelijker graag. Deze keer, op het laatste moment, prima opgelost door uw medewerkster. Jammer dat de prijzen via directe boeking en reeele boeking zoveel verschillen!
Pluspunten
VVV Lekkerweg cadeaubon ontvangen om naar een B&B te gaan. Zeer beperkt aanbod. Geldt ook voor hotels. Bovenop de hoge kosten komen ook nog reserveringskosten. Niet doen dus!
Pluspunten
Ligging en omgeving
VerbeterpuntenNagerecht te duur in verhouding tot wat je krijgt
Pluspunten
Vaak geboekt altijd prima, ook de klantenservice
Pluspunten
een goed hotel we waren er voor de 7 de keer als het niet goed was gingen we niet zo vaak dit hotel ligt gunstig is aan te bevelen
Verbeterpuntenhet ontbijt kan soms wel beter aangevuld worden toen wij maandag kwamen lag er 1 plakje rosbief
Pluspunten
Super vriendelijke gastvrouw, mooie kamer erg netjes, overheerlijk gegeten. Zeker de moeite waard. Gaan zeker nog een keer terug.
Pluspunten
snel en goed geregeld fijn dat VVV bonnen ingeleverd kunnen worden
Pluspunten
personeel zeer vriendelijk alleen de kamer laat te wensen over
Verbeterpuntenpas de kamers netjes aan