Pluspunten

Duidelijke en complete info, makkelijk navigeren door de site.

Breng opties zoals een kamer met aparte bedden makkelijker onder de aandacht van de bezoeker.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hotel ligt op loopafstand van centrum. Kamer en badruimte schoon en netjes. Ontbijt is goed..

Bij aankomst wilde wij tegen betaling de auto parkeren, maar dat was niet mogelijk omdat de parkeerplaats vol was. Het hotel ligt in een wat mindere buurt en ons werd aangeraden om de auto in een parkeergarage in het centrum te parkeren. Bij boeken aangeven dat je een parkeerplaats bij kunt boeken. De foto's op internet geven een ander beeld van het hotel. Restaurant met gedekte tafels, maar dat is niet aanwezig. Ontbijtruimte is zeer ongezellig. Ook de kamers zien er anders uit.

Pluspunten

snel en altijd goed

Pluspunten

Fantastisch weekend gehad. Alles prima geregeld door Weekendjeweg.

Geen!, ga zo door!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- goede ligging (ov en uitvalswegen) - schone kamer - aardig personeel - parkeergarage aanwezig - goede bedden

- ontbijt, mag iets uitgebreider (prijs/kwaliteit) - faciliteiten uitbreiden (denk aan sportruimte of sauna) - kamers vrij basic, een bad zou fijn zijn. - liever een groot tweepersoonsdekbed ipv 2 eenpersoonsdekbedden - internationale tv zenders

Pluspunten

Heerlijk uitje gehad!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

WeekendjeWeg beloofde NS couponcodes uiterlijk 3 weken voorafgaand aan de incheckdatum via mail te sturen. Dit na een eerdere klacht van mij en telefonisch contact. Belofte niet nagekomen...

Pluspunten

zeer vriendelijk personeel, uitstekend diner en ontbijt

aanvankelijk rioolgeur op kamer bouwactiviteit bij buren aparte ruimte voor hotelgebruikers

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ligging, inrichting, service

wifi slecht

Pluspunten

Snelle boeking, voordelig weg voor een paar dagen, Altijd goede lokaties en hotels

Pluspunten

Verder alles naaar wens ,en s,morgens een vorstelijk ontbijt bij iedereen aan te bevelen toppie.

Mijn vrouw heeft een beademings machine en daar bij een lucht bevochtegings apparaat .er is maar een stop contact waar direct stroom op staat en de anderen werken alleen als je het licht aan doet dat is erg irritant als je slapen wilt je moet namelijk het licht aan hebben willen beide apparaten het doen. Verder zijn we goed ontvangen en was de bediening goed alleen moeten ze bij de balie wat meer talen verstaan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer goed en ben gewoon te vrede...duidelijk en overzichtelijk en....goeie prijzen

geen min puntjes te vinden

Pluspunten

Zeer snelle reactie op de reservering, ondanks het korte termijn bestek. Nog even een telefoontje i.v.m. de reservering van de hond. Dit om verrassingen te voorkomen bij aankomst in het hotel. Hulde daarvoor.

Pluspunten

Prima hotel. Super ontbijt.

Diner ging in razend tempo. Mocht van ons wel iets minder snel.

Pluspunten

Was iets misgegaan met kortingscode, over gebeld , werd verzocht dit op de mail te zetten.Kreeg zeer snel antwoord terug met de opmerking dat het geld alsnog teruggestort werd. Zeer klantvriendelijk geholpen.

Pluspunten

Mooi hotel en goed schoon. Vriendelijke bediening en ontvangst. Het eten is werkelijk perfect ,wij hebben beide dagen in het hotel gegeten. het was heerlijk en voor een redelijke prijs. Ook het ontbijt was prima. Dit was voor ons echt een perfect weekend.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette kamers; goede service; kinderen kregen "eigen kamer" met tussendeur naar onze kamer; goede uitvalbasis voor Rotterdam, Zeeland, Breda, Roosendaal of nog dichterbij Dordrecht!

Geen bar of koelkastje op de kamer; eenvoudig ontbijt wel volledig (op zondag wel roerei geen bacon).

Pluspunten

lekker eten rustige omgeving vriendelijke mensen goede bedden

de orange komt uit de auto maat het is meer water dan sap vervangen door verse jus dan maar een euro meer vragen

Pluspunten

goede afhandeling van de bestelling. Perfect hotel, zoals het beschreven was op de website.

geen

Pluspunten

Vriendelijkheid,service, support

Pluspunten

Overzichtelijk, duidelijk. Veel hotels om uit te kiezen. Betalen bij aankomst in hotel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kan alles zo afdrukken alleen de bevestigingsmail met de accommodatie lukt niet om die af te drukken.

Pluspunten

Weekendjeweg is voor ons de beste internetontdekking ! Op alle fronten AF !!! Klantvriendelijke en heel goede informatie.

Pluspunten

kwaliteit prijsverhouding erg goed. In april weekendje geboekt maar ivm situatie familie lid op intensive care kosteloos kunnen annuleren. Erg vriendelijk bejegend dat deed me goed ivm lastige situatie op dat moment. Ga zo door.

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 00 (7 dagen per week)