Pluspunten

Prima service echt een aanrader ook als je zelf iets over het hoofd hebt gezien bv een 2 persoonsbed en je wil liever 2 x een 1 persoonsbed wordt het voor je geregeld en krijg je een nieuwe bevestiging waar dit in staat. Ook als je een bon die je verdient hebt van €15.00 voor het invullen van beoordelingen en deze op dat moment bij dat hotel niet kunt inwisselen maken ze het bedrag over op jou rekening.

Pluspunten

Correcte en dirrecte afhandeling van boeking ! Boeking moest on line plaatsvinden, doch door mijn computerstoring, kon de boeking telefonisch plaatsvinden ivm directe betaling van de boeking. Ik vind dit service van de medewerkster van de organisatie

nvt

Pluspunten

De website is klantvriendelijk.

Invulvolgorde. Je moet eerst eventuele kortingsbonnen invullen voordat je je persoonsgegevens invult, terwijl die eerst komen. Als je de volgorde volgt en eerst de persoonsgegevens invult, dan verdwijnt de mogelijkheid om een kortingsbonnummer in te vullen. Althans, dat overkwam mij.

Pluspunten

Heel eenvoudig en snel te boeken. No Nonsense. Geen betalingsperikelen. Heel plezierig voor je Weekendje.weg en gegarandeerd beter dan bij hotel zelf boeken of bv. via Booking.com

Pluspunten

Goeie service een leuke aanbiedingen

Pluspunten

Makkelijk, snel, goedkoop....

Pluspunten

Leuke, betaalbare aanbiedingen.

Pluspunten

Duidelijke site, snelle reactie bij vragen via de mail, leuke hotels in alle prijsklasse.

Geen idee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle reactie, heeft de privacy van client hoog in het vaandel staan.

Pluspunten

snelle correspondentie duidelijk overzicht zeer goede prijs

annulatie bijgenomen en hiervoor betaald, maar op de reservatiebevestiging staat dat annuleren niet kan: zie hieronder Annuleringsdekking 1 9.00 9.00 Totaalbedrag (reeds betaald) 216.00 Deze aanbieding is een zeer scherpe voordeelprijs. Annuleren of wijzigen is niet mogelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke aanbieding, snel geregeld.

Bij het invullen vd gegevens voor een boeking werd ik er tot 4x toe op de laatste bladzijde uitgegooid en kon weer opnieuw beginnen, toen maar even gebeld. Wel vriendelijk geholpen maar € 4,20 armer. :-(

Pluspunten

Snelle reactie op boekingen. Telefonisch goede service

Pluspunten

Duidelijke website. Makkelijk vergelijken. Scherpe prijs.

Pluspunten

Snel ,overzichtelijk en voordelig boeken!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede service telefonisch

Vastleggen lukte niet via de site vandaar moeten bellen

Pluspunten

duidelijke website goede aanbiedingen goede bereikbaarheid mail/telefoon vriendelijke telefonische helpdesk eenvoudig boeken en betalen

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

alle

Pluspunten

Klantvriendelijke helpdesk. Oplossing gericht. Makkelijk bereikbaar.

1/ Meerdere, geldige WeekendSmiles inwisselen op 1 boeking 2/ bij 3=2 actie meer van hotels wisselen, omdat er bijna het hele jaar door dezelfde hotels te zien zijn. Dat is een reden om te gaan shoppen bij hotelspecials.nl. Ik heb om die reden meerdere keren geboekt. 3/ prijzen niet te duur houden, inspringen op vraag&aanbod

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooi gelegen in bos, vele wandelmogelijkheden

Pluspunten

Jarenlang heb ik kunnen boeken zonder enig probleem.

Pluspunten

Gemakkelijk en redelijk geprijsd.

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 00 (7 dagen per week)