Pluspunten

Vlotte verwerking. Vooral: geen online bankkaartgegevens en dergelijke nodig.

Pluspunten

Duidelijk e website Snel antwoord

Pluspunten

Meestal goed verzorgde Hotels, Reserveringen verlopen soepel, Vertrouwd adres en website.

Het zou prettig zijn als de persoonlijke nabeoordelingen van de gasten over de bezochte Hotels ook serieus worden genomen en iets mee wordt gedaan, naar mijn mening gebeurt dat niet echt,en werkt het meer als een opluchting voor de gast om zich te kunnen uiten over hun klacht.

Pluspunten

Alles is super snel geregeld. Leuke hotelletjes.

Tip: link maken naar de boot als t gaat om de Waddeneilanden. En ook naar de parkeergarages als je de auto moet laten staan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

aantrekkelijke prijs

helaas kwam de actie net binnen en kon ik in Rotterdam maar 1 hotel boeken en later bleek, toen ik had geboekt dat het ontbijt verderop is,: niet in dit hotel............... dom dan had ik het niet gedaan ! daar hebben we geen zin in; de service, wat je aanbiedt moet beter ! EERLIJKER ! en je kunt ook niet zo goed vinden op de plattergrond waar zich het hotel bevindt, onduidelijk dus

Pluspunten

Naar tevredenheid telefonisch geholpen.

Pluspunten

overzichtelijk

Pluspunten

Snelle verwerking en afhandeling van klachten buiten hun schuld

Pluspunten

makkelijk en overzichtelijk

prima zo

Pluspunten

we zijn zeer tevreden , en de medewerkers zijn zeer vriendelijk en denken goed met je mee.

Pluspunten

alles prima gelopen

Pluspunten

Geweldige service met mensen die meedenken als er zich een calamiteit dreigt voor te doen.

Pluspunten

Prettig dat je geen creditcard nodig hebt om te reserveren

Pluspunten

duidelijk aanbod en overzichtelijke opzet van het kostenoverzicht.

geen idee op dit moment

Pluspunten

Snelle afhandeling van het gevraagde. Bij komende wensen snel en naar wens behandeld.

Pluspunten

Klantvriendelijk

Pluspunten

snelle afhandeling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke uitleg

soms is door reserveringskosten etc bij hotel zelf boeken goedkoper Mensen verkijken zich op bijkomende kosten

Pluspunten

Zoekfunctie via meerdere invalshoeken te gebruiken Overzichtelijke en uitgebreidde informatie over accomodaties

Beschikbaarheid is wisselend: is afhankelijk van ingestelde zoekfunctie. Bijv: zoeken via gerichte naam hotel geeft ruimere beschikbaarheid accomodatie, dan wanneer op datum in een bepaalde bestemming wordt gezocht.

Pluspunten

Duidelijk hoe het in zijn werk gaat. vele keuzes zijn mogelijk

sommige beoordelingen zijn van een jaar oud, jammer want in die tussen tijd kan er wel het een en ander verandert zijn in positieve zin. of andere eigenaars die het wel beter doen. Het blijft een moment opname als je oordeel en ook want je verwachtingen en wat je gewend bent. daar hangt de mening vanaf.

Pluspunten

Snelle service, ook administratief in orde. Ben al lang klant maar nog nimmer een negatieve ervaring gehad. Ook de info over de aangeboden hotels is prima en correct.

Nee, houden zo

Pluspunten

Goede prijs, snelle website en goede service als er iets niet goed gaat. Wordt het snel opgelost. Spaarsysteem voor kortingsbonnen

Dat cadeaubonnen(zoals VVV) gelijk verwerkt kunnen worden

Pluspunten

Leuke aanbiedingen, snel geregeld, veel opties

Door foute klik had ik gereserveerd zonder betaling, terwijl ik keer ervoor (bij eerste poging die ik zelf heb afgekapt) wel meteen naar betaal menu kwam. Dat was vaag, gelukkig kreeg ik binnen een uur een mail met gelieve binnen 24uur te betalen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Tot nu toe nog weinig ervaring met weekendjeweg... Maar ben te reden over mailverkeer

Niet tot nu toe

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke site Aantrekkelijke aanbiedingen Groot aanbod Snelle bevestiging

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 00 (7 dagen per week)