Pluspunten

Snelle, correcte afhandeling na het boeken.

Pluspunten

Als je ergens hebt geboekt dan klopt ook alles En de betaling eerst in het Hotel Lage broekings kosten

Pluspunten

Mijn kortingsbon kon ik vrij makkelijk verzilveren

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ineens genezen van weekendjeweg.nl!

Gereserveerd, betaald, 's avonds al een telefoontje (om 21.18...) dat de reservering niet doorgaat... Waardeloos! Verkoop dan niets als je niet kunt leveren. MOET je een ster geven om commentaar te geven.... Handig, snel verdiend.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aan t strand, goed eten

Gehorige kamers, ontbreken minibar terwijl dit wel aanwezig hoorde te zijn, fluitend geluid door tocht,

Pluspunten

hebben er verschillende keren gebruik van gemaakt, alle keren positief. nu met een cadeaucard is het nog positiever. Leuk om cadeau te krijgen of te geven.

Pluspunten

Duidelijk, overzichtelijk, eerlijk en goedkoop!

2 sterren: slechter dan verwacht

ontevreden over telefonische helpdesk. bij telefonisch boeken kreeg ik te horen dat er nog maar 2 kamers beschikbaar waren en dat ik voor 4 kamers alleen 60 km verder terecht kon. achteraf bleek dus dat via internetboeking voor 4 kamers wel mogelijk was. Hoe kan dit?

Pluspunten

Scherpe prijzen!

Pluspunten

Ligging, vlak bij grote stad, langs de snelweg, vriendelijkheid personeel, behulpzaam, mooie kamer, rustig.

Al geruime tijd was het menu van de chef( 3 gangen verrassingsmenu) niet te verkrijgen, maar dit stond wel nog steeds op de menukaart.

Pluspunten

altijd leuke aanbiedingen in goede hotels. ben al jaren een gebruiker van jullie aanbiedingen. ga zo door

Pluspunten

topaanbiedingen aan superprijzen, vergissing bij boeking door mezelf, onmiddellijk zonder enig probleem zeer proffesioneel, vriendelijk en correct behandeld! Hoort ook zo al zijn er andere instanties met andere methoden!!! Zal deze site zeker aanraden en op terugkomen bij een volgende boeking Doe zo verder Mvg

Pluspunten

SNELLE, VRIENDELIJKE, CORRECTE AFHANDELING!!!

KZOU UT NIE WETEN!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bijn altijd naar tevredenheid!

Wij wachten sinds deze boeking jan 2014,nog steefs op de 59.00 euro terug,wegens annulering!Ver

Pluspunten

altijd duidelijke omschrijving en mooie foto's bij het hotel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ligging, gratis parkeren, hele mooie kamer

ontbijt standaard inclusief. als klanten losse bedden vragen die ook geven. het leek me niet dat het hotel vol zat. de 10 euro per uur om eerder in te checken afschaffen, dit heb ik nog nooit meegemaakt.

Pluspunten

Zeer gastvrij, behulpzaam en vriendelijk personeel! Twee keer heel erg lekker gegeten en beslist niet duur! Alle hulde voor de kok en de bediening!

Door de schuine wand is er weinig tot geen ruimte om naast het bed te staan. Zou het mogelijk zijn de bedden een kwartslag te draaien?

Pluspunten

Vriendelijk personeel, bad/kamer wat verouderd, maar toch netjes en schoon. Heel goed ontbijt. Ligging van hotel is op een prima centraal punt.

Tip: misschien voor personen met beperking/ouderen een douche i.p.v. bad.

Pluspunten

Onze complimenten voor de snelle reactie en wijziging van onze reservering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijk

Reserverings kosten 4,50 pp extra,mee berekenen bij de 1e of 2e stap!! Duidelijkheid!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vriendelijke telefonische hulp

Lange wachttijd. Had de bestelling online willen doen maar het leek niet te lukken om 1 kind in te voeren

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 00 (7 dagen per week)