Pluspunten
Bij het reservereb had ik mij van datum vergist ,onmiddellijk gebeld en een medewerkster heeft direct het nodige gedaan om de datum aan te passen waarvoor dank.
Pluspunten
Ruim aanbod en fijn te combineren met treinkaartjes.
Pluspunten
Goed geregeld. Prima hotel.
VerbeterpuntenDe reserveringskosten van 4,95 per persoon per nacht zijn hoog.
Pluspunten
Na een annulering van een overboeking (door miscommunicatie van het hotel) opnieuw contact gehad met weekendjeweg.nl en door bemiddeling van een heel vriendelijke medewerkster, alsnog kunnen boeken bij hetzelfde hotel en als compensatie tegen lagere kosten.
VerbeterpuntenIk zou geen verbeterpunten kunnen aandragen, helemaal top zo !
Pluspunten
Snelle reactie op je vragen(mail). Zeer vriendelijk.
Verbeterpuntenniets ga vooral zo door. misschien wat meer aanbiedingen.
Pluspunten
hotelboekling verliep vlot. Afhandeling door weekendje weg inclusief nabellen was uitstekend.
Pluspunten
Was aangenaam verrast met het cadeautje dat ik van vrienden heb gekregen. Leuk concept.
VerbeterpuntenBijkomende kosten van 5 euro per nacht komen ineens op de rekening + bijkomende kosten voor annulering onder voorwaarden. Het betekent dat je als ontvanger van het cadeau eigenlijk al ruim 10 euro minder te besteden hebt dan op de cadeaubon staat aangegeven. Als gever van een weekendje weg zal ik me voortaan wel 2 keer bedenken om de bon cadeau te doen. Ik maak dan zelf wel een originele cadeaubon in PowerPoint en laat de ontvanger geheel zelf voor het gekregen bedrag zn gang gaan op booking.com (met mogelijkheid voor gratis onvoorwaardelijk annuleren). Dat biedt meer vrijheid en is nog goedkoper ook.
Pluspunten
Prima bedrijf!
VerbeterpuntenZinloos :)
Slechts een aantal hotels, bij Booking.com meer keuze Hoge boekingskosten. Bij andere websites niet en ook bij hotel zelf niet. Waren echter verplicht bij weekendje weg te boeken vanwege cadeau kaart. Jammer dat 19,80 van cadeau dus weg is.
Beste, Het spijt ons te vernemen dat u niet tevreden bent over ons product. Een hotel of een aanbieder van hotels heeft elk een eigen bedrijfsstrategie en het kan voorkomen dat bepaalde bedrijven ervoor kiezen geen reserveringskosten te berekenen. Onze reserveringskosten stellen ons in staat om elke gast de beste service te verlenen. Ons Service Centre staat dag en nacht voor alle gasten klaar, zowel voor, tijdens als na uw verblijf. Verder stellen de res. kosten ons is staat unieke deals in te kopen bij hotels, zoals het NS Treinarrangement en Mystery Hotel aanbiedingen. Met vriendelijke groet, Weekendjeweg.nl
Geboekt via weekendjeweg.nl. Bij aankomst wist het hotel van niets. Hebben alles nagekeken, van mail tot boekingen, maar konden niets vinden. Hadden ook nog nooit van weekendjeweg.nl gehoord. Waren lieve mensen en hebben het gelukkig netjes voor ons opgelost. Hadden gelukkig nog niet betaald(betalen bij aankomst).
Pluspunten
receptie voldoende
VerbeterpuntenBetere schoonmaak. Alles kan veel netter, JAMMER. Voor ons was het niet weekendje weg waardig.
Pluspunten
Nette en gastvrije ruimtes, gezellig terras, vriendelijk en hulpvaardig personeel, schone kamer/badkamer, ontbijt en diner prima.
VerbeterpuntenKamers op bovenverdieping enigszins gehorig (lopen op gang, deuren en praten).
Pluspunten
Perfectie boeking in een paar minuten
Pluspunten
Veel leuke aanbiedingen, o.a. via nieuwsbrief. Hebben meerdere keren weekend via weekendjeweg.nl geboekt, nooit problemen gehad in hotels. prijs/kwaliteit verhouding prima.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
aardige bediening goed eten service gericht meedenkend
Verbeterpuntencommunicatie met weekendje weg de reservering was niet binnen gekomen kregen dus een slechte kamer en niet de tuinkamer, er zat geen hor voor het raam. we zijn lek gestoken door de muggen.
Pluspunten
Mooi zwembad.
VerbeterpuntenOnaardig personeel. We hadden een Delux kamer geboekt. Niet gekregen. Na melding een andere kamer gekregen zou nog luxer zijn dan de delux om het goed te maken... Maar was het zelfde als de goedkope kamer, alleen ander uitzicht. Inloop douche zou aanwezig zijn.. helaas gewoon precies de zelfde badkamer als de goedkope kamer. Heel slecht!!
Ik vind het gewoon zwaar belachelijk dat op de site van weekendjeweg.nl we een hotel hadden geboekt voor met de hond aan zee.. Ik heb hier geen zee of strand gezien alleen maar wadden.. komen in ons kamer aan het is wel groot maar geen koelkast niks ik vind het gewoon dikke valse reclame. Dachten ze dat we 1 nacht geboekt hadden hebben ze zelf hier in het hotel fout gekeken. echt een kut afsluiter van onze vakantie !!!!
Beste mevrouw Spijk, Op de website hebben wij een filter voor hotels m.b.t. de regio Strand/Kust. Afhankelijk van de ligging van het hotel, kan het zijn dat deze niet direct aan zee zijn gelegen. Wij hebben om dit te verduidelijken tevens bij elk hotel een 'zoek op kaart' functie, zodat gasten kunnen zien waar een hotel gelegen is. In uw geval hebt u een hotel geboekt in Pieterburen, nabij de Wadden en de Waddenzee. Op de website wordt niet vermeld dat dit hotel gelegen is aan zee en wordt er gesproken over activiteiten als bijvoorbeeld wadlopen, daar dit hotel bij de Wadden gelegen is. Qua faciliteiten in het hotel wordt er bij de kameromschrijving niet vermeld dat er een koelkast op de kamer is. Met vriendelijke groet Weekendjeweg.nl
Pluspunten
Fijn weekend gehad in mysterie hotel Emmen (Hampshire)
Pluspunten
Heel fijn dat we een superior room kregen! Wist niet dat dit bij deze actie hoorde.
Pluspunten
Geen toegevoegde waarde behoudens verhogen van de prijs door bv reserveringskosten
Pluspunten
goed restaurant, nederland mooie locatie, centraal gelegen
Verbeterpuntenontbijt keizerbroodjes moeten warm zijn, bediening op het terras laat te wensen over, kamers zijn klein, bv maar een leunstoel op se kamer,