Pluspunten

Makkelijk te boeken, ruime keus, geen verborgen toeslagen. Je weet direct waar je aan toe bent. We hebben al vaak bij weekendjeweg geboekt en het was altijd prima.Ook prettig dat je als vaste klant geen reserveringskosten betaald.

Pluspunten

heel snel gevonden wat we zochten

Pluspunten

Je kunt op je gemak online een hotel uitzoeken, dat voldoet aan jouw wensen. Inwisselen cadeaucard gaat erg makkelijk.

Geen.

Pluspunten

Modern, schoon Hotel, goed ontbijt, kamer + bad 1a prima service 24 uur,

Pluspunten

Allemaal oké.

Heb ik bij mijn boeking de actiecode vergeten te gebruiken en betaal nu helaas € 18 boekingskosten. Hoe kan ik dit corrigeren?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Behulpzaam en betrouwbaar

Veel te duur info nummer

Pluspunten

vandaag opeens onze reservering van 3 maanden terug wegens overboeking geannuleerd weekendje weg heeft ons ergens anders ondergebracht op korte termijn super

Pluspunten

Vriendelijk Behulpzaam Adequaat

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ruime keuze; voor elk wat wils; goede afspraken

Pluspunten

Makkelijke site, prima te boeken. Korting/promotie worden direct verwerkt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Laat de mogelijkheid open om een eenmaal geboekte datum te veranderen!! Ik heb een paar dagen geleden een boeking gedaan en betaald. Door omstandigheden kan ik die datum niet. Nu zou ik graag op een andere dag gaan, maar daar wordt NIET aan meegewerkt. Ben ik mijn 98 euro kwijt!!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb net een verblijf geboekt via de site "weekendje weg"' in het Bastion de luxe Hotel in Maastricht aankomst 31 jan. vertrek 1 februari 2014 Ik heb hier 80,-- per nacht excl. reserveringskosten, toeristenbelasting en creditcardtoeslag voor betaald. Als ik rechtstreeks bij het hotel had geboekt was dit € 70,-- per nacht voor dezelfde kamer zonder reservering en creditcard toeslag. Ik dacht dat het site was met aanbieidingen maar ik ben dus duurder uit. Heel jammer, zeker omdat we heel veel reizen en dit dus een goede site voor ons geweest zou kunnen zijn.

Pluspunten

makkelijke manier van boeken. goede hotels, duidelijke website, leuke kortingen/aanbiedeingen.

er wordt steeds gevraagd naar mijn klantnummer. En dat kan ik telkens niet meer terug vinden. Het zou gemakkelijker zijn, als dat automatisch gekoppeld wordt aan je naam/email adres.

Pluspunten

Mooie aanbiedingen, goede service en leuke cadeaucard

Ga zo door

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Helaas geen

Geen reactie op vragen per mail - inmiddels wacht ik al 2 dagen op antwoord ! Bellen heeft geen zin, na 5 minuten wachten - al onze reserveringsmedewerkers zijn in gesprek

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima geregeld

deze enquête, want ik als ik aangeef dat ik geen contact heb gehad geeft hij aan dat ik iets vergeet. Je moet dus wel liegen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

de vraag is: Indien u contact ... ik heb geen contact gehad, maar ik MOET hem wel invullen. daarom heb ik 5 ingevuld.

Pluspunten

Ik werd heel goed geholpen, hele vriendelijke medewerkers en alles werd goed voor mij uitgezocht.

Pluspunten

Goede en snelle service.

N.V.T.

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 00 (7 dagen per week)