3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

GOEDE SERVICE

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

je kunt de vragen meteen stellen en hoeft het niet zelf uit te \oeken

Ze kunnen meer tips geven. Ik vroeg om 3 nachten maar vond niets en dan komt ze niet met het idee om 1 nacht en 2 nachten te boeken naar hetzelfde.Dit kon wel maar geef de tip aan de klanten. Alleen neen verkopen vind ik jammer of help de klant naar een alternatief.

2 sterren: slechter dan verwacht

kunt u mij vertellen over welke boeking dit gaat? wij gaan wel meerdere keren een nachtje weg dus wij weten niet welk hotel u bedoelt. m.v.g.

Pluspunten

Je wordt opgebeld als er iets is in een hotel wat je heb aangevraagd en wat er dan niet is,heel correct.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prima site om de zoektocht naar een geschikte accomodatie te doen.

ik heb het nr 0900 8079 gebeld i.v.m. een vraag. tot mijn ergernis heb ik ruim 12 minuten aan de lijn gehangen voordat er sprake was van contact. vervolgens ben ik adequaat te woord gestaan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke site IK heb trouwens geen contact gehad met uw medewerker, maar wordt wel gevraagd om het aantal sterretjes in te vullen!!

Graag een printversie van de digitale bevestiging ontwikkelen. Jullie adviseren immers om deze mee te nemen. Zoekstructuur tussen hotels en plaatsen verbeteren. Je kunt niet bij een hotel het aantal dagen aanpassen. Dan moet je terug naar het begin.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Uw medewerker kon hier niets aan doen, maar knullig is het wel in dit digitale tijdperk

Als je een bon bestelt van weekendjeweg.nl krijg je deze per post toegestuurd in plaats van per mail. Daardoor duurt het erg lang, niet meer van deze tijd waarin alles wat je bestelt (zeker een code die je nodig hebt om iets te boeken) direct tot je beschikking is. Cadeautjevandezaak.nl heeft ons hier bovendien verkeerd over geïnformeerd, ook zij dachten aanvankelijk dat je de bestelling direct kon verzilveren want een kaartje met een code hoef je immers niet op te sturen aldus de medewerker…..Hierdoor kunnen wij ons kerstcadeau nu niet verzilveren

Pluspunten

Gelukkig konden ze me verder helpen, ik kwam er niet zo goed uit op internet!

Zou het niet weten, werd echt goed geholpen ;-)

Pluspunten

Werd zeer vriendelijk, vlot en deskundig geholpen door een van de medewerker van Weekendjeweg.nl

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers.

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 00 (7 dagen per week)