Pluspunten

Het boeken gaat snel en zonder obstakels. Correcte afhandeling. De gegevens op de site klopten volledig. Het hotel waarvoor geboekt was, was super. Een aanrader. Er wordt door weekendjeweg .nl aandacht geschonken aan de klant.

Blijf op de ingeslagen weg doorgaan.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vriendelijk te woord gestaan maar niet geholpen met boeken.

Hoge reserveringskosten verlagen. Meer dagen aaneengesloten kunnen boeken svp. Bereidheid om boeking te regelen aan de telefoon was er niet.

Pluspunten

Prima service, vriendelijk personeel, boeking telefonisch snel geregeld

graag uitgebreider aanbod, vaak hetzelfde aanbod, meer variatie aanbod.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Het boeken is redelijk duidelijk

Het ergert ons enorm dat jullie er gelijk 9 euro reserveringskosten tegenaan gooien. Jullie vragen al een duurdere prijs voor een hotel dan wanneer we rechtstreeks boeken en dan ook nog dit etboven op. Voor ons een reden om nooit meer via VVV weekendje weg een cadeaubon aan anderen te geven .

Pluspunten

Goed geregeld alles

Kamers beter nakijken. Hadden kleine benauwde kamer omdat we via weekendje weg geboekt hadden

Pluspunten

Klantvriendelijk

Pluspunten

Duidelijke website waar je op een eenvoudige en snelle manier de gewenste informative kunt vinden. Helderheid v.w.b. de informative die wordt verstrekt. Snelle reactie op vragen die je hebt.

Pluspunten

Bij persoonlijk contact klantgericht en oplossingsgericht. Digitaal juiste, duidelijke informatie verstrekking.

Pluspunten

klant vriendelijk en snelle afhandeling

n.v.t.

Pluspunten

Alles helemaal prima geregeld.

Pluspunten

Snelle feedback

nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vriendelijk personeel netjes heel goed ontbijt goede bedden ga zo maar door

Pluspunten

Weekendje is goed in zijn Werk goed versorgt

Pluspunten

Altijd goed en duidelijk Mooie aanbiedingen Zeer tevreden

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik boek 2 hotelkamers op de site, krijg boekingsbevestiging, nodig vrienden uit om mee te gaan en 2 uur later wordt ik gebeld met de mededeling dat ik een kamertoeslag moet betalen. Sta nu met de rug tegen de muur, dus kan alleen nog maar akkoord gaan. Zeer ontevreden!!!!

Pluspunten

Goede uitleg, alles prima geregeld!

Pluspunten

Zeer goede service !

Pluspunten

Vrijdag 5-8-2016 heb ik een telefonische boeking gedaan voor een Hotel in/aan de Moezel. Ik wil een grote pluim aan Samantha geven op de manier waarop ze mij geholpen heeft,ze heeft alle moeite gedaan om voor ons het goed te regelen.Dankjewel daarvoor Samantha.Klasse. Met vriendelijke groet,R.Dubbeldam.

Ga op deze voet door met deze service verlenen aan klanten.

Pluspunten

erg vriendelijke ontvangst ik kwam met een rollator er werd gelijk verteld dat het hotel geen lift had, maar het slothotel wel. ik heb heerlijk geslapen en voelde me een prinses in mijn kasteelkamer een dikke 10 voor personeel en hotel het eten was ook heerlijk we hebben het 2 gangenmenu gehad het was heerlijk evenals het ontbijt.

Pluspunten

Altijd correct afgewerkt en bij het contact opnemen duidelijk antwoorden gekregen. Hotels voldeden steeds prima aan de omschrijving.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

negatieve punten: Je betaald teveel, van de kinderen een cadeau-card van 400 euro gekregen, rechtstreeks geboekt hadden we minstens ruim 90 euro minder betaald voor de zelfde periode en hadden we nog 2 diners erbij gehad. laaienlichters zijn jullie van weekendje weg

stoppen met de cards

Pluspunten

schoon, vriendelijk personeel, goed ontbijt

Pluspunten

Na moeilijkheden met reserveren voor van der Valkhotel Goes, heeft weekendjeweg voor mij de boeking gemaakt. Heel dankbaar voor deze service. vriendelijke gr. P.Bisschop

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 00 (7 dagen per week)