Pluspunten

Alles zeer goed geregeld!!!

Voor het eerst in dit hotel geweest.Het was voor ons een gok.Maar kamers en hotel waren zeer goed.

Pluspunten

Goede service . Klant vriendelijk

Pluspunten

net een hele goede aanbieding geboekt en men reageerde snel op mijn vraag op de mail. Ben heel blij met deze site!

Pluspunten

duidelijk en makkelijk te bestellen afhandeling is perfect

weet ik niet

Informatie stad goed na checken. Winkels zijn gewoon open op 5 mei

Pluspunten

Groot assortiment. Snelle en eenvoudige verwerking en boeking. Prima informatie

Pluspunten

Dit is nu al de derde keer dat we via weekendjeweg.nl op stap gaan en tot nog toe uitstekend bevallen.

De extra korting is wat lastig om die van je rekening af te krijgen maar voor de rest geen klagen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

voldoende aanbod

de verschil in prijs met weekendjeweg.nl zijn tientjes duurder dan als ik het aangeboden hotel zo boek en de gewenste datum is ook vaak al gereserveerd. De boekingscode die op het pasje staat is moeilijk te verwijderen ik had dan ook twee letters die niet meer te lezen waren. Het viel mij behoorlijk tegen Mvrgr. Richard Worms

Pluspunten

Duidelijke website, grote keuze, heel makkelijk boeken, snelle en goede reactie bij pijnpuntjes over wat volgens het hotel wel en niet inbegrepen is in de prijs.

Ik zou er zo geen weten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik dacht dat ik bij "weekendje weg " altijd de goedkoopste prijs had , niets is minder waar , na mijn boeking keek ik op de site van het hotel en ik kon daar dezelfde periode (twee nachten) 35 euro goedkoper boeken !!!! jammer .

Pluspunten

Altijd alles volgens afspraak en fijne aanbiedingen.

Pluspunten

Snelheid van afhandelen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

ruime keuze

Schrok enorm van de reserveringskosten per persoon per nacht van € 4,95!!!!! Wij kregen een bon van € 50,00 en daarvan gaat € 9,90 naar Weekendjeweg.nl. 20% van de waarde van de bon!!!! Wat als we 3 nachten voor 2 personen hadden geboekt? Hadden we moeten bijleggen..... Had ik rechtstreeks geboekt bij het hotel was ik dit namelijk niet kwijt geweest. Heel apart dit en voor ons echt nooit meer een bon van weekendjeweg.nl

Pluspunten

Makkelijk boeken, leuke aanbiedingen.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Reserveringskosten zijn erg hoog.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Schone kamer, leuke inrichting, fijn dat er een waterkoker staat zodat je koffie en thee kan maken op de kamer. Lekker terrasje erbij met twee stoelen, met mooi weer lekker buiten zitten. Ontbijt was goed. Verse broodjes, vleeswaren gekookt ei.

Bedden liggen niet goed, zijn te zacht heel vaak wakker geweest, dit is een reden om niet terug te komen hier ( kamer 29)

Pluspunten

- prima info -geweldige aanbiedingen - supersnelle booking - heldere prijzen - uitstekende betalingsmogelijkheden - snelle reactie op vragen etc

- mogelijk nog betaling met airmiles toevoegen - huur elektrische auto's toevoegen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk

Jammer dat ik de beoordeling voor het hotel niet kan vinden, waar ik het zelf kan beoordelen

Pluspunten

vriendelijke mensen , nette kamer ,

tuin achterkant met vijver nodig opknapbeurt .

Pluspunten

Wij hebben gebruik gemaakt van een Kruidvat actie en zijn super tevreden. Elysium en Hotel Hamphire Rottedam waren echt een aanrader.

Pluspunten

alles gaat lekker snel en overzichtelijk

Pluspunten

Keurig net hotel. Vriendelijk personeel. Prima bedden. Schone kamers.Diner prima.Ontbijt prima.

Alleen de stokbroodjes tijdens diner in een papieren zakje vond ik heel vreemd. Leek op een doggybag. Bleek nieuw concept! Een bordje of mandje met stokbrood staat toch veel gezelliger op tafel.

Pluspunten

- zeer vriendelijke person aan de telefoon met duidelijke info - Meteen het nodige in orde gebracht (zelfde dag) - Binnen 24u was mijn bijkomende vraag verwerkt en in orde

Pluspunten

snel, netjes en duidelijkj

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

keurig en netjes de overnachting goed geregeld!!!!! in redlijk tot goed hotel met goede en vriendelijk personeel.

nederlandse spoorweegen!!!!!!!!!!!!alleen de kaartjes van de ns had ik fout gedaan toen zijn we in assen in de stromende regen uit de trijn gezet in ASSEN om nieuwe kaartjes te kopen!!!!!! de tientallen honden van de Boekenweek geschenk met tig baasjes mochten wel in de trijn blijven. bovendien is het belachelijk om voor vier enkele rijzen 20 a4 af te drukken!

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 00 (7 dagen per week)