Pluspunten

Altijd hele goede, voordelige aanbiedingen. Prima service, klantvriendelijk, klantgericht. Gewoon geweldig!

graag meer uitjes gekoppeld aan attracties/activiteiten ook voor kinderen. combi-hotel/theater aanbiedingen zou ik fijn vinden.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Wij vinden het zeer teleurstellend, dat we voor een reservering per dag en per persoon reserveringskosten moeten betalen!! Om maar niet te zeggen schandalig. We hadden een cadeaubon gekregen voor bewezen diensten van €100,--. Hier ging maar liefst €19,80 af aan reserveringskosten! €4,95 vinden we acceptabel, maar 4 x dit bedrag voor 2 personen voor 2 nachten absoluut NIET!!!! Ook de schenker van de bon was zeer teleurgesteld. Ook zij zullen nooit meer gebruik maken van de mogelijkheid een cadeaukaart te schenken. Het hotel was perfect, zij hebben dit bedrag wel verdiend!!

Pluspunten

Duidelijke site, na reservering kregen we ook nog eens een mailtje met tips & trucs over de reservering, erg netjes! Complimenten...

Pluspunten

Zeer goede service voor het omboeken van het hotel

Pluspunten

- snel geholpen (geen lange wachtrij) - erg vriendelijk - doen veel moeite voor je

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen positieve punten

hotels zijn te duur, structureel 20% tov andere sites, weekendjeweg.nl is weggegooid geld

Pluspunten

een duidelijke site een voudig voor iedereen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen!

Beter checken van binnenkomende reserveringen en anders het computersysteem dat dit schijnt te moeten regelen een updaten en nakijken aangezien dit nu al de 3e keer is dat er iets fout gaat met reserveren bij jullie. Dit is dan ook de laatste keer geweest. Dit bedrijf is grote geldklopperij! Als er iets geannuleerd moet worden het volle pont rekenen, honden erbij kunnen boeken en er dus voor betalen, wat niet blijkt te kloppen als je op plek van bestemming aankomt. Hond was niet welkom. Geld zie je niet terug! Een kamer boeken terwijl deze helemaal niet vrij is als je bij het hotel aankomt. Waardeloos!

Pluspunten

super aanbiedingen

Pluspunten

Zeer mooi hotel. Ligt op een gekke maar leuke plek! Leuk de bioscoop in de buurt en een leuke pizzeria. Erg naar ons zin gehad!

Iets meer aandacht aan het ontbijt besteden.

Pluspunten

Leuke en goede deals.

Wensen aan kunnen geven bij reservering te beperkt. Alleen bij het hotel zelf te regelen. Gelukkig kon het bij het Golden Tulip in Helmond wel, maar ze zijn niet overal zo flexibel.

Pluspunten

uitstekend te bereiken met OV, zeer vriendelijk personeel, goede accommodatie, dagelijks 2 maal 1 uur happy hour, keurig hotel

Pluspunten

Alles was goed geregeld

Pluspunten

duidelijk en overzichtelijke boekingen

klantnummer altijd moeilijk te achterhalen en weekend smiles moeilijk te vinden..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vriendelijk personeel, nette kamers en gunstig gelegen.

jammer dat je voor de parking moet betalen, zo wordt je weekendje weg voor twee nachtjes met €25,00 verhoogd.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

makkelijk via internet

reservering gaarne met hotel kortsluiten, deze wisten namelijk van niets maar hebben het zelf, niet dankzij weekenje weg, opgepakt en ingevuld

Pluspunten

Goede ligging. Super ontbijt. Goed verzorgd

Alles was goed.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Netjes geregeld va internet.

Dezelfde periode, bij hetzelfde hotel met dezelfde faciliteiten kost bij www.hotels.nl exact € 65,00 voor 2 nachten minder. Ik was dus te snel met beslissen. IS ECHT EEN HOOP GELD !!! Kan ik een avond van uit eten. !!!!!!!

Pluspunten

meer dan geweldig prima service

nvt.

Pluspunten

Het was een heerlijk verblijf. Voornaamste pluspunt was dat de hond ook bij het diner en ontbijt mocht zijn. Ook geen klachten over de huisdieren door andere gasten! Gastvrij onthaal, nette kamer, heel dicht bij het strand, gezellig restaurant.

De 2 eenpersoonsbedden naast elkaar was wat lastig, omdat de matrassen elke keer verschoven, bedden zelf waren goed.

2 sterren: slechter dan verwacht

Jullie hebben na een misverstand in mijn boeking mijn weekend geannuleerd , en nu krijg ik een dag voor de reis die niet doorgaat een mail om me een prettig weekend te wensen. Niet leuk.

Pluspunten

mooie aanbiedingen, gemakkelijk te boeken en goede informatie over hotel en reservering

Pluspunten

Heel goed geregeld, de mailservice vind ik ook een pluspunt!

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 00 (7 dagen per week)