Pluspunten

snel, prima, geen problemen en een zeer goede deal

Pluspunten

Makkelijk en duidelijke informatie

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

Positive

Schnelle und unkomplizierte Buchung

Verbesserungspunkte

Ich hätte gerne für 2 Tage gebucht, um so das Angebot mit einem Abendessen zu erhalten, aber die Reservierung ist nicht bei Ihnen angekommen, danach war die Buchung für 2 Tage nicht mehr möglich, das hat mich viel Zeit und Nerven gekostet.

Pluspunten

Prima kamer en een heerlijk ontbijt

Pluspunten

Snelle correcte reacties, goed hotel te kiezen uit de lijst.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie ligging in de bossen

het bed voor de kinderen was niet opgemaakt. Toen we daarnaar vroegen duurde het nog een uur voordat dit geregeld was, waardoor de kinderen van 3 en 5 jaar oud pas rond 21:30 uur in bed konden worden gelegd! Veel te laat!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke berichtgeving en alles klopt

Een mysterie hotel moet verrassen. Wij hebben het gevoel dat ons hotel zonder mysterie nooit geboekt zal worden door mensen onder de 80. Dat doen we dus nooit meer bij weekendjeweg.nk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het is een overzichtelijke site, en de boekingen gaan ook vrij makkelijk.

Jammer dat je niet kunt inloggen.een tip als je voor 2 personen boekt en je hebt een kind moet je voor het kind het bedrag van een volwassenen betalen. Voor mij mogen jullie iets kind vriendelijker worden. Dit is echt een groot minpunt van jullie.

Pluspunten

Makkelijk te boeken, betrouwbaar.

Pluspunten

Verder alles goed verzorgd.

Het hotel heeft geen fietsverhuur, dit stond wel in jullie beschrijving. Jammer!

Pluspunten

Altijd erg leuke aanbiedingen.

Pluspunten

Kamer is schoon en netjes, ontbijt is heerlijk, personeel heel vriendelijk

De tv aansluiting is super irritant! Hij stopt om de 10- 15 min voor paar sec

Pluspunten

Mooie grote kamers, zeer compleet maar geen koelkastje meer op de kamer. Personeel is erg aardig, allemaal!

Make-upspiegel gemist in badkamer, licht is niet fijn voor opmaak van de dames.

Pluspunten

ziet er netjes uit vriendelijk personeel eten is uitstekend

Koelkastje op de kamer -airco- fòhn

Pluspunten

erg klantvriendelijk, toppy, snelle afwikkeling met email.

geen, alles heel goed

Pluspunten

Goede communicatie en afhandeling van de boeking

nvt

Pluspunten

Heel leuk hotel. Goed ontbijt. Vriendelijk personeel.

2 sterren: slechter dan verwacht

De informatie over de voorwaarden voor de annuleringsverzekering moeten goed aangegeven worden. Door omstandigheden maak ik een last minute boeking 1 dag voor check in. Ik kies voor een annuleringsverzekering. Pas NA de betaling en definitieve boeking worden de annuleringsvoorwaarden duidelijk bekend gemaakt. Ik ben zowiezo al 90% van de boeking kwijt als ik moet annuleren. In het kort heb ik €5 weggegooid. Ik heb het gevoel dat ik misleid ben. Duidelijke informatie zou dit kunnen voorkomen.

Pluspunten

Bijzonder hartelijke ontvangst door de eigenaresse bleek later. Schone nette kamers en dito badkamers. Bedden zeer goed. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt en diner goed. Alleen jammer dat de Wifi niet voor iedereen beschikbaar was, behalve de laatste dag van mijn verblijf. Een aanrader voor mensen, die van fietsen houden in een pracht omgeving.Bij slecht weer gewoon even naar Breda, ook gezellig.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Slechte klachtafhandeling onze accomodatie voldeed totaal niet aan wat er van werd verwacht daarop werd slecht gereageerd.

Pluspunten

Het was fantastisch geregeld en voorbereid! Heel attent! Prettige, enthousiasmerende welkommails ontvangen. Klasse! Ik zal graag ons Mystery hotel (positief) beoordelen!

Pluspunten

heel erg goed

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 00 (7 dagen per week)