Pluspunten

Keus uit veel hotels. Duidelijk en overzichtelijk.

Pluspunten

duidelijk, snel, goede website

reserveringskosten zijn onduidelijk. Wellicht verstandig om duidelijk aan te geven welke reserveringskosten voor weekendje weg zijn en welke voor het hotel. Lijkt nu ontzettend duur, Booking.com berekent geen reserveringskosten.

Pluspunten

Helemaal TOP, we wilden 5 nachten reserveren, via de website moest ik 3 nachten en 2 nachten appart reserveren. Toch maar even gebeld. Kreeg een supervriendelijke medewerkster aan de lijn die na enig navragen intern de 5 nachten voor mij geboekt heeft. Tevens de cadeaukaarten heeft verrekend.Super service en dat op een regenachtige zondagmiddag. In no time kreeg ik de bevestiging per mail. Helemaal TOP. Ik was al klant bij weekendje weg en zal dit zeker blijven.

Pluspunten

Dit was de eerste keer dat ik via Weekendjeweg heb geboekt. Dit was allemaal prima geregeld, gekregen wat ik heb geboekt. Het ging zelfs boven min verwachting! Een mooie supergrote hotelkamer met alles erop en er aan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed hotel, ontbijt is voldoende. Het is wel een echt zaken hotel, qua sfeer. Zit overal dichtbij zoals Rhenen, Wageningen en Veenendaal, Arnhem.

Beslist kamer 123 niet mer verhuren want die zit boven het ketelhuis. Receptie: die is niet altijd bemand, er is iemand die in het restaurant en achter de receptie moest helpen toen wij weg gingen.

Pluspunten

Je krijgt altijd wat je verwacht en boekt ! De prijs is ook bijna het totaalbedrag die vermeld word dat is heel prettig !

Tot heden niets

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Slechte informatie over hoe een weekendjewegbon gebruikt moet worden. Slecht hotel (Hunzebergen in Exloo) geboekt.

Pluspunten

. Website overzichtelijk, toegankelijk en boekingsgemak. . "Pelikaan", Texel uitstekende verblijfslokatie en bediening.

"Pelikaan" website verbeterpunten reeds door gegeven aan receptie. Succes en creativiteit met handhaving en optimalisering dienstverlening.

Pluspunten

Zeer gebruiksvriendelijk. Overzichtelijk, scherp geprijsd.

Pluspunten

Alles gaat zeer soepel. Ik had een kortingsbon die ik niet kon inwisselen op de site (zou ook aan mij gelegen kunnen hebben) maar deze is zonder vragen en problemen achteraf nog verwerkt.

De voorwaarden van het hotel kwamen, in positieve zin, niet overeen met die op de site. Zo hoefden we geen borg te betalen en was WiFi op de kamers gewoon gratis. Op zich prima natuurlijk, maar als het andersom was geweest had dit tot teleurstelling kunnen leiden.

Pluspunten

Overzichtelijk en makkelijk te specificeren op zoek criteria

Slechts 1 kopje met aanbiedingen en dan ook ècht GOEDE aanbiedingen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

veel aanbiedingen

Ik had een reservering gedaan en wist op dat moment nog niet waar het zou zijn. Ik vond het daarom ook niet zo leuk dat we in een hotel werden gezet die ( vind ik ) meer voor toeristen zijn die voor een nachtje boeken omdat ze dan dicht bij Schiphol zitten. Ik hoop dat ik hierop nog een reactie ga krijgen van een medewerker Vr Gr Michel

Pluspunten

overzichtelijk, duidelijk, snel met altijd goede aanbiedingen. Goede aftersales met ruimte voor kritiek en/of feedback. Wij boeken bijna altijd via deze website en hebben nog nooit problemen ondervonden. Ga zo door! helemaal toppie

Pluspunten

Super ligging

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Makkelijke zoektocht en reservering

Bij Hotel was reservering niet bekend. Duidelijk vertraging opgelopen. Ik had gelukkig uitdraai meegenomen.

Pluspunten

Alles was goed geregeld

Pluspunten

Goede service. Als je een vraag hebt, wordt deze snel beantwoord. Duidelijke website, goed overzicht

Pluspunten

Veelzijdig aanbod en correcte verwerking/afhandeling van de boeking

Pluspunten

Ruime keuze uit hotels en na boeking is alles zeer snel geregeld. Ik boek al vele jaren, sinds het al bookit hete, en ben nog altijd zeer tevreden

Site kan nog iets beter. Vorige was iets overzichtelijker en alles was sneller te vinden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie ligging, net hotel, ruime kamer.

klantvriendelijkheid personeel (om 23:00 gevraagd of dit ons laatste drankje is...) , geluidsoverlast van feestzaal (tot 2:00 's nachts)

Pluspunten

Snelle en goede service, goed meedenken in mogelijkheden! En betaalbaar, ook voor het hele gezin!

Pluspunten

Vriendelijk personeel. Schone kamers.

Buitentafels afruimen en schoon maken.

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 00 (7 dagen per week)