Pluspunten

Ik kon goed de aanwijzingen volgen, ben niet erg bedreven in dit soort dingen!

In eerste instantie stond ons hotel niet in het rijtje, zelf even verder gezocht en gevonden!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Easy hotel is een perfect hotel voor een citytrip. De ligging in de nabijheid van het centrum is zeer goed. Vriendelijk personeel. Geboekt via treinspoordeel in combinatie met weekendje weg is een echte aanrader. Geweldig.

Nvt

2 sterren: slechter dan verwacht

The Hotel and personnel was great. But we are not planning to book ever again via weekendjeweg and I want to explain why. The booking was partly misleading & I am not satisfied how the whole booking was processed by you. First of all I paid 10e reservation costs ? For what exactly ? When I arrived at the hotel I was asked to pay again because in the system the amount was still open. So first I had to provide evidence of that. Second, I booked and paid for the Lazy Sunday Arrangement which according to YOUR website means that Sunday’s you are allowed to have the room until 17h. Also this was not registered in Hotel’s system. Plus we’ve been told that the Lazy Sunday Arrangement means checking out at 13h and that it costs 25e. We’ve been told that what is on your website - is simply WRONG. It was very annoying to have yet another discussion only because you are not capable to handle your relationship with the hotel in the right way and provide accurate and on point information for your customers. Overall it was a very dissatisfying experience in terms of booking with you - and that is why we do not consider doing that again via your site.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Wij zijn ZEER tevreden over Weekendjeweg NL Bij mijn foute boeking was er direkt een goede oplossing . van harte dank daarvoor De Vrij Marcel

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prima hotel en vriendelijk personeel. Een uitgebreid ontbijtbuffet met leuke bijkomstigheid dat je je eigen eitje met of zonder spek zelf mag bakken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Foto's van hotels updaten. Verder een link of informatie plaatsen over openbaar vervoer van en naar hotel.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leeg hotel, geen ontbijtbuffet, slecht diner, dure kaart voor hamburger en kipsate. Bed in orde, douche rioollucht en zilvervisjes. En baliemedewerkster brutaal en schoonmaakpersoneel bemoeit zich dan ook nog met rekening. Wellnes personeel aardig en goed.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

eerlijke en duidelijke informatie

2 sterren: slechter dan verwacht

prijs van hotels en extra servicekosten voor wat je krijgt bij cadeau card.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Uiteindelijk na jaren onze tegoedbonnen ingewisseld. Ze waren gewoon nog geldig. SUPER

• Prijs

Pluspunten

Mail contact gehad of ik een suite kon regelen die niet op de site stond. Snel antwoord terug gekregen. Kon, maar niet in het weekend. Uiteindelijk is het een datum doordeweeks geworden. Telefonisch de bevestiging vlot geregeld.

Tot nu toe geen verbeterpunten of tips.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Bij de reservering heb ik gebeld om mij te laten adviseren ivm het feit dat ik een nachtje weg wilde met mijn kinderen. De medewerker van weekendje weg kon mij niet adviseren over welk hotels aan te bevelen zijn wanneer je met 3 pubers een nachtje weg wil. Jammer. Op het moment dat ik een keuze heb gemaakt kon ik nergens het nummer van de cadeaukaart invullen. De dag erna weekendje weg gebeld en toen te horen gekregen dat dit vermeld kon worden in het opmerkingen vak. Dit stond verder nergens vermeld. Inmiddels waren de kamers ook duurder geworden. Helaas Eenmaal in het hotel zag ik dat er stijgers werden gebouwd aan het hotel. Bij de receptie heb ik gevraagd of er tijdens ons verblijf verbouwd/opgebouwd ging worden en heb ik gemeld dat ik deze werkzaamheden graag vooraf had geweten. Ook heb ik gevraagd of wij kamers konden krijgen die niet aangrenzend waren aan de stijgers. De receptioniste gaf aan dat de bouw maandag pas ging plaats vinden. Wij kregen kamers aangrenzend aan de stijgers. Via de app nogmaals aan de receptie gevraagd of de werkzaamheden niet 's ochtends vroeg plaats gingen vinden. De receptioniste gaf via de app aan dat de bouwwerkzaamheden maandag pas van start gingen. De volgende ochtend om 8:00 begon het boren al. De receptioniste via de app hiervan op de hoogte gebracht. Zij gaf aan dat zij de werklieden hierop ging aanspreken. Helaas hielden de werkzaamheden niet op en ook het boren niet. Bij het inleveren van de sleutels nogmaals mijn verhaal g

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Een heel plezierig hotel, echt vlakbij het station. Schoon, aardig personeel, en een heerlijk ontbijt.

Geen enkele.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede site.

Meer aanbiedingen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

ontzettend vriendelijk personeel. Alles keurig geregeld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer vriendelijke medewerkers zowel aan de receptie als de bedienende medewerkers van het restaurant en ontbijt.

Kamers zijn zeer "oudbollig" en erg gehorig. Een renovatie van dit hotel is geen overbodige luxe. De bedden waren wel goed.

Pluspunten

Grote renovatie nodig. Alle kozijnen verrot, verwarming douche verroest, niet schoon . Geen koffie of thee te krijgen zoals vermeld op de site, Design valt wel mee niets bizonders . Tv zo klein dat je geen programma kunt zien enz enz enz

• Afspraken nakomen

Pluspunten

vriendelijkheid....behulpzaam snelle terugkoppeling.ik ben helemaal tevreden over dit bedrijf

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Geweldige service van Weekendjeweg.nl. jarenlang hotels besteld via de site. Nooit problemen behalve de laatste keer. De telefoniste heeft de bij de laatste boeking van ons indruk gemaakt door haar boosheid op het geboekte hotel. Ze heeft alles op alles gezet om voor ons een aanvaardbaar resultaat neer te zetten. het is haar gelukt. Ik blijf bij weekendjeweg.nl v.w.b. bespreekbureau. Het hotel moet zich bij ons nog waarmaken.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het tutoyeren is een ergernis.waarom doet u dit?

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 00 (7 dagen per week)