1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Reservering bij hotel was zonder onmtbijt en nu staat er nog geld op de pas en wat kan ik daar mee?

Pluspunten

Supergoed hotel. Heel vriendelijk personeel. Heerlijk uitgebreid ontbijt. Nette kamers met goede bedden

Misschien de mogelijkheid om buiten te ontbijten

Pluspunten

de reservering verliep snel en goed

Hotel Sedes eruit doen

Pluspunten

Duidelijke omschrijvingen hotels en bungalows en aanreis route. Wisselende aanbiedingen. Spaarsysteem bij regelmatig boeken.

Reservingskosten bij de boeking van 2 overnachtingen vind ik niet in verhouding.

Pluspunten

De site is overzichtelijk en makkelijk te bedienen. Nog nooit problemen gehad met transacties en reserveringen en bij een evt. verandering deed men ook nooit moeilijk. Redelijk veel keus ook. Over het algemeen goeie hotels.

Geen idee....

Pluspunten

Duidelijke communicatie aan de telefoon. Klant vriendelijk

geen

Pluspunten

Alles is fantastisch gegaan,zelfs de treinreis! Na ongeveer 40 jaar weer voor het eerst per trein gereisd met rollator! Allemaal heel hulpvaardige mensen ontmoet ivm rollator.

NS zou de drempels van de treinen gelijk met de perrons moeten maken (net zoals de trams in R'dam - geweldig! )

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuke aandiedingen

dat er bij een genoemde prijs van bv. 29.95 nog 2x 4.95 kosten bijkomen is irritant

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk en snel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle reactie

niet duidelijk hoe je aan je voucher komt om in het hotel te overleggen...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede duideljke site die met eenvoudige zoekvragen snel een goed hotel voor ns wist te vinden

Pluspunten

leuke, betaalbare aanbiedingen

1) het sorteren op prijs werkt niet altijd optimaal 2) je kan bij een hotel niet meerdere maanden tegelijk de beschikbaarheid bekijken (vroeger wel)

Pluspunten

Duidelijke website, klantenservice werkt snel

nvt

Pluspunten

Veel aanbiedingen incl ontbijt. Gemakkelijk boeken. Duidelijke kosten, duidelijke omschrijving wat wel en niet inbegrepen is. Snelle bevestiging. Meestal betalen bij hotel.

mobiel werkt meerdere selecties niet optimaal. Steeds minder aanbiedingen standaard met ontbijt, ook niet op te selecteren dus pas heel laat duidelijk. Site na restyle minder gebruiksvriendelijk dan voorheen. Bij aanbiedingen soms moeilijk terug te vinden op welke datum ze gelden. Annuleringsvoorwaarden vaak slechter dan rechtstreeks bij hotel (mbt kosteloos annuleren)

Pluspunten

Bij problemen of vragen snelle reactie en oplossing TOP

Zou fijn zijn als de weekendsmiles ook voor 1 nacht zouden gelden...heb altijd veel smilies maar ga zo n 8 x per jaar 1 nacht weg dus heb er niets aan.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

makkelijk te vinden

Erg transparant zijn de prijzen niet. Heb extra betaald voor een hotdeal maar had niet gezien dat daar geen ontbijt bij in zat. Snap alleen nog niet wat daar meer in zat dan de gewone prijs voor die kamer. Daarnaast is de prijs op de site voor die kamer inclusief ontbijt hoger dan als je het ontbijt er zelf apart bij koopt! Volgende keer op een andere manier boeken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

uit eindelijk is het weekendje vrij snel en correct geleverd.

De code werkte niet omdat deze reeds gebruikt zou zijn. werd terug verwezen naar ING

Pluspunten

Groene locatie dicht bij bezienswaardigheden Mooie erg ruime kamer Heerlijk ontbijt met zeer ruime keuze Helemaal top; we hebben genoten van dit weekendje!

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie ligging, nette kamer

spartaanse inrichting, ontbijt liever in buffetvorm

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlug bevesting van je weekendje weg.

Het adres was verkeerd op de bevestiging met weekendjeweg gebelt. ze hebben het in hun system verandered maar sturen niet een bevestiging met het goede adres.

Pluspunten

Zelf fout begaan en jullie medewerkers hebben dit niet voor 100% opgelost maar voor veel meer en ons via thuis telefoon benaderd en geregeld. Hier bij nogmaals onze dank Hans & Anny Oude Wolbers

Voor ons geen

Pluspunten

ik ben 100 % tevreden over het verloop van mijn boeking en hoop in de toekomst weer van uw diensten gebruik te maken

beter kan niet

Pluspunten

Je kunt op een eenvoudige wijze de hotels selecteren waar je interesse in hebt. Daarna heb je ook nog de mogelijkheid om de hotels te rangschikken op b.v. de prijs. De informatie van de hotels heel heel duidelijk.

Ik ben heel tevreden over de werkwijze.

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 00 (7 dagen per week)