3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prachtige ligging , heerlijke bedden en geweldig ontbijt

kamers wat verouderd, badjassen erg oud, weinig douche gel , rommelige administratie van het hotel, reeds betaalde bedrag bleef open staan.

Pluspunten

Betrouwbaar en vlug

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Al jaren hebben wij geboekt bij Weekendjeweg.nl. Wij hebben het als zeer positief ervaren. Er is genoeg aanbod met leuke aanbiedingen.

Ik zou het niet weten..

Pluspunten

Overzichtelijke website. Betaalbare hotels. leuke aanbiedingen.

Meer korting voor vaste klanten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede informatie

Pluspunten

goede en snelle info/afhandeling boeking

Pluspunten

duidelijk overzicht van de mogelijkheden

zou dat op dit moment niet weten

Als je meerdere boekingen wil doen, dan maar 1x reserveringskosten rekenen. Dat is klantvriendelijker dan steeds via de website vragen of je korting wil terwijl je al de nieuwsbrief krijgt. Natuurlijk wil ik korting, maar geef deze dan gelijk bij de boeking als je al de nieuwsbrief krijgt.

Pluspunten

Mooie aanbiedingen en alles goed geregeld.

2 sterren: slechter dan verwacht

Reservatiekosten te duur en dan ook nog annulatieverzekering bovenop (facultatief).

Pluspunten

Alles goed geregeld

Pluspunten

Een uitstekend werkende bedrijf zonder fouten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op zich nette site, waar relatief makkelijk een reis gevonden kan worden. Ook nette prijs / kwaliteit verhouding in het algemeen.

Site soms wat on-overzichtelijk. Her en der staat soms een kortingscode die toch niet blijkt te kloppen. Als dit allemaal goed (en liefst automatisch) werkt is er geen probleem!

Pluspunten

Alles goed! Prijs, kwaliteit, informatie. Top!!

Geen, ga zo door!

Pluspunten

snel, coulant indien nodig

Pluspunten

service was goed.n

Pluspunten

Snelle beantwoording van de telefoon. Duidelijke uitleg over hoe ik moest handelen. Kreeg meteen een correct klantnummer van uw medewerkster. Mijn oude klantnummer was namelijk niet goed. Ben dik tevreden.

Pluspunten

Duidelijk

Aantal kinderen kunnen aangeven bij de zoekopdracht

Pluspunten

Overzichtelijke site Snelle zoekmogelijkheden Goede opbouw van reservering Snelle bevestiging Mogelijkheid om cards en kortingsbonnen direct te koppelen

Niet direct duidelijk dat er nog meerdere kamers beschikbaar waren

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Via weekenjeweg hebben wij van familie een verrassingsarrangement gekregen. 18 op 19 juni in Maastricht in het designhotel bij het station. Zij wisten echter niet dat die data vanwege werk niet uitkwamen. Contact gezocht met het hotel om het om te zetten. In een andere doordeweekse avond. Maar in Maastricht waren ze duidelijk: geen wijziging van het arrangement mogelijk. Geboekt en betaald vraag ik mij af of er nog iets te doen is aan dit gebrek aan flexibiliteit en vooral klantvriendelijkheid, want die was ver te zoeken. In dat kader vrees ik dat de betaling ook wel in hun zakken verdwijnt of wij, en dat was niet de bedoeling, extra vrije dagen op moeten nemen wat de verrassing een stuk minder leuk maakt.

Pluspunten

Goed aanbod en snel bevestiging.

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 00 (7 dagen per week)