Pluspunten

Ook deze keer weer genoten van een mooie, rustige kamer met een heerlijk bed en dito ontbijt. Vriendelijk, behulpzaam personeel. Vanuit dit hotel kun je heel makkelijk per openbaar vervoer naar Dusseldorf. Bushalte is om de hoek en met een dagkaart voor 2 personen ( Euro 16,90 ) reis je de hele dag met bus/tram/metro en trein naar en in Dusseldorf en weer terug naar het hotel)

Sterk punt voor het hotel is het openbaar vervoer. U zou meer info kunnen geven over de dagkaart. Het is zo handig en dan bespaart dit zoektijd voor de gast.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle respons en duidelijke communicatie

"Keep it green and read it on the screen" is een motto dat bedrijven zouden moeten invullen door vouchers zodanig in te richten dat er bij het afdrukken niet zoals in mijn geval 4 pagina's uit de printer rollen, terwijl de m.i. noodzakelijke info makkelijk op een half A4-tje paste.

Pluspunten

Duidelijk en handig!

Pluspunten

Een uitstekend hotel,mooie kamers en lekker eten. En vooral een compliment aan de bediening in het restaurant.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke site, mooie aanbiedingen

Pluspunten

Makkelijk te regelen,alles prima voor elkaar,duidelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ligging en ontbijt en het terras

Wij zijn er al drie geweest, met het uitchecken zijn ze bij de receptie niet vriendelijk en dat hebben meerdere gasten ondervonden. Normaal wordt er aan je gevraagd heeft u het naar u zin gehad etc, niets daarvan ze keken ons niet eens aan.

Pluspunten

.Goede arrangementen

Pluspunten

duidelijk, snel, veel keuze, prijs-kwaliteit-verhouding prima

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle boeking.

Als je klanten hebt die reizen met een kind, hou hier dan rekening mee. We hebben al eens eerder een mistery hotel geboekt bij een andere organisatie. Dit is destijds uitstekend bevallen, waardoor wij het bij Weekendjeweg ook aandurfden. We werden in een kleine donkere kamer geplaatst. Het tweepersoonsbed was verplaatst, zodat er een stretcher (waarvan één poot stuk was) naast kon staan. Instapmogelijkheid was er bijna niet. Onze dochter heeft zelfs klem gezeten tussen de bedden. Als wij rechtop in bed zaten om t.v. te kijken zat je met je hoofd in de lampenkap. Tussen het voeteneind van het bed en het bureau was een smal looppad. Een erg krappe, benauwende en muffe/stoffige kamer. De deken stonk ook nog eens naar zweet. We hadden deze kamer geboekt vanwege verjaardagen in de omgeving, anders waren we na één nacht vertrokken. We konden de kamer omboeken naar een grotere kamer, wel tegen bijbetaling. Met de klachten werd verder niets gedaan. Wij boeken niet meer bij Weekendjeweg en hopen dat ze in het vervolg beter kijken naar wat ze aanbieden en of dat bij de klant past. Biedt dan een duurdere kamer aan, zodat de klant weer waar hij aan toe is. Mogelijkheid om kosteloos met Creditcard te betalen. Beetje vreemd dat deze kosten doorberekend worden aan de klant.

Pluspunten

super beveiliging, zeer goed en uitgereid ontbijt en een super de luxe ontvangst.

de lange wandelgangen

Pluspunten

Alles is perfect geregeld. Absoluut geen op-, of aanmerkingen.

Pluspunten

Duidelijke informatie en boeking zeer snel geregeld en bevestigd via e-mail.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs Snelheid voor reservering

Bevestigingsmail was onduidelijk (9 paginas)

Pluspunten

Scherpe prijzen, en een goed aanbod voor overnachting met kinderen

Pluspunten

Perfecte uitleg en bemiddeling tussen ons/hotel

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

toen we hier af gingen rekenen bleek dat het hotel als sinds de winter arrangementen had (ook voor de tijd die wij er waren, lente dus ) met exact dezelfde aantal dagen, zelfde tijd en zelfde eten voor € 50 goedkoper. We hadden dus beter direct bij het hotel kunnen boeken voor 30% goedkoper. Weekendje weg is inderdaad weg uit MIJN maillijst.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snel antwoord

Verzetten niet mogelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk bij boeking. Via email kreeg ik een duidelijk antwoord op mijn vraag.

Via telefoon niet gemakkelijk te bereiken. Kunnen de reserveringskosten niet iets lager?

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 00 (7 dagen per week)