Pluspunten

Goede aanbiedingen en makkelijk boekingsproces.

Pluspunten

Klantvriendelijke website, makkelijk boeken, klantvriendelijke helpdesk.

Pluspunten

Duideliijke informatie Helpdesk goed bereikbaar Ruime keuze aan mogelijkheden

Pluspunten

overzichtelijke site

Pluspunten

Makkelijk en overzichtelijk boeken.

Geen idee.

Pluspunten

Bij aankomst werden wij buitengewoon prettig ontvangen door de dames achter de receptie. Toen wij later op de dag incheckten werd ons een prachtige (te) ruime familiekamer aangeboden met zicht op zee. We hebben zelfs overwogen om bij te boeken. De kamer was zeer goed schoongemaakt. De bedden waren uit de kunst. Op prima loopafstand van het centrum. Via een wandeling langs de kust van ongeveer 15 minuten wordt het gezellige centrum bereikt. Het ontbijt was van een zeer hoog gehalte. Onze ervaring met de NH groep was wederom een dikke tien. Een echte aanrader.

Geen enkele

Pluspunten

Alles onder een dak vanuit de voorstelling een drankje en daarna zo naar je kamer. Super ontbijt vriendelijke bediening.

Het zwembad met kleedruimte is wel aan wat verbetering toe. Vanuit de sauna moet je eerst omlopen om in het zwembad te komen. Kamers zijn wel wat gedateerd mn. de badkamer

Pluspunten

Wij gaan inmiddels al meer dan 18 jaar met weekendje weg. Bijna alle hotels die wij geboekt hebben via weekendje weg hebben altijd aan onze verwachtingen voldaan en waren ook altijd relatief goedkoop. Ook het contact met weekendje weg is altijd zeer prettig en succes vol.

Wij vinden het jammer dat weekendje weg een nieuwe site heeft en die voor ons minder overzichtelijk is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik had een opmerking over mijn betaling en heb een mail verstuurd. Ik kreeg de volgende dag al een positieve reactie - prima klantenservice!

Pluspunten

super personeel geweldige kamers super voor vogellaars en mountenbikers, fietsers en lekker rustig.

je kan er helaas niet zomaar gaan eten, parkeerplekken

Pluspunten

schoon heerlijk ontbijt vriendelijk personeel

ventilatie maakte herrie

Pluspunten

veel keuze

prijs vermelden ontbijt

Pluspunten

mooi, overzichtelijk, duidelijk, gemakkelijk

Pluspunten

meestal kloppen de omschrijvingen

Pluspunten

Mooi hotel, makkelijk te bereiken met openbaar vervoer. Veel bezienswaardigheden op loopafstand. Inchecken zonder problemen, de tips in vorige beoordelingen waren ook erg handig.

Uit eten in den Haag: 't Goude Hooft heeft een heel leuk keuze menu voor een fantastische prijs, en ook echt heerlijk gegeten met goede bediening. Lunchen bij Brasserie 't Ogenblik is ook een echte aanrader, je krijgt echt het gevoel welkom te zijn (de hebben de beoording beste bediening echt verdiendd!)

Pluspunten

Zeer goed hotel. Alles is aanwezig. Heel prettig personeel. Staan altijd voor je klaar. Is er iets even vragen en het gebeurt. Niets op aan te merken. Omgeving prettig en zeer groen.

Tip: Op zondag niet een vast menu leveren maar een kleine kaart. Tip: Lekker eten bij De Kromsteert. Niet goedkoop maar wel heel l erg lekker.

Pluspunten

de vernieuwde website is erg overzichtelijk en makkelijk in gebruik

ga zo door het is goed

Pluspunten

Modern hotel met goede faciliteiten. Mooie kamer met mooie badkamer. Ontbijt en diner prima verzorgd. Ondanks dat druk en massaal is is van alles voldoende. De combinatie met bioscoop en casino is leuk.

TIP: Wij hebben ook heerlijk gegeten bij bistro/restaurant De Fles

Pluspunten

Het is een prima hotel. Wij hadden een kamer op de begane grond. Alles dichtbij en voor mij (79 jaar) weinig te lopen. Zwembad was ook prima. .Cijfer 9.

Het enige was dat wij bad met douche hadden en de instap voor ouderen te hoog is. Mochten er wel kamers met douche zijn, dan even kijken naar leeftijd.

Pluspunten

Goedkope hotels

De nieuwe pagina is minder overzichtelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

moet er nog even aan wennen, maar best duidelijk als je het begin voorbij bent.

bij de plaats die je moet invullen kwam er voorheen een rij met provincies/steden te voorschijn. Bijv amsterdam en omgeving of Noord holland, dat vond ik overzichtelijk.

Pluspunten

Gemakkelijk en overzichtelijk.

Pluspunten

Mooie nieuwe website. Betrouwbare no-nonsense informatie m.b.t. de hotels en omgeving.

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 00 (7 dagen per week)