3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte afwerking

Op de reservatiepagina, de mogelijkheid bieden om meer dan 2 personen => meer dan 1 kamer te kunnen boeken in 1 beweging.

Pluspunten

Veel keuze, goede deals

in de keuze selectie kiezen voor met of zonder ontbijt

Pluspunten

Super fijne websites om leuke hotels te boeken voor een leuk prijsje.

Ga zo door!

bij de boeking ging er wat fout met het indienen van mijn weekendsmiles. De informatie bij het mystery hotel komen niet overeen met het uiteindelijk geboekte hotel!!

Pluspunten

makkelijke manier van boeken met klantnummer

bij het invullen van een boeking krijg ik deze tekst: Cadeau card of kortingsbon? Vul hieronder de code in en, indien van toepassing, het cardnummer van uw cadeau card om de card te verzilveren. Meerdere cards invoeren? Dat kan! Nadat u de eerste hebt toegevoegd verschijnt de mogelijkheid om een volgende in te voeren. Meerder kortingsbonnen zijn niet mogelijk. Graag dit duidelijk in deze tekst vermelden. deze tekst suggereert dat dubbele korting mogelijk is (1e regel card of kortingsbon) ik had wel een tweede korting bon ingevoerd en kreeg weer de vraag met of zonder klantnummer en de melding dat meerder kortingsbonnen niet konden. om verder te kunnen met de boeking moest ik toen alle personalia toch invullen omdat ik anders niet verder kon ( ik kreeg melding dat mijn klantnummer niet met mijn postcode correspondeerde ?????) terwijl ik al jaren met dit klantnummer werk en ook de eerste kortingsbon was geaccepteerd

Pluspunten

Goede service en meteen duidelijkheid

Pluspunten

prima snel geregeld

Pluspunten

scherpe aanbiedingen, snelle reactie

zo doorgaan

Pluspunten

Website is overzichtelijk en duidelijk. Leuke en goede aanbiedingen. Betaling en afhandeling zeer correct.

Pluspunten

Pluspunten

niks als lof over de boeking

Pluspunten

Duidelijke site met juiste informatie

Pluspunten

Duidelijke informatie,regelmatig leuke aanbiedingen,makkelijk boeken en beschikbaarheid te zien.

Geen.

Pluspunten

Snel, duidelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het is erg prettig boeken om pas het hotel te betalen bij aankomst en dat je dus gelijk ziet waar je voor betaald en dat de aanbieding het geld waard is. Zekerheid dat het doorgaat.

Graag goed lezen wat de eventuele wens van de klant is, ik had ingevuld 1x 2 persoonsbed en er werd door hen vermeld: 2x 1 persoonsbed , Zelf gebeld naar hotel en daar klopte het wat ik wilde.

Pluspunten

Zeer goede aanbiedingen!

Pluspunten

Makkelijke en overzichtelijk. Leuke aanbiedingen. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Pluspunten

snelle en makkelijke manier voor boeken van hotels etc tec

een kleine opmerking, Het zou mooi zijn als je kortingspunten hebt gespaart deze worden vermeld tijdens het boeken van een hotelkamer. en dat je dan zelf kunt beslissen of je ze bij deze of een volgende boeking wilt gebruiken.Hans

Pluspunten

Correcte handelingen

Pluspunten

Gemakkelijk te gebruiken

Pluspunten

Snelle afhandeling van fouten door welke oorzaak dan ook onstaan. De klant wordt duidelijk niet in de steek gelaten.

Boekingsite gaf mij even een probleem maar dat kan gezien mijn leeftijd (77jr) aan mij zelf liggen. De computer is voor mij nog steeds aardig lastig.

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 00 (7 dagen per week)