Pluspunten
Leuke deal gescoord en derhalve kennis gemaakt met het luxueuze 4-sterren hotel. Van de Van der Valk Almère maakt deze "luxe"zeker waar! De stijl, mooie inrichting van degelijk materiaal valt gelijk op. Het ontbijt is super de luxe. Sauna en zwembad goed onderhouden. Auto en fiets in garage kunnen stallen is een pré.
Pluspunten
Leuk personeel
VerbeterpuntenKamer 126 heeft zeer laag toilet
Pluspunten
Vriendelijk
VerbeterpuntenGeen airco, oude en veel te kleine tv. Alles verdient een update .....
Pluspunten
Duidelijke website, werkt prettig en je komt vanzelf waar je wezen moet, en wilt.
Pluspunten
PRIJS OVER HET ALGEMEEN TE DUUR RESERVERINGSKOSTEN VEEL TE HOOG
Pluspunten
alles klopte.
Pluspunten
Beste mensen, Wij gaan a.s. donderdag naar Hotel Bigarre in Maastricht. We hebben een aanbieding via HEMA. Nu lees ik in de reviews van dit hotel dat gasten die via HEMA o.i.d. hebben geboekt een andere behandeling krijgen als de andere gasten. Dit v.w.b. kamer en vooral ontbijt. Is dat werkelijk zo. Een aantal reviews wijzen daar duidelijk op. Als dit zo is kan ik het bedrijf uiteraard niet aanbevelen. Graag reactie, Vriendelijke groet, Peter Deen en Gemma Copal
VerbeterpuntenGelijke behandeling van gasten.
Beste meneer Deen & mevrouw Copal, Vriendelijk bedankt voor uw bericht. Het is niet de bedoeling dat een hotel onderscheid maakt in de behandeling naar gasten die via andere organisaties gereserveerd hebben. Wij gaan er dan ook vanuit dat dit bij uw reservering niet van toepassing is. Indien u merkt dat er toch anders met u word omgegaan willen wij u vragen om dit direct bij ons kenbaar te maken door telefonisch contact met ons op te nemen. Op dit moment kunnen wij bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. Echter wij gaan ervanuit dat dit niet van toepassing is en u gewoon kunt genieten van uw verblijf bij Hotel Bigarre te Maastricht. Met vriendelijke groet, Weekendjeweg.nl
Pluspunten
gastvrij, heerlijk ontbijt, goede bedden
Pluspunten
top netjes alles wat je nodig hebt. leuke hippe stijl! goed degelijk ontbijt goede producten! vriendelijk en aardig personeel! we hadden een hele leuke tijd in Trier. we zijn ook van plan een ander hotel van deze keten te bezoeken in een andere stad!
Verbeterpuntenhet was gewoon netjes en goed! overal aan gedacht.
Pluspunten
Het was zeer plezierig om te boeken via weekendjeweg.nl. We zijn keurig geholpen, valt niets op aan te merken. Dank jullie wel.
Verbeterpuntennvt
Jammer dat er alleen via deze site een uitje kan boeken als je kaarten cadeau hebt gekregen. Iemand doet zijn best om een origineel kado te geven. Hotels zijn duurder en de administratie kosten van €19, = wordt ik ook niet blij van.
Beste meneer De Maat, Het spijt ons te vernemen dat u teleurgesteld bent over de hoogte van de reserveringskosten die wij berekenen. Een hotel of een aanbieder van hotels heeft elk een eigen bedrijfsstrategie, waarbij wordt besloten om wel of geen reserveringskosten te berekenen. Onze reserveringskosten stellen ons in staat om elke gast de beste service te verlenen; ons Service Centre staat dag en nacht voor alle gasten klaar zowel voor, tijdens als na uw verblijf. Verder vinden wij het vervelend om te vernemen dat de prijzen bij ons duurder zijn, dit is niet de bedoeling. Graag vernemen wij welke hotel en periode zodat wij dit kunnen controleren. Met vriendelijke groet, Weekendjeweg.nl
Pluspunten
New Business Matters
VerbeterpuntenNew Business Matters
Pluspunten
Eenvoudig benaderbaar, groot assortiment, snel en betrouwbaar
Pluspunten
Lossen altijd problemen op top
Pluspunten
Ik heb via jullie organisatie mijn hotel laten geboeken. Kreeg eerst een mail dat er iets mis is gegaan met de betaling of ik via een link opnieuw wilde betalen. Bij het controleren van betaling bleek ik toch betaald te hebben. Tot twee keer toe 14 minuten in de wacht , gewacht tot ik uit frustratie heb opgehangen. Zeer slechte ervaring. Porto Franco , directeur tri-plus.
Verbeterpunteneen aantal. in ieder geval: verbeteren van de service en bereikbaarheid.
Beste meneer Franco. Wij vinden het spijtig te vernemen dat u deze slechte ervaring heeft gehad. De betaling voor het arrangement is vooraf. Ons systeem stuurt automatisch een e-mail voor de betaling op het moment dat deze niet online wordt voldaan, zodat men alsnog de mogelijkheid heeft om de betaling te verrichten. Echter heeft u deze betaling wel degelijk gedaan en is de e-mail onterecht verzonden, excuses voor het ongemak. De reserveringsbevestiging hebben wij direct hierna gestuurd waarin staat vermeld dat alles in orde is, waaronder uw betaling. Het kan voorkomen dat de wachttijden op service center soms langer zijn dan u wellicht van ons gewend bent. Wij hopen dat het hotel u goed is bevallen. Met vriendelijke groet, Weekendjeweg.nl
Bij contact met klantenservice, zeer slecht behandeld. Medewerkster wou helemaal niet luisteren, maar doordrukte met eigen mening. Naar klant luisteren was er niet bij. Was helemaal niet bereid om enigzins mee te denken of te helpen.
Beste meneer/mevrouw Williams, Wij vinden het zeer spijtig om te vernemen dat u deze slechte ervaring met onze klantenservice heeft gehad. Ons streven is om iedere gast zo goed mogelijk te helpen en hierbij staat het luisteren bij ons hoog in het vaandel. Graag vernemen wij waarmee wij u wellicht nog kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Weekendjeweg.nl
Pluspunten
Wij hebben een super uitje gehad voor een zeer redelijke prijs. Hele mooie aanbiedingen incl. treinvervoer.
VerbeterpuntenHelaas alleen met twee personen te boeken. Had graag nog een keer geboekt met 3 personen maar dat schijnt niet te kunnen. Heel jammer!!