Pluspunten

ik had een bijkomende vraag ivm de boeking en nog dezelfde voormiddag een antwoord.

Pluspunten

Altijd leuke aanbiedingen.

Pluspunten

Vriendelijk, duidelijk, netjes. Snel antwoord terug. Willen je graag helpen.

Pluspunten

Snel, betrouwbaar en fijn dat je bij aankomst kan betalen.

Kon niet direct lezen dat er een bad in de hotelkamer was, daardoor heb ik moeten bellen. Niet erg, maar deze handeling was wat mij betreft niet nodig geweest. wellicht kan dit opgelost worden wanneer er direct een vraag kan worden gesteld over desbetreffend hotel via een chatfunctie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

veel hotels in Ruhrgebied

reserveringskosten € 18, niet altijd in verhouding tot de kosten van het hotel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

het personeel is aardig en de openbare plaatsen zien er mooi uit.

De kwaliteit van de kamer staat in contrast met die van de openbare ruimte´s . De kamer is wel goed schoon maar zeer simpel en verouderd in vergelijking met de rest.

Pluspunten

ontbijt een 9

vloerbedekking in gang

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

De keuze is beperkt en de prijs te hoog. Wanneer je zo'n weekendje plant zonder zo'n voordeelbon kan je moeiteloos iets vinden voor hetzelfde geld als wat je nu moet bijbetalen...

Pluspunten

Prachtig de warme sfeer, die van dit familie hotel uitgaat! Een voorbeeld voor vele andere hotels.... Wij hadden in november uitzonderlijk lekker weer,en zijn na het overheerlijke ontbijt(waar het aan niets ontbrak)heerlijk gaan fietsen dus we hebben lekker van het mooie Gelderland genoten.

Douche was goed te doen,maar zou misschien een extra aandachtspuntje kunnen gebruiken.

Pluspunten

Regelmatig boek ik een hotel via weekendje weg en tot nu toe is dat me altijd uitstekend bevallen. De prijs/kwaliteit verhouding is altijd goed en de vele aanbiedingen maken het kiezen gemakkelijk en vooral plezierig. Ik hoop nog vaak gebruik te kunnen maken van de uitstekende service van weekendje weg. Met vriendelijke groet, Neeltje

Pluspunten

goed verzorgde site , en ook prima aanbiedingen !!

klantenservice telefoon zou wel wat goedkoper kunnen ... ik vind dit persoonlijk veel te veel !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuke treinarrangmenten maar bepaalde hotels in Maastricht zitten vol terwijl je er normaal wel kan boeken

meer hotels in Maastricht en bv Antwerpen met de trein

Pluspunten

Duidelijke website met voldoende info.

zoeken bv. 10 km van een bepaalde stad.

Pluspunten

Super geholpen, helaas ben ik haar naam vergeten. Ze heeft erg veel moeite gedaan om een boeking te regelen bij hotel Schiphol van van der Valk voor 20 november a.s.. Helaas kan ik geen "warme douche" geven, anders had ik dat zeker gedaan! Een 10 voor de service .....

Pluspunten

Ik heb nog nooit problemen ondervonden. 1x moeten annuleren ook geen probleem en nu al 2x met volle tevredenheid gebruik van hun diensten gemaakt, wat zij afspreken komen zij na. Precies 1 week voor de aankomstdatum hotel worden de treintickets je per mail toegestuurd. Super.

Pluspunten

Snel geregeld! Duidelijke site.

Ik mis de mogelijkheid om een hotelboeking als cadeautje aan iemand anders te geven.

Pluspunten

Fantastisch! Boek heel vaak en heb nog nooit spijt gehad....

Ga zo door....

Pluspunten

Meestal goede hotels op goede locatie. Duidelijke beschrijving en objectieve beoordeling.

Pluspunten

Super snel reactie, keurig afgehandeld. Dikke pluim.

Pluspunten

Meedere keren gebruik gemaakt van weekendje weg en het bevalt ons erg goed altijd zeer tevreden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs en beschikbaarheid mistery hotels

ligging mistery hotel Antwerpen zeer ongunstig wat betreft openbaar vervoer naar centrum etc.. Novotel Luithagen Haven 6, 2030 Antwerpen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

altijd in gesprek en langzame communicatie en hulp. Ze wekken een geheel verkeerde schijn met advertenties. In mijn geval adverteren ze een 6persoonsbungalow als 119 euro, waarna ze melden dat het maar om 2 personen ging. Vervolgens rekenen ze 60 euro per persoon extra en kom je met 6 personen haast nog op 360 euro uit. oplichterij.

Pluspunten

Goede website. bij vragen snel antwoord

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 00 (7 dagen per week)