Pluspunten

We zijn al jaren klant en blijven bij u boeken, omdat we tevreden zijn over de prijs/kwaliteitsverhouding.

Pluspunten

Vriendelijk personeel, goede service, nette kamers, centraal gelegen, prima ontbijt

Pluspunten

duidelijke site, goed zoeksysteem, goede prijzen, breed assortiment en leuke acties (o.a. NS-combinatie)

geen

Pluspunten

Snel accuraat geregeld.

Maar ALS JE MET MAAR ALLEEN BENT MOET JE TOCH EEN TWEE PERSOONSKAMER BETALEN ???

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Schone handdoeken, opruimen kamer. Gratis parkeren, onbewaakt achter het hotel.

Ik kan de receptie kan een cursus " klantvriendelijk om gaan met klanten" sterk adviseren. Zeer chagrijnig en onvriendelijk personeel welke duidelijk geen zin hebben om hun werk met plezier te doen welke negativiteit uitstralen naar hun klanten. Ondanks dat wij duidelijk aangegeven hadden dat we een rustige kamer wilde (wensen kunnen natuurlijk niet altijd ingewilligd worden maar weekendjeweg.nl kan deze wens natuurlijk WEL kunnen doorgeven. Dit is niet gebeurt) MINPUNTEN voor weekendje weg. Zeer drukke weg met hobbelstenen welke veel herrie maakt. Daarnaast heeft dit hotel een duidelijke update nodig. Veel dingen niet mooi, vies, kapot. Zeer stoffige kamer, bah. Haal dit hotel uit uw programma om meer teleurstellingen te voorkomen. Weinig waarde voor wat ik voor betaald heb!!

Pluspunten

snelle reactie per mail

Pluspunten

Gezellig verblijf bij Hampshire Hotel - Babylon Den Haag. Personeel is erg vriendelijk. Een aanrader om lekker te eten is in de haven van Scheveningen bij o.a. restaurant het Gouden Kalf, Dr.Lelykade 1d alsmede Dudok in Den Haag.

Pluspunten

kamer en badkamer waren zeer netjes en schoon. rustige ligging vd kamer en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. en een uitstekend ontbijt buffet. restaurant op hoog niveau. in de omgeving div. restaurantjes.

helaas was het stoombad buiten gebruik, maar de sauna was prima. een airco in de slaapkamer zou het hotel een nog betere beoordeling hebben gegeven

Pluspunten

Prima hotel, prima personeel, prima ontbijtbuffet, keurige kamer, we hebben genoten

De bestaande televisie is wel uit de tijd, het wordt tijd om een platte tv aan de muur te bevestigen

Pluspunten

Goede acties, goede hotels appartementen enz., veel keuze, goede service enzovoort.

Pluspunten

perfecte service bij de reserveringslijn, complimenten voor Lianne!! prima geholpen en een belletje terug nadat de bevestiging niet per email lukte. dankje wel!!

Het online zoeken en boeken op familie kamers/kinderen mee was bijna onmogelijk. Met zn vieren weg en gericht zoeken als gezin was alleen mogelijk met telefonische hulp en dus extra kosten! dat moet anders.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelheid, gemak

Enigszins misleidend wat mij betreft. Secret Hotel (omgeving Leiden) geboekt, Ibis Hotel Leiderdorp (op de woonboulevard!) gekregen. Op de foto stond een foto van een pand aan een gracht in het Centrum van Leiden...

Pluspunten

vlotte afhandeling

bevestiging in pdf i.p.v. in een bericht

Pluspunten

Makkelijk, duidelijk en voordelig

Waarom altijd adres, woonplaats en geb dd etc opgeven. Mail en 06 zou voldoende kunnen zijn toch?

Pluspunten

Mooie aanbiedingen van kwalitatief goede hotelketens

Ben louter positief over weekendje weg

Pluspunten

Mooie kamer, alles zag er prima uit. Ontbijt was perfect

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vriendelijk personeel behulpzaam. heerlijk ontbijt.

hotel is nodig aan een opknap beurt toe. vieze vloer bedekking , los behang . een lik verf is ook niet verkeerd. oud bollig. bedden erg smal . ik had gevraagd om een kamer beneden ivm lopen, moesten we drie trappen op.

Pluspunten

Alles perfect geregeld. Wij hadden een paar dagen Maastricht geboekt met overnachting. Het was een aanbieding incl. treinreis en ontbijt. Wij hebben enorm genoten.

Pluspunten

Ontzettend veel aanbod, en goed zoeken op veschillende mogelijkheden via het uitgebreid zoeken

All in prijzen gelijk weergeven incl. Evt. Boekingskosten parkeerkosten en toeristenbelasting. Want nu kom je achteraf toch nog op een te hoge prijs uit. Wat nadelig uit kan pakken en het daardoor niet boekt

Pluspunten

Centrale ligging in het dorp, goed ontbijt; prijs kwaliteit is in orde. Vriendelijke ontvangst.

Fletcher hotels moet veel meer doen aan een goede en veilige stalling van de fiets. Bij hotel Marijke ondervonden wij echt hinder van de afzuiginstallatie/airco die altijd aan staat. Eigenlijk konden wij het raam snachts niet open laten staan door het storende geluid. Kamer is inderdaad niet groot. Tip: er is overwegend een ouder publiek. Men zou ook eens moeten kijken naar de trap in het hoofdgebouw. Deze soliede trap is 30 jaar oud of meer en de treden van deze trap zijn echt gevaarlijk smal. Je moet heel goed opletten als je naar beneden gaat. Trap vervangen en een trap maken met bredere/diepere treden.

Pluspunten

Gemakkelijk, snel en overzichtelijk een weekendje weg boeken !!

Zo doorgaan !!

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 00 (7 dagen per week)