Pluspunten

Zeer sneller actie na boeking. Prima follow up. Aan beloofde termijnen van aanleveren van NS tickets wordt nauwkeurig gehouden. Prima. Ook de follow up na ontvangst van de bescheiden maakt een zeer goede indruk!

De relatief hoge kosten bij mogelijke telefoontjes ( € 1,00 per min.) maken juist een minder goede indruk.

Pluspunten

Goede duidelijke informatie op internetsite. Makkelijke manier van reserveren, snelle bevestiging via email. Het aangeboden hotel voldeed voor 100% aan het geen er op de site werd vermeld. Kortom wij zijn uitermate tevreden en zullen in de toekomst zeker vaker boeken via weekendjeweg.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi hotel, vriendelijke mensen

Hengelo heeft het niet........niet woest aantrekkelijk en weinig te doen

Pluspunten

prettige site. Wordt goed geholpen ook wanneer er een probleem is ontstaan. Goede prijs - kwaliteit verhouding.

Vooral klantgericht blijven werken.

Pluspunten

Je kunt super-snel boeken en tot nu toe zijn onze ervaringen goed!

Misschien in de toekomst ook hotels aanbieden waar je voor een redelijke prijs een extra bed kunt laten plaatsen op de kamer?

Pluspunten

Prima site goed en snel te boeken voor een weekend weg .

Kan niet geod zien of het betreffende weekend te boeken is je moet eerst alles invullen !

Pluspunten

Snel en betrouwbaar geregeld.

Pluspunten

VIa telefoon correct geholpen.Keurig geholpen en voor mij in orde gemaakt.

Pluspunten

Maak al zeker 12 jaar gebruik van Weekendjeweg.nl en tot nu toe met alle tevredenheid.

Pluspunten

Overzichtelijk en regelmatig

Pluspunten

duidelijke site snelle afhandeling handig dat je n sms krijgt met het reserveringsnummer!

Pluspunten

Goede duidelijk site , alles staat er in. Boeken werkt prima( al meer dan 10 jaar). Aanbod zeer breed!

De gespaarde weekend-smiles moet je zoeken( bij nieuwsbrief?). waarom niet direct zichtbaar als je bent ingelogd bij Weekend-Smiles. Vaak niet zichtbaar en moet je een aparte mail sturen om deze op te vragen.Niet netjes.

Pluspunten

alles keurig geregeld, geen financiële verrassingen later en een leuk spaarsysteem

zou het niet weten

Pluspunten

Leuke site. Mooie aanbiedingen.

Mag u helderder zijn omtrent de eventuele admnistratie- en boekingskosten.

Pluspunten

Altijd leuke reisjes met hotelaanbiedingen voor mooie prijsjes

Eigenlijk niet ik hoop dat ze nog lang doorgaan op deze manier

2 sterren: slechter dan verwacht

De bevestiging veel gecomprimeerder zodat een A4 tje genoeg is

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie. Goede communicatie en alles wordt tot in de puntjes geregeld.

Hoe je bonnen in kan wisselen is niet geheel duidelijk. Ik dacht eerst dat je het formulier met de bonnummers digitaal kon versturen maar toen bleek dat je het (eind)formulier moest uitdraaien. Voor mensen zonder printer thuis is dit niet handig. Misschien kan weekendjeweg zo'n formulier verstrekken/opsturen? Uit ervaring weet ik dat anders ketens deze service verlenen.

Pluspunten

Heldere prijs vertoning. Makkelijk dat je direct de prijs krijgt voor 2 personen en het aantal nachten dat je hebt geselecteerd. Scherpe aanbiedingen.

Meerdere kortingscodes in kunnen voeren,

Pluspunten

De Krascode was slecht te lezen en heb daar over gebeld . en kreeg een aardige juffrouw die mij uitstekend heeft geholpen. prima!

krascode verbeteren.

Pluspunten

Makkelijk in gebruik. Snelle respons

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ja

Zijn dr niet

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 00 (7 dagen per week)