Pluspunten
Centraal gelegen bij bus, tram en trein. Gratis parkeren. Lekker ontbijt. Keurige kamer.
VerbeterpuntenTramgeluid soms wat hinderlijk.
Pluspunten
We hadden een verassingshotel in Antwerpen. Hotel Leonardo, vlakbij het station. Wat gedateerd maar schoon. Prima prijs kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Vriendelijk personeel
VerbeterpuntenKamer was gedateerd maar prima en schoon. Een lamel ontbrak en liet 's nachts iets licht door. De schakelaar van de kraan van het bad deed het niet meer.
Pluspunten
Duidelijke beschrijvingen, naar waarheid geschreven.
Pluspunten
Gemakkelijk te boeken en betalen, was zo geregeld en je kunt goed vergelijken
VerbeterpuntenIk weet niet of het aan het hotel lag of aan de communicatie tussen het hotel en de boeking site maar wederom werd gevraagd naar een creditkaart voor de betaling van de kamer terwijl ik gewoon vooraf betaal had. Gelukkig bevestiging meegenomen. Ging meer dingen niet helemaal soepel bij het hotel
Pluspunten
Fantastisch Hotel. Kamer mogen ruilen met douche ipv bad. Hond vriendelijk.
Beter leesbare kaarten uitgeven en als er dan geholpen dient te worden zou wat sneller zeer wenselijk zijn.
Na inschrijving voor de nieuwsbrief zou ik € 5,- korting krijgen op mijn boeking. Kon het echter helaas nergens kwijt. Minpuntje.
Beste meneer De Groot, Vervelend dat de korting niet is toegepast. Wij hebben zojuist de €5,- korting alsnog in mindering gebracht. U heeft een herbevestiging ontvangen. Met vriendelijke groet, Weekendjeweg.nl
Pluspunten
prachtige locatie, zeer goed hotel, mooie schone kamers,ruim,eten en drinken top. Zwembad heerlijk. Mooie omgeving om te fietsen we komen zeker nog terug.
VerbeterpuntenJammer dat onze E-bikes niet binnen gestald konden worden.
Pluspunten
SAAI
Pluspunten
Gewoon uitstekend!
Mischien instellen dat we onze kortings kaart kunnen gebruiken als we willen betalen!!!!!! Echt slecht dat dat niet kan op jullie eigen site. Dus dat verbeteren. Ik moet naar jullie toe bellen om mijn geld terug te vragen.
Ik vind het ongelofelijk dat je per dag reserveringskosten moet betalen! Ik heb een email gestuurd en totaal geen antwoord hierop gekregen : niet netjes. Ook betreur ik het dat je als alleenstaande/weduwe de volle pot betalen moet!!
Beste meneer De Maat, Het spijt ons te vernemen dat u teleurgesteld bent over de hoogte van de reserveringskosten die wij berekenen. Een hotel of een aanbieder van hotels heeft elk een eigen bedrijfsstrategie, waarbij wordt besloten om wel of geen reserveringskosten te berekenen. Onze reserveringskosten stellen ons in staat om elke gast de beste service te verlenen; ons Service Centre staat dag en nacht voor alle gasten klaar zowel voor, tijdens als na uw verblijf. Verder vinden wij het vervelend dat u geen reactie heeft gekregen op uw e-mail. Wij hebben uw mail proberen terug te zoeken maar helaas kunnen wij dit bericht niet vinden, wel willen wij onze welgemeende excuses hiervoor aanbieden. Met vriendelijke groet, Weekendjeweg.nl
Pluspunten
Ruime kamer, schoon en heerlijk, uitgebreid ontbijt
VerbeterpuntenWij vonden de bedden erg hard en jammer dat je best een eindje moest lopen naar station
Pluspunten
Fijne sfeer, schoon, prettig verblijf, goede ligging
VerbeterpuntenHard matras, mag meer comfort.
Pluspunten
zeer interessante aanbiedingen en meedenkend
Verbeterpuntengeen