3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Telefonisch contact verliep goed.

Via site boeken ging niet goed, op het moment datum vastzetten gaf ie aan dat alles bezet is terwijl de datums op dat moment groen waren. Gebeld en er bleek een fout te zijn.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goed telefonisch geholpen en meteen bevestigingsmail ontvangen.

Reserveringskosten worden niet eerder vermeld dan bij rekening! Op ipad via de site op internet boeken een aantal foutmeldingen. Vandaar dat ik heb moeten bellen. Ook hier weer melding van 1 euro voor dit telefonische contact.

Pluspunten

Snel. Correct. Nooit problemen ondervonden.

Wel erg veel bungalows maar weinig hotels in de aanbieding.

Pluspunten

gemakkelijk te boeken,snel de voorlopige bevestiging en definitieve bevestiging.

Pluspunten

Krijg graag een weekendjeweg cadeaukaart omdat deze lang geldig is en wij graag een weekendje weggaan, zeker omdat je bij weekendjeweg altijd goede hotels kan boeken, spreken uit ervaring en zijn zeer tevreden.

Ik had van de voordeelagenda van de postcodeloterij een kortingsbon van 15 Euro, (zovaak te gebruiken als je wilt in dit jaar ) tevens had ik een kortingsbon van weekendsmiles van 15 Euro, jammer dat je er maar 1 van kunt gebruiken per boeking, het zijn toch 2 hele verschillende bonnen en op deze manier kan ik weekendSmiles ook weggooien.

Pluspunten

Snelheid bij boeken. Goede informatie

Pluspunten

Goede servicé

geen gewoon goed

Pluspunten

Prettige behandeling. Als er iets niet goed is gegaan, wordt direct werk van gemaakt. Vriendelijk personeel. Ben heel tevreden over weekendje weg ! Mijn complimenten .

Pluspunten

Goede aanbiedingen en duidelijk

Bij locaties wat verder weg mogelijk wat langere arrangementen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

veel aanbod makkelijk bestellen en afrekenen

Het vinden van een hotel is enorm lastig op deze website. Je kunt wel aangeven om hoeveel nachten het gaat maar vervolgens krijg je niet te zien wat het kost voor 2 nachten. Het is dus enorm onduidelijk wat de kosten én bijkomende kosten zijn totdat je opklikt of besteld. Slecht systeem

Pluspunten

alle gedane boekingen verliepen volgens het boekje

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk personeel bij de klantenservice

Duidelijker aangeven op de site hoe je met drie personen kunt boeken

Pluspunten

Probleem oplossen

Probleem scheppen, door misschien foutje op website

Pluspunten

goede service, altijd een oplossing voor een probleem(pje) !

geen

Pluspunten

gemakkelijk en snel te boeken. Ook leuk dat er een combinatie is met de NS!

Combinatie OV-abonnement van de NS met een hotel zou heel fijn zijn!

Pluspunten

Duidelijke website Onmiddellijke bevestiging Vriendelijke medewerkers

Pluspunten

Goed en overzichtelijk

website loopt vaak vast op mijn computer, weet niet of dat aan de website ligt, maar denk het wel omdat andere websites niet vastlopen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vriendelijk medewerkers Verzorgde tuin

Het was 4de dat we in dit Hotel waren. Echter viel het dit keer erg tegen: 1- we mochten onze auto niet in de parkeergarage van de hotel parkeren, want onze auto was te 'groot". Terwijl waren we al eerder met dezelfde auto daar en het was toen geen probleem geweest. Wij moesten auto ergens anders parkeren voor 34 euro per 24 uur. Na 2 nacht en een gesprek met de assistent manager mochten we auto naar de parkeergarage van hotel brengen. Gelukkig laatste nacht was voor ons wel gratis. 2- Ik had 3 kamers gereserveerd, alle drie waren niet schoon genoeg. In een kamer waren bedluizen en een vriendin zat helemaal onder de rode plekjes. Foto's zijn beschikbaar. Daardoor kon ze niet slapen. Uiteindelijk moest ze naar een apotheek om medicijnen te halen. Laatste nacht kregen ze wel een andere kamer, maar dat veranderde natuurlijk niks aan het huid irritatie. 3- Er hing een onprettige lucht in de kamers. 4- Om te douchen, moest je slang met een hand vasthouden. 5- Het ontbijt van eerste dag was erg eenvoudig vanaf 2de dag werd het uitgebreid.

Pluspunten

De e-mails zijn goed te lezen en hebben alle nidige informatie. Reserveren is erg makkelijk via de advertentie. De hotels zijn geweldig!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijke boeking.

De betaalwijze is voor uit Duitspland moeilijk omdat ik of per creditcard kan betalen (kost 7,00 EUR) of per DIRECTeBank wat ik niet ken. Paypal of zo is me liever.

Pluspunten

gebruikersvriendelijke site. geen verborgen kosten, goede aanbiedingen, brengt me op ideetjes om eens een andere stad te bezoeken.. omschrijving van hotel of foto s zijn altijd conform de werkelijkheid. nog nooit een negatieve ervaring gehad. ook mysteriehotels zijn altijd prima hotels. Klantenservice goed bereikbaar.

jammer dat er slechts 1 weekendsmiley of tegoedbon kan worden ingeleverd op een boeking. omdat ik veel weekendjes weg boek heb ik vaak meerdere kortingsbonnen of weekendsmileys. het zou een leuke geste zijn als je kunt doorsparen tot een hoger bedrag aan korting. Dus de smileys gewoon blijven doortellen tot het moment van inleveren en dan de eurowaarde als korting krijgen.

Pluspunten

snel en gemakkelijk zoeken wat je wilt en reserveren.

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 00 (7 dagen per week)