1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

door de reserveringskosten, zijn jullie eigenlijk altijd te duur (zo ie zo EUR 18,00).......andere sites kan je voor dat geld ook nog annuleren tot 1 dag van te voren zonder extra kosten.

Pluspunten

Heel erg duidelijk een goede website.Ook heel leuk vind ik de smilies die je krijgt met boekingen.De referenties van de hotels zijn ook heel duidelijk.Bij een boeking loopt alles altijd heel snel en goed.Ik ben heel tevreden met weekendjeweg.

geen

Pluspunten

Goede aanbiedingen bij ruim aanbod van hotels in binnen- en buitenland

ik zou het niet weten

Pluspunten

Prettige en goede begeleiding c.q. nakomen afspraken.

Op de side staat bij diverse hotels de aanduiding: BETALEN BIJ AANKOMST HOTEL. Echter bij boeken via de p.c. stuit ik op een starre pagina die géén mogelijkheid biedt dóór te klikken naar definitieve bevestiging ZONDER gebruik te maken van VOORAFBETALING! Dit is pas geregeld nà contact met het Service Center van Weekendje Weg. Dat is WEL een béétje IRRITANT. Verder niets dan lof. Vriendelijke groet, P.J.M.A. Bogmans, Breda.

Pluspunten

Reis voortreffelijk, hotel voortreffelijk, ontbijt vvoortreffelijk. Komt er op neer dat het geheel voortreffelijk was, waardoor wij een geslaagd weekend hadden. Zeer trevreden.

Geen.

Pluspunten

Snelheid - Goede informatie via internet - Kortingsbonnen voor trouwe klanten - veel keuze in hotels enz. - veel hotels in het centrum van de steden - uitstekende service in de geboekte hotels.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden met deze site.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Rustige omgeving

Park buitenom beter onderhouden, het aanzicht is wat verwaarloosd.

Pluspunten

Centraal gelegen , gezellig. Mooie kamer. Geweldig ontbijt.

Pluspunten

alles wat een hotel mensen zeer aardig wel willend super hoor

Pluspunten

Er was een probleem bij het inchecken wat na telefonisch contact met Weekendjeweg medewerkster meteen op uitstekende wijze is opgelost ! Top service !

Pluspunten

Vriendelijk personeel, behulpzaam. Kamer en badkamer goed Ontbijt goed, lekker brood. Diner in restaurant erg lekker.

In de badkamer iets om de handdoeken over te hangen zeepbakje in douche/bad

Pluspunten

Telefonisch contact voor vertrek: zeer behulpzaam en klantvriendelijk. Verblijf: UITSTEKEND. D.w.z perfecte kamer en sanitaire voorzieningen; rustige omgeving; geen geluidsoverlast ondanks grote hoeveelheid gasten; ontbijtbuffet uitmuntend!!!!! Goede bereikbaarheid en prima parkeergelegenheid. Ook complimenten voor het klantgerichte personeel van hotel en restaurant.

Geen enkel verbeterpunt.

Pluspunten

Zijn in het Designhotel in Maastricht geweest met de trein nou het was heel goed niets op aan te merken schoon goede bedden prima ontbijt ,ga er zeker nog een keer heen bedankt

geen

Pluspunten

altijd veel aanbiedingen waardoor een weekendje weg wel heel gemakkelijk word.

geen houden zo

Pluspunten

Snelle service!

Pluspunten

Trein en overnachting voor een prikkie, Gemakkelijk te reserveren, smsnelle reacties

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

personeel prima diner en ontbijt fantastisch

kleine kamer en gedateerde badkamer waar je je toiletspullen niet kwijt kon.WIJ ZIJN MET VEEL REISBUREAUS VIA INTERNET WEGGEWEEST DIT WAS DE EERSTE KEER MET WEEKENDJE WEG VOOR EEN DAG HAD GEKUND MAAR VOOR DRIE DAGEN WAS HET NIET GOED VOOR ONZE GEZONDHEID GEEN LIFT ALLES NAAR BOVEN DRAGEN OVER EEN STEILE SMALLE TRAP.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ontbijt van het hotel

Kleine kamer Zeer kleine badkamer, douche zat kalk op Afzuigunit in de badkamer draaide altijd Veel lawaai van de straatkant af.

Pluspunten

Mooi hotel met lift, rookvrije kamer en niet onbelangrijk, schoon. De badkamer ziet er uit als nieuw en was ook keurig schoon. Het ontbijt was niet overbodig uitgebreid maar voldoet prima. Het personeel is vriendelijk en beleefd en ziet er verzorgd uit. Ook het gebruik van de gratis wifi was geen enkel probleem en werkte prima en snel.

Er ontbrak op de kamer een menukaart van het restaurant.

Pluspunten

duidelijk en overzichtelijk makkelijk en snel boeken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk boeken naar mooie locaties, website goed overzichtelijk met veel info van de aangeboden locaties.

Response tijden af en te redelijk lang.

Pluspunten

hebben altijd zeer goede ervaringen altijd prettige ontvangst

Pluspunten

duidelijke site, goede informatie. Voor vertrek ontvang je nog email met informatie in geval je problemen ondervindt. Netjes verzorg allemaal

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 00 (7 dagen per week)