3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie kamer prachtige badkamer

schoonmaak (sigarettenpeuk op balkon, vieze goot) honden in hotel (poot omhoog naast de statafels in hal) Restaurant a la carte is erg donker en de bediening is niet erg deskundig en teveel schijven ! Gelukkig mochten we in de serre eten, die is mooi licht ! De tafels zijn niet gedekt voor 4 sterren niveau ! Terwijl wij er waren werd de binnenplaats opgeleukt ! Het uitzicht van de kamers is niet weids, heel veel hoge bomen ! Je merkt dat het een nieuw hotel is, mooi aan de buitenkant ! Heeft potentie !

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

We kregen een weekendjeweg cadeaukaart. Maar als je op de site van Weekendje-weg een hotel uitzoekt, bv TheaterHotelAntwerpen, dan kun je daar niet de cadeaukaart van Weekendjeweg gebruiken. Waaardeloos dus.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ruime woonkamer en badkamer en slaapkamer.

Waren erg teleurgesteld qua hygiëne. Had eigenlijk willen vertrekken. Enorm vies vloerkleed op meerdere plekken, plekken op de bank. Ontzettend warm. Melding van gemaakt terwijl ik nooit gauw iets zeg. Zou besproken worden maar heb ik niks meer aan. Jammer.

Pluspunten

Makkelijk en snel goede communicatie

Pluspunten

Alleen maar positief. Fijn dat je met zo'n cadeaupas zoveel leuke dingen kunt doen. En altijd terecht kunt als er iets niet goed loopt!

Pluspunten

Duidelijke aanbiedingen,geen onzin verhaaltjes,waar voor je geld

Nvt

Pluspunten

Makkelijk te boeken Prima aanbod.

Pluspunten

Een heel goed hotel, midden in het centrum. Zeer uitgebreid ontbijt. Vriendelijk personeel.

Pluspunten

Zeker 3 of 4 keer per jaar ga ik met weekendjeweg naar een hotel. Ik boek nooit ergens anders. Want dan is de prijs per persoon en bij weekendjeweg altijd per 2 personen. Zo wordt men nooit op het verkeerde been gezet.

De treinkaartjes vind ik moeilijk te verkrijgen. Het is me nu wel gelukt. Maar toch een heel gedoe

Pluspunten

Heel goede aanbiedingen Makkelijk te navigeren web site Duidelijk Goede communicatie met Gemak van reserveren

Pluspunten

Attent,vlot alles geregeld

Ga zo door (erg lange lijst gebr.voorwaarden)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Basis is prima in orde:prima kamers, aardige bediening, eten op peil.

Minibar wordt alleen op aanvraag gevuld. Dekbedden zijn berekend op Siberie Obers vergeten bestellingen geregeld. Gerechten worden nogal ongelijk getimed per tafel. Net niet genoeg personeel bij het ontbijt. Als we bij het uitchecken de vraag krijgen of alles naar wens was en we dit mededelen is het antwoord niet meer dan "hmm". Samengevat: is naar onze mening de 4 sterren niet geheel waard.

Pluspunten

Leiden is een geweldige stad met veel mogelijk heden. Het hotel Golden Tulip ligt centraal kort bij station bushaltes, waar je je goed kan verplaatsen naar bijv Den Haag , Scheveningen enz.Het is een mooi hotel met een mooie gerenoveerde kamer! En het ontbijt is heel uitgebreid een aanrader!

Alleen jammer dat de badkamer open is geen deur,kamer wordt sneller nat!

Pluspunten

Alles word altijd netjes en snel geregeld, wij boeken vrijwel altijd via weekendjeweg.nl

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

gunstige ligging

vrij kleine kamer met weinig zitruimte

Pluspunten

Altijd een laatste mail voor vertrek. Een kortingsbon wanneer je vaker gebruik maakt van hun aanbiedingen. Prima service als je nog iets veranderen wilt.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

De foto's op de site komen niet overeen met het hok wat we hebben gekregen. De reserveringskosten (€ 4.50 pppn) is belachelijk hoog

Pluspunten

- voldoende aanbod; - goede service.

Pluspunten

zeer vriendelijk, geduldig en bijzonder behulpzaam met het verstrekken van de nodige informatie, zodat wij met een tevreden gevoel tot een boeking komen

Pluspunten

Alles snel en goed geregeld, weer een heerlijk weekendje gehad.

Ga zo door.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de bedden en ontbijt waren prima

de kamer was wel heel erg klein

Pluspunten

Zeer mooie en schone hotelkamer, Lekker en uitgebreid ontbijt, Vriendelijk personeel, Mooie omgeving om te gaan fietsen. Mooie vogeltuin. Wij komen zeker terug

Pluspunten

Werk makkelijk, veel keus,

Ik kreeg een kortingsbon n.a.v. een vorige boeking in juni. Toen ik deze in augustus wilde gebruiken was deze al verlopen. Mensen gaan niet meteen weer iets boeken als ze net weg zijn geweest, Het zou leuker zijn geweest als die kortingsbon een half jaar geldig zou zijn geweest. Is in mijn ogen iets klantvriendelijker.

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 00 (7 dagen per week)