3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het ging makkelijk om te boeken Het was goed

Zet even bij het boeken erbij dat er parkeerkosten bij komen bij sommige hotels want dit kosten ons 40 euro extra en ook met het ontbijt ging het niet goed

Pluspunten

Betrouwbaar omdat ze aan hun afspraak hebben gehouden ivm mijn hotelreservering

Tip:graag de betalingen ook via de ING app mogelijk maken.Dus niet alleen via IDEAL.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ligging dicht bij België, Duitsland en een aantal nationale parken is perfect.

Pluspunten

goede prijs kwaliteit in aanbod, snelle afhandeling v reservering etc

kan niks bedenken

Pluspunten

Gemakkelijk met leuke aanbiedingen.

Pluspunten

heel makkelijk site. top!

Pluspunten

Reeds meerdere malen geboekt via weekendje weg, betaalbare prijzen en zeer netjes en snel afgehandeld allemaal. Positief : Prijs, keuze, overzichtelijke site, zeer correcte medewerkers.

Je zou denken dat er altijd wel iets te verbeteren valt, maar in dit geval is het in mijn ogen en ervaring, perfect

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Lekker eten , je krijg teveel

Oud bollig ruikt muf wening te doen in omgeving , s'morgen wordt er veel lawaai gemaakt kan hierdoor niet goed uitslapen.

Pluspunten

*Leuke aanbiedingen :-) *Makkelijk in gebruik (met cadeau kaart, en overzichtelijk hoeveel geld je nog op je kaart hebt staan)!!

X

Pluspunten

Fijne aanbiedingen en accurate afhandeling van de boeking.

Géén.

2 sterren: slechter dan verwacht

Sommige hotel kamers van weekendje weg zijn duurder dan op de site van de hotels zelf.

Pluspunten

Goed geregeld

Pluspunten

Niets dan lof!

Pluspunten

Prachtige omgeving , vanuit het hotel zit je dichtbij knooppunt 53, waar vanuit je diverse routes kunt fietsen. Tip op zaterdag life coocking! Vriendelijk personeel. Ga je fietsen koop dan een knooppuntenkaart van de omgeving voor 2 euro verkrijgbaar bij de receptie.

Pluspunten

Lekker eten; Menu gevarieerd en vers. Specialiteiten die wij niet kennen. Billijke prijs. Ontbijt lekker en ruim voldoende verschillende vlees- en kaassoorten Kamers zijn comfortabel en proper. Heel goede matras. Het balkon is plezant

Driegangenmenu elke dag op bord vermelden zodat men weet wat er kan gegeten worden

Pluspunten

Prima hotel, prettig gelegen naast het NS station in een bruisende stad en een zeer gezellig uitgaanscentrum.. Aardige mensen en een uitstekend ontbijt en leuke bar met een zeer attente barman.

Op de slaapkamer zijn geen ramen aanwezig die open kunnen echter de aico werkten naar behoren.

Pluspunten

vriendelijke mails, leuk dat er vlak voor vertrek nog een mail komt met "prettige reis". Makkelijk boeken en prettig dat er niet van tevoren al betaald hoeft te worden.

ik heb ruim 2 maanden tevoren geboekt en bij aankomst in het hotel bleek dat er toch iets mis is gegaan; we stonden niet op de lijst. Onbekend of dit een probleem van nachtjeweg.nl is geweest of van het hotel zelf. Het hotel heeft het netjes opgelost door ons naar een ander hotel in de buurt over te boeken met vergelijkbare faciliteiten.

Pluspunten

Schone kamer, nette indeling met voldoende kast ruimte. Ideaal om vanuit dit hotel Den Haag te bezichtigen. Vlak naast station CS, alles op loop afstand hoewel met de tram reizen ook erg prettig is. Gezellige binnenstad met leuke winkels. We komen hier zeker nog eens terug.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk telefonisch contact gehad

De kraslaag op de pas verbeteren. Moeilijk te lezen, daardoor duur telefonisch contact

Pluspunten

Vriendelijk personeel Nette kamers Handige shuttle-service naar het centrum

extra balie openen bij drukte inchecken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede site, goede aanbiedingen

reserveren was een drama, werd steed opnieuw eruit gegooid, veel ergenis

Pluspunten

Prima geregeld vanuit weekendje, staan meteen voor je klaar om dingen op te lossen!!!

Pluspunten

Snel en adequate reactie op hotelboeking c.q. wensen

Pluspunten

Mooie nette kamer en vooral erg schoon! Vriendelijk personeel en een prima ontbijt!

Mijn Vriendin komt uit oostgroningen ik uit zuidholland,het was mijn niet duidelijk hoe ik dat dan kan regelen.

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 00 (7 dagen per week)