Pluspunten

snelle en goede service.

Pluspunten

Ben met een telefonische vraag goed en snel geholpen

Pluspunten

je werd snel geholpen hij was vriendelijk aan de telefoon en mijn vragen werden gelijk beantwoord

nvt

Pluspunten

Er is veel informatie over parken en huisjes. Er staan ook beoordelingen bij over het bewuste park wat je wil kiezen. belangrijk vind ik de foto´s van het huisje/bungalow op zich. Je krijgt tips over de mail van aanbiedingen. Een boeking die je hebt gemaakt met een speciale voorkeur, wordt naar gekeken. Mocht je voorkeur niet lukken, word je gebeld door een medewerker van Bungalows. Je kunt dan alsnog besluiten of je de reservering door wil laten gaan. In noodsituaties (heb ik ondervonden) zijn de medewerkers van bungalow bereikbaar en helpen je daadwerkelijk uit de nood. Tevens krijg je tips om dit in de toekomst misschien te voorkomen. Zijn vriendelijk, behulpzaam en staan dus voor je klaar. Bij alle reserveringen zijn nog nooit onduidelijkheden of verkeerde boekingen voorgekomen. Het is helder en duidelijk wat je boekt en er zijn geen verborgen/kleine lettertjes waar je specifiek op moet letten! Snel en gemakkelijk thuis via de laptop een boeking en de rest gaan vanzelf in werking. Als vaste klant heb je een klant nummer en je gegevens staan gelijk al voor je ingevuld. Als ik niet tevreden zou zijn, was ik niet al die jaren klant gebleven.

Tip; niet verder vertellen anders kan ik geen aanbiedingen meer boeken. Er zijn dan te veel klanten :-)

Pluspunten

Super makkelijk boeken en alles is heel duidelijk je weet meteen waar je aan toe bent

Het zou nog makkelijker zijn als de eventuele bijkomende kosten zoals bijv reserveringskosten en toeristen belasting meteen bij de zoeken ook aangegeven staan. Zo is het voor de koopjesjagers zoals ik nog makkelijker zoeken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijk en makkelijk

nee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geen onverwachtse kosten. Makkelijk in te vullen. Erg duidelijk.

Pluspunten

Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan, en de medewerker nam de tijd om mijn vraag te beantwoorden.

Pluspunten

Site werkt prima

Jammer dat je geen voorkeuren aan kan geven bij de boeking, bv. rookvrij huis, huisdiervrij huis, huisnr doorgeven...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heerlijke omgeving!

De stofzuiger deed het goed, maar hij stonk verschrikkelijk. Uiteindelijk heb ik de filters schoongemaakt en de zak verwisseld. Het doucheputje was op zich schoon, maar liep heel slecht door.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk en scherp geprijsd. De boordelingen van andere gasten helpt bij een keus maken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk toegankelijk.

Helaas kon ik niet aangeven: roken toegestaan. Tegenwoordig kun je eigenlijk altijd op voorhand bepaalde voorkeuren aanvinken waar je een bungalow op zoekt. Nu zou dat bij speciale wensen o.i.d. Zijn geweest en worden daar extra kosten van €17,50 voor in rekening gebracht.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

Na geboekt hebbende hebben we een uur later per ongeluk geannuleerd. Kort daarop, zelfde dag, een paar uurtjes later, gebeld om de annulering ongedaan te maken. Dat kon maar nu werd de huurprijs opeens fors verhoogd. Het was niet mogelijk voor dezelfde prijs opnieuw te boeken!

Pluspunten

overzichtelijk en veel keus hadden e-mail adres verkeerd ingevult en werden daar gelijk over opgebeld...heel netjes

misschien de totaal prijs vermelden incl reserv en of andere bijkomende kosten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Uiteindelijk wel de oplossing gekregen die ik wenste.

Niet van "kastje" naar muur gestuurd willen worden, maar oplossingsgericht werken!

Pluspunten

Goedkoop en duidelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed werkbare site

er zijn 2 bungalows.nl ook de paarse versie Wat is het verschil?

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 90 (7 dagen per week)