Makkelijk boeken!

Boeken via Bungalows.nl is erg overzichtelijk Boeken gaat makkelijk Voorwaarden zijn duidelijk

Gemakkelijk

Tot nu toe heel makkelijk te doen. En alles staat goed uit gelegd .

Leuk om zo te zien welk park we terecht komen en het is zo nog betaalbaar

snel en makkelijk te boeken via Bungalows.nl

Vlotte en duidelijke afhandeling.

Zoeken en boeken ging vlot en netjes.

Minder goede ervaring tijdens het boeken van een bungalow bij Landal met cadeaubonnen.

Op de site zag ik een bungalow staan bij Landal voor eind maart 2022,die ik met cadeaubonnen wilde betalen. Tot mijn verbazing bleek dat wanneer ik met cadeaubonnen van bungalows/weekendjeweg wilde betalen ik de cadeaubonnen moest invullen, zodat de bungalow betaald was met de bonnen, ik ook nog aan Landal hetzelfde bedrag moest betalen. Ik betaal dan 2x voor de bungalow, nl 1x aan bungalows.nl en 1x aan Landal. Ik moet dan later nadat ik op het park geweest ben, het bedrag van de cadeaubonnen terugvragen aan bungalows.nl. Dit is vreemd want voor de cadeaubonnen is reeds in de winkel betaald en het is dus een betaalmiddel. Ik ga er dan ook vanuit dat ik niet dubbel hoef te betalen. Dit is een vreemde manier van boeken en dus ook niet aan te raden om iemand weekendjeweg/ bungalows.nl bonnen cadeau te doen omdat je dan alsnog bij De reisorganisatie moet betalen en later om je geld van de bonnen moet bedelen om terug te krijgen. Ik zou dit graag opgelost zien en niet pas volgend jaar april.

Snel en gemakkelijk boeken.

Snel en simpel je weekend weg te boeken

Duidelijk en snel te vinden wat je zoekt. Een verbeter puntje is eerst de vermelding dat je waarde van cadeaukaart pas terug krijgt na het verblijf i.p.v nadat alles is ingevuld. Als klant net een cadeaukaart ga je ervan uit dat het bedrag meteen in mindering wordt gebracht en niet naderhand.

Snel geregeld

Ik kon snel mijn vakantie regelen

Fijne site en had een vraag die vakkundig en snel werd beantwoord

Eerste keer geboekt via deze site ging super soepel en vraag over het park werd goed en snel beantwoord waardoor ik mijn boeking definitief kon maken.

Super vriendelijk,duidelijk en snel geholpen

Snelle en duidelijke uitleg van het probleem ! En tot nu toe naar tevredenheid opgelost! Echt geweldige service

Fijne website!

Heel duidelijk

Goede site en service, had snel een bevestiging. Maar wacht nog steeds op een bevestiging van droomplek de zending, ivm betaling en dergelijke.

super leuk

mijn ervaring is goed altijd goed geregeld

Werkte simpel. Ben benieuwd welk park ik krijg. Heb een mistery park geboekt.

Afwachten oplossing.

Reservering verloopt slecht en geen telefoon contact mogelijk.

Misleidende prijs op website Bungalows.nl

Vandaag (26 augustus 2021) heb ik een Center Parcs verblijf in Limburg (Het Meerdal) geboekt voor het weekend van 3 september 2021. Toen ik boekte stond er op de website een super aanbiedingsprijs van 229 euro (exclusief reserveringskosten, bedlinnen, toeristenbelasting etc.) voor een verblijf in een 4-persoons Comfort bungalow. Die prijs stond ook in het boekingsprogramma toen ik het aantal personen (4) toevoegde. Echter, toen ik daarna naar het volgende boekingsscherm ging stond er plots een 'nieuwe' prijs vermeld van 299 euro (nog steeds exclusief reserveringskosten, bedlinnen, toeristenbelasting etc.). Ondanks deze onprettige verrassing heb ik de boeking toch afgerond, ook omdat Bungalows.nl een laagste prijsgarantie tov Center Parcs garandeert. In het verleden heb ik meerdere keren zonder problemen en tot volle tevredenheid bij bungalows.nl Center Parcs (Mystery) verblijven geboekt, maar dit keer ben ik niet te spreken over het doorvoeren van een 'plotse' prijsverhoging van 70 euro (prijsverhoging van meer dan 30%!) tussen boekingsscherm 1 en boekingsscherm 2. En toen ik na mijn boeking op de website van Center Parcs zelf keek zag ik tot mijn verbazing dat Center Parcs exact dezelfde prijs vraagt dan Bungalows.nl voor ditzelfde verblijf! Echter, bij Center Parcs zou ik aanspraak hebben kunnen maken op Friends voordelen (o.a. vroege check in) en die gelden niet voor een boeking via Bungalows.nl, waardoor ik zeker niet voordeliger uit ben door mijn boeking via Bungalows.nl. Ondertussen is de prijs op de Bungalows.nl website ook aangepast naar de Center Parcs prijs, maar dat was dus zeker niet het geval toen ik vanochtend boekte. Ik zou het dan ook op prijs stellen als Bungalows.nl een inspanning zou willen doen om deze jarenlange trouwe, maar ondertussen teleurgestelde klant te contacteren om deze nare bijsmaak weg te spoelen.

super makkelijk

heel makkelijk en overzichtelijk vinden wat je zoekt

goed te boeken

makkelijk te gebruiken met goede zoek functies. eenvoudig te gebruiken

Alles zeer goed te volgen

Goed te doen zo een reservering.

Alleen op de bevestiging die ik kreeg na de reservering waren de kosten ineens 40 euro duurder dan bij de boeking. Heel vreemd???

geweldig geholpen.

Ik ben geweldig geholpen.

Leuke website

Op deze website kun je lekker snuffelen en je vakantie uitzoeken.

zeer duidelijk

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 90 (7 dagen per week)