Duidelijk

Wij hebben via BungalowS.nl al vaker geboekt en zijn zeer tevreden.

Altijd goed, welke plaats dan ook

Bij CenterParcs zit het altijd goed. Prima huisjes en voorzieningen.

Adres gegevens van park

Het adres van genoemde reservering ook graag vermelden op de site

Roompot Website scoort bij mij hoog tussen een acht en negen!

Op het laatste moment hebben wij besloten op korte termijn nog een weekje met vakantie te gaan. De zoekfunctie op uw website was zeer duidelijk en leverde uiteindelijk op, dat wij hebben besloten begin september nog een bungalow te huren op het park 't Wolfsven. Nu eerst met vakantie en zien of het park en de accommodatie aan onze verwachtingen voldoen.

Hogere prijzen dan bij de aanbieder zelf

Ik lees Nergens goedkoper te boeken en als ik dan eenmaal heb geboekt zijn de reserveringskosten hoger dan bij de aanbieder zelf

Snelle boeking mystery park centerparcs

Ik kon makkelijk een boeking plaatsen voor een mystery park centerparcs. Website is snel en overzichtelijk te noemen. Prijs was zeer gunstig buiten het hoogseizoen. Ik boek hier zeker weer. Er zouden misschien wel wat meer vragen kunnen worden beantwoord op de site: zoals het handdoeken pakket. Wanneer ik die aanschaf en ik kom in een huisje waar dit bij inzit, krijg ik dit bedrag terug? Ook mag er na de boeking iets sneller communicatie plaatsvinden vanuit centerparcs. Nu pas uiterlijk 1 dag voor aankomst weet je welke centerparcs het is geworden. Dit zal ongetwijfeld niet aan bungalows hun kant liggen, maar vermeld het toch graag.

super

Zeer goed geholpen.

Bijna prima

Eenvoudig om te boeken,de betaling is onduidelijk,er wordt gevraagd naar een rekening nummer maar doen er niks mee.

Zoals gewoonlijk prettig

Ik heb al vaak gebruik gemaakt van boekingen via jullie site. Zeer gebruiks vriendelijk

heel gemakkelijk te boeken en duidelijke voorwaarden

na ontvangst van een email waarin diverse aanbiedingen voor een weekendje of midweek weg werden aangeboden gekozen voor een midweek Texel met de hond. Bijzonder eenvoudig onze wensen kenbaar gemaakt en voor januari 2022 de boeking gedaan. Heel tevreden met zowel de aanbieding als de manier waarop geboekt kan worden.

Goed geregeld

Makkelijk in gebruik

Duidelijke informatie

Mystery weekend: Spannend om niet te weten waar we heen gaan. Wel weten we genoeg; welke parken er mee doen, wanneer we de definitieve bestemming horen, enz. We zijn heel benieuwd.

uitstekend

goed geregeld

Snelle afhandeling

Was wel wat onduidelijk of de reservering geslaagd was en hoe we moeten betalen

Zoeken is gemakkelijk!

Ik vind het makkelijk zoeken op de site, maar ik mis bij de bungalows als zoekoptie: Inclusief eindschoonmaak. Dit is vaak een grote extra post en het zou fijn zijn als ik dat er al uit kon filteren, zodat de prijs niet met alles erbij 50/100 euro omhoog schiet.

Goede overzicht

Snelle mogelijkgeden

Ik heb de recentie van het park net gelezen. Die zijn niet mis. Is annuleren nog mogelijk?

Prijs okee, proces bevestiging boeking op website kan beter

Ik kreeg geen bevestiging op de website dat de reservering gelukt was. Net voordat ik betaalde werd ik één stap teruggestuurd. Ook de betaling is omslachtig. Ik moet zelf het bedrag zonder aftrek van cadeaukaarten overboeken en naderhand het betalingsbewijs opsturen om het geld retour te boeken

Beschikbare huisjes werkte perfect

Beschikbare huisjes werkte perfect

Makkelijk te boeken en leuke aanbiedingen

jammer

jammer dat het bijna een week duurde om duidelijk te krijgen of het wel doorging. Uiteindelijk was het park volgeboekt. Ergens anders toch nog iets gevonden

Overzichtelijk

Ik heb al veel huisjes geboekt via deze site. Het is echt makkelijk in gebruik en overzichtelijk. Nog nooit iets mis gegaan. Heel tevreden daarom kom ik ook steeds terug.

prima.

Alleen enige onduidelijkheid over het wel of niet aanwezig zijn van de vaatwasser.

makkelijk boeken

makkelijk zoeken naar wat je wensen zijn en makkelijk om teboeken .

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 90 (7 dagen per week)